• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceketini başkasında görmek.

kusura bakmada bnce bir sıkıntı sende olmalı araba kamera falan bunlar daha degerlı seyler bence bunların verılmesı saçma.Ayrıca sen paylaşmayı bilmiyorsan o ayrı giysileri karşılıklı alıp vermek bunlar guzel ve muhabbetı arttıran şeylern samimiyet yanı canım :) saglık tarafından bakarsan o zaman herşeye dıkkat etmek zorundasın elledıgın esyaya kullandıgın kaleme içtiğin suya vs. baktın bır sıkıntısı var vermezsn zaten bu kadar net :) konuya gelrsekte kuzenın resmen emete hıyanet etmiş ne demek başkasına vermek sakın bir daha verme yoksa hiç düzgün kıyafetn kalmayacak
diğer eşyalar kişisel değildir ama giysi kişiseldir.yani ancak sen kullanabilirsin.. şu 90 lar modundan çıkın artık.mesela birine camera ödünç verip giysi vermemek paylaşmayı bilmemek mi? ayrıca benim çevremde kimse kimseden giysi istemez çünkü o bilince sahip insanlardır.(kişisel eşya bilincine yani) umarım anladın..

kusura bakmada bnce bir sıkıntı sende olmalı araba kamera falan bunlar daha degerlı seyler bence bunların verılmesı saçma.Ayrıca sen paylaşmayı bilmiyorsan o ayrı giysileri karşılıklı alıp vermek bunlar guzel ve muhabbetı arttıran şeylern samimiyet yanı canım :) saglık tarafından bakarsan o zaman herşeye dıkkat etmek zorundasın elledıgın esyaya kullandıgın kaleme içtiğin suya vs. baktın bır sıkıntısı var vermezsn zaten bu kadar net :) konuya gelrsekte kuzenın resmen emete hıyanet etmiş ne demek başkasına vermek sakın bir daha verme yoksa hiç düzgün kıyafetn kalmayacak
allah bilir siz arkadaşlarınızla havlunuzu hatta banyo lifinizi bile ortak kullanıyosunuzdur :)))))paylaşmayı seviyorsunuz ya hani :))))))

Türk milleti paylaşmayı sever ;) ayrıca kendını sözde haklı çıkarmak için abartma yarışına girmeye gerek yok.İnsanlar senin düşündüğün gibi (sözde geri kafalı) bilinçsiz değil kalkıp da bır arkadaşım bnden bnyo lifini istemedi istemezde bende istemem .Bunu düşünceli insan zaten yapmaz da söylemezde(!).Senin dediğin kıyafet mevzusu çok başka bir olay bir ceket giymekle hastalık kapılsaydı butun dünya hasta olurdu o zaman.kaldı ki bende senin insanlara o samimiyeti zaten verdiğini düşünmüyorum belkıde o yüzden ıstemıyolardır ne dersin ? ;) Herneyse canım polemik çıkarmaya gerek yok onlar senin düşüncen.Bunlar benim :)
allah bilir siz arkadaşlarınızla havlunuzu hatta banyo lifinizi bile ortak kullanıyosunuzdur :)))))paylaşmayı seviyorsunuz ya hani :))))))

Bu kisisel bir tercih meselesi. Insanlar kiyafetini paylasiyor diye geri kafali, bilincsiz falan olmaz. Veya kisisel hassasiyetleri sebebiyle paylasmiyorlar diye de paylasmayi bilmeyen bencil insanlar olmazlar. Bunu yargilamak iki tarafa da dusmez, neden bunun tartisildigini anlamadim. Ben kisisel hijyeninden emin oldugum kisilere veririm ve onlardan alabilirim de benim tercihimdir misal. Ama konu sahibinin yasadigi seyi yasasam buyuk olay cikarirdim, ne demek tanimadigin etmedigin birinin giymesi. Bir daha vermezsiniz olur biter. Iyi sabirlisiniz bu arada, ben olsam ceketimi almak icin coktan evi basmistim

Bende vakti zamaninda cok esyami verdim. Ama verilen esyayi herkes sahibi gibi kullanmiyor malesef..
Cok haşat olan eşya vardır. Geri gelmeyen vs.
Duzgun kullansinlar geri getirsinler canimi yesinler.
Ama sogudum artik bu islerden. Ablama bile vermek gelmiyor artik icimden.

Bu arada Merak ettim sonuc ne oldu.

Ne bu üslup ?
Beni kim alintilamis en son bir bakin isterseniz.
15 sayfa yorum yaptiripmis zorla mi yaptirdim efendim yorumlari ?
Ceketin bir akibeti olsa yazacagim bende ama yok ceket hala kuzenimde.
Ben artik sonucu merak etmiyorum çünkü konu sahibi konu acip 15 sayfada yorum yaptirip daha sonra diger topiklerde geziniyor ve defalarca sorulmasina ragmen bir cevap verme lütfunda bulunmuyor ne yazıkki

Abla en son mesaj attim kuzenime canim ceketi ve pantolonu giydin mi bulusunca diye .
Hava soğuktu giyemedim kanka hic bu hafta bulusacagiz o zaman giyip getireyim dedi.
Bende ben giyecektim o ceketi ondan sordum dedim bulustuktan sonra getiriyim kanka dedi o kadar...
ceyliiiiiiiinnnn ceket ne oldu?
bak millet merak ediyor :)

Abla en son mesaj attim kuzenime canim ceketi ve pantolonu giydin mi bulusunca diye .
Hava soğuktu giyemedim kanka hic bu hafta bulusacagiz o zaman giyip getireyim dedi.
Bende ben giyecektim o ceketi ondan sordum dedim bulustuktan sonra getiriyim kanka dedi o kadar...
kız yolacam o kuzenini senin yerine :KK53:
bırak şu nazikliği

:-) :-) gel yol abla vallahi.
İnan başka biri yapsa tepkimi belli ederdim ama annesine karsi çok büyük bir sevgim hakikaten.
Annelerimiz de çok yakin arkadaş bizim .
Baba tarafından akraba ama annemin 25 yillik arkadasi teyzem.
O var diye sesimi cikarmiyorum ..
kız yolacam o kuzenini senin yerine :KK53:
bırak şu nazikliği

Sağlık yönünden bakmak gerek, kıyafet paylaşmak iyi değil. Yani sen kuzene verdin, kuzen başkasına, o başkasına dolaşsın dursun kıyafetler oh ne güzel. Ayrıca senden kendisi için aldığı kıyafeti, senin iznin olmadan başkasına vermesi saygısızlıktır. Bunun paylaşmayı sevmekle alakası yok, kendine ait olmayan malı başkasının kullanımına vermenin paylaşımla alakasını ben göremedim bir türlü.
Ben olsam hemen alırdım ceketi bir daha hiçbir şeyimi de vermezdim. Ayrıca gördüm şu kişinin üstünde o ceket benim miydi diye sorardım.

:-) :-) gel yol abla vallahi.
İnan başka biri yapsa tepkimi belli ederdim ama annesine karsi çok büyük bir sevgim hakikaten.
Annelerimiz de çok yakin arkadaş bizim .
Baba tarafından akraba ama annemin 25 yillik arkadasi teyzem.
O var diye sesimi cikarmiyorum ..
he bide uzaktan kuzen
en doğrusunu sen bilirsin canım
ama bundan sonra verme bişeyini şuna yaw :)

lise zamanımda başıma gelen bir olay yüzünden bir daha asla kıyafetlerimi kimseye vermedim.
beden dersimiz vardı, çok yakın kız arkadaşımın spor ayakkabısı yoktu, o gün ben derse girmiyorum diye istedi verdim. o da dersten sonra başka sınıftan tanımadığı bir kız istemiş ona vermiş. ve ayakkabı yok oldu. aileme de söyleyemedim, tekrar alınmayacak ve kızacaklar. çok zorlandığımı hatırlıyorum.
bu olay bana öyle bir ders oldu ki.
hiçbir şeyimi vermem, veremem, mecbur kalıp da verirsem eğer gitti gözüyle bakarım.

E hani evine gidecektiniz? Forumda esip gürleyip fazla deşarj oluyorsunuz sanırım, kuzene bu kadar da yumuşak olmayın : )

Ben olsam direk sana verdiğim kıyafetleri geri getir derdim,hatta başkasının üzerinde gördüğümüde söylerdim bu kadar yumuşak yüzlü olma artık sert ol şu kuzene karşı,yoksa bu kuzen senin bütün giysilerini götürür.:D:D

Back
X