- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu ceylinimdeceylinim bu tepkiyi buradakilere verebiliyorsan daha fenasını yapan kuzenine de "Hayır!" demen zor olmasa gerek.![]()
o almiim diyo no no no ben o manada gönderdim
ne kadar ilginç insanlar var sitede..kıyafet alışverişi diye birşey olur mu ?herkesin teni bedeni farklı,bir cilt hastalığı olabilir ya da mikrobik bişey hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına bu işler annemler zamanında kalmadı mı ya hu
Allahalla tepkinize şaştım :) hiç arkadaşınız veya sizden eşyanızı ödünç isteyecek kadar yakınınız yok belliki...
Mesaja cevap yok daha kizlar
binbir türlü hastalık var allah korusun,en basiti mantar.camera,çanta o tip şeyler veririm hatta arabamı bile ödünç veririm ama giysi farklı birşeyAllahalla tepkinize şaştım :) hiç arkadaşınız veya sizden eşyanızı ödünç isteyecek kadar yakınınız yok belliki...
kusura bakmada bnce bir sıkıntı sende olmalı araba kamera falan bunlar daha degerlı seyler bence bunların verılmesı saçma.Ayrıca sen paylaşmayı bilmiyorsan o ayrı giysileri karşılıklı alıp vermek bunlar guzel ve muhabbetı arttıran şeylern samimiyet yanı canım :) saglık tarafından bakarsan o zaman herşeye dıkkat etmek zorundasın elledıgın esyaya kullandıgın kaleme içtiğin suya vs. baktın bır sıkıntısı var vermezsn zaten bu kadar net :) konuya gelrsekte kuzenın resmen emete hıyanet etmiş ne demek başkasına vermek sakın bir daha verme yoksa hiç düzgün kıyafetn kalmayacakbinbir türlü hastalık var allah korusun,en basiti mantar.camera,çanta o tip şeyler veririm hatta arabamı bile ödünç veririm ama giysi farklı birşey
Polemik, tartışma yok değil mi?
Okuduklarım karşılıklı şirinlikler sanırım![]()
Rahatsiz olacaksiniz vermeyin bir şey.Kızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.