çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

evmanya 100 tl alt lımıtlı 25+25 çekim var karşılıksız vericem bugün son ziyan olmasın

T R E N D Y O L
1.Ürünü 50 tl yi geçecek şekilde (örneğin 19,90 lık üründen 3 adet seç) sepete ekle ve sepete git.
2. Sepetindeyken adres seçme butonuna sağ tıkla ve yeni sekmede aç de.(sepet sekmesini kapatma)
3.Yeni açılan adres sekmesindeki bilgileri doldur ve devam ederek kredi kartı bilgilerini doldur çeki ekleme işlemini yap (bu pencere de açık kalsın)
4.Daha önceden açtığın ve kaptamadığın sepet sekmesine dön, ürün sayısını 1 e indir ve adres sekmesine bas, aynı pencere üzerinden siparişine devam et ve kredi kartı bilgileri ekranına geldiğinde çekin seçili olduğunu ve ürün bedelinin sıfırlandığını ve sadece kargo ücreti kaldığını göreceksin. ödemeni seç ve bitir

Lidyana.com 1 Eylül'e kadar geçerli 10 TL çek, ihtiyacı olan kullansın: LHK1DMNZ
Sadece 1 sipariş verin kızlar yoksa hepsi iptil ediliyor bilginize.
Bir eve bir tane verin sipariş.

teşekkürler canım

arkadaşlar 4 tane limango çekim var vip dükkanla takas yapmak istiyorum bir çeke ben 2 tane verecem acil ihtiyacım var

arkadaşlar 4 tane limango çekim var vip dükkanla takas yapmak istiyorum bir çeke ben 2 tane verecem acil ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…