• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceketini başkasında görmek.

Ne kadar sinir bozucu birşey değil mi ?
Hadi sen giyindin hic taanimadigim kiz ne diye giyer benim ceketimi ya.
Aradim kapaliydi uyuz oldum..m
Ben kardeşime verirken bıle derımki 2gun sonra getır,suraya gıderken onu gıycem..yoksa ona kalsa hem geri getirmez hem başkasına verir..artık o onların olur..sen istemeye utanırsın..
Olsun böyle olması ıyı olmuş.
Daha da vermezsın benım gıbi

Evet artik yetti çünkü.
Mesaj mi atsam bilmiyorum.
Ne laubalilik ya bu.
Ben kardeşime verirken bıle derımki 2gun sonra getır,suraya gıderken onu gıycem..yoksa ona kalsa hem geri getirmez hem başkasına verir..artık o onların olur..sen istemeye utanırsın..
Olsun böyle olması ıyı olmuş.
Daha da vermezsın benım gıbi

Kızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.
Kuzenini hatırladım sen hala bu kıza giysilerini mi veriyorsun:KK57: O kadar yazmıştık sana verme diye ceylinim ama artık hata sende kusura bakma hayır demeyi öğrenmen gerek,kuzenine gelince biraz sesini yükselt ve tavrını kesin koy.

Aaay bak aklıma geldi..suan 32 yasındayım..22yasındayken bı erkek arkadaşım (sevgılım degıl)bana yurt dışından bi bileklik hediye etmişti..

Kardeşimin kaynanası bunu ozamanlar dugune gıtmek için benden istedi verdim..

İnanır mısın hala bilegınde..10 sene oldu..
Artık o onun..ben istesem hatırlamaz bile benim oldugunu belki..olaya bak:S

Ben bu konuda sizi hatalı buldum. Madem alıp vermiyor ya da aldığı gibi getirmiyor, vermeyin. Bile bile veriyorsanız da kimseyi suçlamayın.

açıkcası biri benim eşyamı giyince hevesim kaçıyor. hele bedeni daha iri olanlar giyip laçkalaştırınca çıldırıyorum. bir arkadaşomda üstümde her gördüğünü beğenir hop giyerdi aaa bana da yakıştı derdi oysaki patlardı :D Birşey de demezdim yakın diye. sonra hep senin olsun dedim
çünkü hevesim kaçtı

Cankm bir sure hic vermedim.
En son geldi istedi sevgilimle bulusacagim dedi bende verdim çocuğun yaninda ezik hissetmesin diye.
Arkadaşları giymiş ya.
İnanmıyorum..
Kuzenini hatırladım sen hala bu kıza giysilerini mi veriyorsun:KK57: O kadar yazmıştık sana verme diye ceylinim ama artık hata sende kusura bakma hayır demeyi öğrenmen gerek,kuzenine gelince biraz sesini yükselt ve tavrını kesin koy.

ben olsam kuzenıme '' kızım bak saçını başını yoldurmadan söyle, ceketımı nıye arkadasına verdın'' derım :q bırbırınıze esya verecek kadar samımı oldugunuza göre hesap sormana da alınmaz dıye dusunuyorum.
:KK4: böyle mi sur :D ceylin sinirlenmiş böyle yapar haklı da

Aaay bak aklıma geldi..suan 32 yasındayım..22yasındayken bı erkek arkadaşım (sevgılım degıl)bana yurt dışından bi bileklik hediye etmişti..

Kardeşimin kaynanası bunu ozamanlar dugune gıtmek için benden istedi verdim..

İnanır mısın hala bilegınde..10 sene oldu..
Artık o onun..ben istesem hatırlamaz bile benim oldugunu belki..olaya bak:S
:KK57::KK57::KK57:

böyle insanlar var maalesef yüzsüzlükte zirve

ne başkasını birşeyini isterim nede veririm

Kızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.
Bir daha hiçbirşeyinizi vermemek için bahaneniz oldu işte. Tepkinizi dile getirin mutlaka birşeyinizi istemeye utanır belki artık. İsterse de bu yaptığını öne sürerek red edersiniz. Lehinize olmuş.

belki ceketleriniz aynıdır? sonuçta koskoca ülkede o ceketten bir tek sizde değildirya.yok eğer o ceketin benim olduğuma eminim diyorsanız o zaman bundan sonra tekrar istese asla vermeyin.

yukardakı cevabınızı şimdi okudum.
o zaman o kuzene sert tepkinizi gösterin ve bundan sonra rica bile etse veremeyeceğinizi söyleyin.

Back
X