Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Kadının biri beni arayıp (ister kuzenim olsun bu kadın ister kardeşim) böyle amacını aşan densiz bi konuşma yapsa; muhteşem giden bi evliliğim, birbirinden mükemmel on çocuğum olsa da ben o kadına ayar olurum arkadaş

Banane kocanın seni tam olarak saat kaçta uyandırdıgından, banane senin istemem yan cebime koy demenden, banane de banane yani
Ne demenizi bekliyodu acaba?

-Ne kadar şehvetle istedi 1den 10a kadar bi puan ver bakayım
+9
-O zaman kesin hamilesin, cinsiyeti de kız. Yarın git hazırlıklara başla.
+Piki

Bu mudur yani

Hayır bi ortamı bi adabı vardır neler neler konusulur ama bu ne, nasıl cinsel hayattan sogudum 101 gibi

Tek bir niyeti var yasal olarak sevisebiliyor olmasi ve ureyebilme yetenegiyle egosunu tatmin etmek.

Size tavsiyem bir daha asla kendisiyle gorusmeyin. Sadece kotu bir insan oldugu icin degil ayni zamanda cahil ve bos oldugu icin.

Kuzenin sapik mi ? Bu nasıl bi üslup. Kocasını senden kıskanıyor ya da senin başka bi şeyini kıskanıyor ama normal bi insan böyle konuşmaz

Kocanızı kıskandıysa garibim irtibatı kes gereksiz kişiyle

Ay bu ne be başka işi gücü yok mu yok patladı midem bulandı .engellerdim böyle arsız ozelini heryere atan kişiyi

Karşıdaki doktor olunca pek sınır olmuyor sanırım akrabalar arasında bile
Yani ben öyle sanıyorum
Yanlız konu sahibi bizi dinlemeyi pek sevdi hiö sesi çıkmıyor
O memleketteki tek doktor benim ya lafı bunaydı. Gerekli gereksiz herseyi sorarlar. Bide kendimi kolay ulaşılır yaptım ailede. Suç bende..

Tamam ama icimde patladi gibi tabirler kullanacak kadar mi
Hayir yani dese ki iliski sirasinda prezervatif yirtildi amenna
Sehvetlenmis de kendi istemememis falan doktorluk kismiyla bi alakasi yok. Bariz nispet yapmis.
Canim daha fazla ayrinti verdi de buraya yazmadım. Rahim agzinda yarası vardi ben onla ilgili sandım basta muhabbet hikayeye döndü. Bide isten yeni cikmisim kafa bidünya elimde posetler offff

Bu kisiye densiz diyerek en dogru tahlili siz yapmissiniz bana kalirsa, ustune ekleycek bir sey bulamadim. Benim asil takildigim nokta ise yeni iliskilere olan kapaliliginiz oldu. Her yasta umut vardir, 60-70 yasinda aski bulan insanlari hic mi gormediniz? Bir kere yanlis bir secimde bulundugunuz icin bu kadar karamsar olmayin lutfen. Ayrica dul degil bekarsiniz; kaldi ki dul olsaniz da bir sey degismez siz her halinizle degerlisiniz, bunu aklinizdan asla cikarmayin.

Gecenin ikisinde degil iş cıkisimda aradı. Zira gecenin ikisinde çok meşgulmüş..

Sorun bende canım. Farkettim ben. Hayır diyememen ve mesafe koyamamam. Yasadıgım olumsuzlukların üzerimde yarattığı ozgüven eksikliği. Hadi ordan diyemediğim o kadar cok şey birikti ki

Çok teşekkür ederim..

Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet.

Ben daha ziyade bu sözlerinize ve umutsuzluğunuza takıldım. Tamam kötü bir deneyim geçirmiş ve boşanmışsınız fakat kendinizi bu denli etiketlemeniz sizi daha da dibe çeker. Çocuğunuz olmayabilir, boşanmış olabilirsiniz fakat siz bunlardan ibaret değilsiniz ya da bunlar bir eksiklik değil ki. Ne olursa olsun hepimiz biricik, tek ve özeliz. Lütfen siz de böyle görmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…