• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceketini başkasında görmek.

Su an yanimda olsa yaparim da.
Aradim yine kapali .
Onun giymesine lafim yok kuzendir giyer de tanimadigim kiz benin giymeye kiyamadigim ceketi nasil giyer ya hu !
Gel dovelim sunu Norve Surrenderi de alip :P

:KK4: böyle mi sur :D ceylin sinirlenmiş böyle yapar haklı da

Hayir cevap o değil.
Yurt disindan alinmiş bir ceket burada mağazası bile yok küçük bir sehirdeyiz ve benzeri olması imkansiz didik didik inceledim

fotografi .
O ceket senin olsa bile cevap bu olucak anlamında yazmıştım canım.Haala aynı fikirdeyim .Sen bi sor bizde görelim .

Cankm bir sure hic vermedim.
En son geldi istedi sevgilimle bulusacagim dedi bende verdim çocuğun yaninda ezik hissetmesin diye.
Arkadaşları giymiş ya.
İnanmıyorum..
Verme canım bir daha,sesinide yükseltmen gerek biraz ki bir daha istemesin.

Aaay bak aklıma geldi..suan 32 yasındayım..22yasındayken bı erkek arkadaşım (sevgılım degıl)bana yurt dışından bi bileklik hediye etmişti..

Kardeşimin kaynanası bunu ozamanlar dugune gıtmek için benden istedi verdim..

İnanır mısın hala bilegınde..10 sene oldu..
Artık o onun..ben istesem hatırlamaz bile benim oldugunu belki..olaya bak:S
yüzsüzlüğün asırlık örneği :D

bende bu kıyafet istemelerden hiç hoşlanmam..ne kimseye veririm nede kimseden alırım..telefonu bilerek açmıyordur..bahaneyle bir daha verme..ben resmen başkasının giydiğinden tiksiniyorum..

Sorduğun için söylüyorum sana benim gibi davran demek gibi bir niyetim asla yok .böyle şeyler benim hoşuma gidiyor. Biri kalemimi alsın, silgimi alsın, bizim evde kalsın ,bizim yemeklerimizi yesin ne bileyim ben olsam beni rahatsız etmezdi hatta hoşuma giderdi. Benim tutumum normal değil belki ama su ana kadar hiç suistimal edilmedi şükür. Rahatsız olduğun noktayı anlayabiliyorum izinsiz bunu yapması hiç şık değil. Sitem edebilirsin ama lütfen sinirlerine hakim ol hakliyken haksız olma

kusura bakmayin ama hatali sizsiniz,gereksiz iyi niyet.millet de ne yuzsuz baskasinin kiyafetini istedigi yetmiyor gibi odunc veriyor duble yuzsuzluk.kimseden istemem de vermem de,en guzeli

vermeseydin :KK14:
eger senin esyalarina zarar verdigi halde hala esyalarini ödünc veriyorsan
ya sende onun esyalarini ödünc aliyorsun ya cok iyi niyetlisin..
yani sonucta bir hatayi on defa yapmak sonra sinirlenmek niye?
suc sende.. vermeseydin.

Yine sizin konunuz, yine ben çok sinirlendim.

Anneniz bu sefer de kuzeninizi korursa kuzeninizi ateşe verin bence.

Isteyen olursa kıyafetlerimi veririm ben . Geri aldığımda bir yıkamaya bakar . Arada ufak tefek kazalar olsa da sorun etmem .
Yaşamadım ama benim kıyafetimin habersiz tanımadığım birine verilmesi hiç hoşuma gitmezdi ama sinirden deliye de dönmezdim sanırım .

Back
X