çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

ben bir şey sorcam r10 sitesinin markafoni kampanyasından ben üye oldum ismimde adresimde aynı anlarlarsa siparişim iptal olur mu kızlar

canım sana verdiğim hesaplardan birinden elbise almıştın çekimle sertab erener kampanyası idi hatta.ödeşmiştik anlaşmamız bu şekildeydi sonradan bana 20 tl daha tanımlanmış ve kullanmışşın ayakkabı almışsın ben sana güvendiğim için şifre değiştirmemiştim ayrıca sana sorduğumda yöntemi paylaşmamışsın sağolasın:)

Arkadaşım bu attığın 2. iftira anlamadan dinlemeden yargılamayın bi insanı.
1. iftiranda mail şifreni değiştirmişsin dedin halbuki hep aynı şu anda gir gene aynı....şifreyi yanlış girip bana hemen kötü dille mesaj atmanı gerektirmez ilk önce bir anla dinle.
Hadi dedim 1. de olur insanlık hali ama sen hala iftiraya devam ediyorsun
Bu mübarek ayda senin 20 tl çekini ben neden kullanıp günaha gireyim ki yaa.
Ne yöntemini paylaşmamışım kimsenin yapmadığını yaptım ve yöntemi alenen yazdım herşey ortada....
Bu 20 tl ye gelince özelden yazdım ama madem sen herkesin önünde konuşmak istiyorsun bana uyar.
Mail şifreni değiştirmişsin eğer verirsen net açıklamayı herkesin önünde yaparım.
Bir çok hesaptan alışveriş yapıyorum bunu not almamışım şu anda birşey diyemiyorum net olarak.
Büyük bir olasılık aldığım ürünü iptal etmişimdir gelen çekle tekrardan ürün çekmişimdir.Ki bundan daha doğal birşey olamaz.
Ama senin dediğin gibi 20+20 tl şeklinde çek falan harcamadım ben bu kadar da düşmedim.
LÜTFEN arkadaşlar ilk önce anlayalım dinleyelim.Burada insana iftira atmak çok kolay bende yazarım ama rica ediyorum biraz anlayalım yaaa aynı dili konuşuyoruz anlaşmak bu kadar zor değil.

Hic bir sey olmaz sonucta burdan takas yaptigimizda da baska birinin hesabini aliyoruz ve kendi ismimizi yazip siparis vermiyor muyuz

ıns bır sey olmaz o kadar kısının içinde fark ederler mi acaba

westwing 30 tl çek veriyor üye olmayanlar varsa davetiye atabılırım 100 tl üzeri cart fınans alıs verıslerın de 25 tl sini düşüyor
maıl adreslerini msj atın

ayrıca altıncıcadde 120 alt lımıtlı 60 tl grupon çekim var
markafoni çekleriyle takas olur ama markafoni çekinin vaktinin gelmemiş olması lazım agustos sonuna kadar olursa daha iyi olur

Son düzenleme:
Limango telefon onaylı 20 tl yüklü hesap karşılığında daybuyday 10 tl yüklü hesap verebilirim.

Son düzenleme:
daybuyday 10tl indirim var elimde fazla miktarda, kullanacak arkadaşlara verebilirim

hatta 2 adet kullanan arkadasa hediye olarak trendyol 20 tl verebilirim (altlimitsiz)

ayrıca şehirfırsatı 10tl indirim mevcut, daybuyday kullanan arkadaslara hediye edebilirim veya takas edebiliriz

Özel msj atabiliyomusun ?

sonunda sır açıga çıkdı kaç gndür yazmaktan çekinir oldu millet

ürün iptal edildi mi,zaten sitede gözükür oraya bakar arkadaş

anında kod vererek 1 kişilk 3d sinema bileti ile çek takas etmek istyen yazsın arkadaşlar?

3D sinema biletini kullanabileceğiniz sinemalar;
İstanbul: Fitaş Beyoğlu, İstinye Park, Forum İstanbul, Budak Caddebostan, Carrefour Maltepe, Pendorya Pendik, Akbatı, Astoria, Capacity, Cevahir, Historia, Kale, Kanyon, Marmara Forum, Ümraniye Meydan, Nautilus, Palladium / Ankara: Ankamall Ankara, Cepa Ankara, Antares Ankara, Atlantis, Gordion, Panora / İzmir: Egs Mavişehir İzmir, Forum Bornova İzmir, Balçova,Konak Pier / Adana: Adana (M1 Tepe) / Adapazarı: Serdivan Sakarya, Adaparı / Antalya: Migros / Aydın: Aydın / Bursa: Carrefour Bursa / Çanakkale: Carrefour Çanakkale / Denizli: Denizli / Erzurum: Erzurum / Eskişehir: Espark / Kayseri: Kayseri / Kocaeli: Gebze / Konya: Oval Çarşı / Mersin: Mersin, Tarsu / Ordu: Migros Ordu / Osmaniye: Osmaniye Park 328 / Samsun: Yeşilturt Samsun / Tekirdağ: Tekira / Trabzon: Trabzon

trendyol olabilir?

Son düzenleme:

hanım efendi iftira atmadım ilkinde evet yanlış şifre girmişim kusura bakmayın fakat bunda iade yaptım böyle bir başıma geldi ve çek tanımlandı demeniz zor değil vede çek geldiğine dair bir şey göremeyince insan tabi sorar.hem bu yöntemi size sordum ve bana paylaşamaycağınızı söylediniz altı üstü bir tane 20 tl lik çeki kendi kullanmış olucaktım o kadar alışverişimizden sonra ama paylaşmadınız olay bu kadar basit kimsenin sizi karaladığı yok savunmaya geçmenizi gerektircek bir durumda yok

bana 50 lira limitli trendyol verebilcek olan varmı..5 adet açma halkası kodu,iki kola kapağı kodu ve bir adette grupfoni 10 liralık çek verebilirim kaşrılığında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…