ben bir şey sorcam r10 sitesinin markafoni kampanyasından ben üye oldum ismimde adresimde aynı anlarlarsa siparişim iptal olur mu kızlar
T R E N D Y O L
1.Ürünü 50 tl yi geçecek şekilde (örneğin 19,90 lık üründen 3 adet seç) sepete ekle ve sepete git.
2. Sepetindeyken adres seçme butonuna sağ tıkla ve yeni sekmede aç de.(sepet sekmesini kapatma)
3.Yeni açılan adres sekmesindeki bilgileri doldur ve devam ederek kredi kartı bilgilerini doldur çeki ekleme işlemini yap (bu pencere de açık kalsın)
4.Daha önceden açtığın ve kaptamadığın sepet sekmesine dön, ürün sayısını 1 e indir ve adres sekmesine bas, aynı pencere üzerinden siparişine devam et ve kredi kartı bilgileri ekranına geldiğinde çekin seçili olduğunu ve ürün bedelinin sıfırlandığını ve sadece kargo ücreti kaldığını göreceksin. ödemeni seç ve bitir
canım sana verdiğim hesaplardan birinden elbise almıştın çekimle sertab erener kampanyası idi hatta.ödeşmiştik anlaşmamız bu şekildeydi sonradan bana 20 tl daha tanımlanmış ve kullanmışşın ayakkabı almışsın ben sana güvendiğim için şifre değiştirmemiştim ayrıca sana sorduğumda yöntemi paylaşmamışsın sağolasın:)
ben bir şey sorcam r10 sitesinin markafoni kampanyasından ben üye oldum ismimde adresimde aynı anlarlarsa siparişim iptal olur mu kızlar
Hic bir sey olmaz sonucta burdan takas yaptigimizda da baska birinin hesabini aliyoruz ve kendi ismimizi yazip siparis vermiyor muyuz
ıns bır sey olmaz o kadar kısının içinde fark ederler mi acaba
İns bir sey olmaz
daybuyday 10tl indirim var elimde fazla miktarda, kullanacak arkadaşlara verebilirim
hatta 2 adet kullanan arkadasa hediye olarak trendyol 20 tl verebilirim (altlimitsiz)
ayrıca şehirfırsatı 10tl indirim mevcut, daybuyday kullanan arkadaslara hediye edebilirim veya takas edebiliriz
ıns bır sey olmaz o kadar kısının içinde fark ederler mi acaba
sonunda sır açıga çıkdı kaç gndür yazmaktan çekinir oldu milletT R E N D Y O L
1.Ürünü 50 tl yi geçecek şekilde (örneğin 19,90 lık üründen 3 adet seç) sepete ekle ve sepete git.
2. Sepetindeyken adres seçme butonuna sağ tıkla ve yeni sekmede aç de.(sepet sekmesini kapatma)
3.Yeni açılan adres sekmesindeki bilgileri doldur ve devam ederek kredi kartı bilgilerini doldur çeki ekleme işlemini yap (bu pencere de açık kalsın)
4.Daha önceden açtığın ve kaptamadığın sepet sekmesine dön, ürün sayısını 1 e indir ve adres sekmesine bas, aynı pencere üzerinden siparişine devam et ve kredi kartı bilgileri ekranına geldiğinde çekin seçili olduğunu ve ürün bedelinin sıfırlandığını ve sadece kargo ücreti kaldığını göreceksin. ödemeni seç ve bitir
Arkadaşım bu attığın 2. iftira anlamadan dinlemeden yargılamayın bi insanı.
1. iftiranda mail şifreni değiştirmişsin dedin halbuki hep aynı şu anda gir gene aynı....şifreyi yanlış girip bana hemen kötü dille mesaj atmanı gerektirmez ilk önce bir anla dinle.
Hadi dedim 1. de olur insanlık hali ama sen hala iftiraya devam ediyorsun
Bu mübarek ayda senin 20 tl çekini ben neden kullanıp günaha gireyim ki yaa.
Ne yöntemini paylaşmamışım kimsenin yapmadığını yaptım ve yöntemi alenen yazdım herşey ortada....
Bu 20 tl ye gelince özelden yazdım ama madem sen herkesin önünde konuşmak istiyorsun bana uyar.
Mail şifreni değiştirmişsin eğer verirsen net açıklamayı herkesin önünde yaparım.
Bir çok hesaptan alışveriş yapıyorum bunu not almamışım şu anda birşey diyemiyorum net olarak.
Büyük bir olasılık aldığım ürünü iptal etmişimdir gelen çekle tekrardan ürün çekmişimdir.Ki bundan daha doğal birşey olamaz.
Ama senin dediğin gibi 20+20 tl şeklinde çek falan harcamadım ben bu kadar da düşmedim.
LÜTFEN arkadaşlar ilk önce anlayalım dinleyelim.Burada insana iftira atmak çok kolay bende yazarım ama rica ediyorum biraz anlayalım yaaa aynı dili konuşuyoruz anlaşmak bu kadar zor değil.
Arkadaşım bu attığın 2. iftira anlamadan dinlemeden yargılamayın bi insanı.
1. iftiranda mail şifreni değiştirmişsin dedin halbuki hep aynı şu anda gir gene aynı....şifreyi yanlış girip bana hemen kötü dille mesaj atmanı gerektirmez ilk önce bir anla dinle.
Hadi dedim 1. de olur insanlık hali ama sen hala iftiraya devam ediyorsun
Bu mübarek ayda senin 20 tl çekini ben neden kullanıp günaha gireyim ki yaa.
Ne yöntemini paylaşmamışım kimsenin yapmadığını yaptım ve yöntemi alenen yazdım herşey ortada....
Bu 20 tl ye gelince özelden yazdım ama madem sen herkesin önünde konuşmak istiyorsun bana uyar.
Mail şifreni değiştirmişsin eğer verirsen net açıklamayı herkesin önünde yaparım.
Bir çok hesaptan alışveriş yapıyorum bunu not almamışım şu anda birşey diyemiyorum net olarak.
Büyük bir olasılık aldığım ürünü iptal etmişimdir gelen çekle tekrardan ürün çekmişimdir.Ki bundan daha doğal birşey olamaz.
Ama senin dediğin gibi 20+20 tl şeklinde çek falan harcamadım ben bu kadar da düşmedim.
LÜTFEN arkadaşlar ilk önce anlayalım dinleyelim.Burada insana iftira atmak çok kolay bende yazarım ama rica ediyorum biraz anlayalım yaaa aynı dili konuşuyoruz anlaşmak bu kadar zor değil.
bana 50 lira limitli trendyol verebilcek olan varmı..5 adet açma halkası kodu,iki kola kapağı kodu ve bir adette grupfoni 10 liralık çek verebilirim kaşrılığında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?