binanın belli saatleri oluyor mesela hafta içi 8.30 akşam 11 gibi o saatlerin dışına çıkıyor ise karakola şikayet edebilirsin ki galiba gün içinde de desibeli aşacak ses varsa yine tutanak tutturabilirsinBinamız 3 katlı, üst katlar çatı katlı, terasları var. Üst komşu karşı daireyi de aldı şimdi para yetiştiremiyorlar diye eve ek iş almışlar. Metre mi ne yapıyorlarmış. Sürekli çekiç vurma sesi var. Defalarca rica ettik söyledik. Her söylediğimizde tamam diyorlar, yarım saat sonra sanki konuşmamışız gibi yine devam. Sürekli tepemde çekiç sesi artık sinir stres yaşamaktan bıktım. Sabahın köründen geceye kadar. Bunun için ne yapabilirim?
Burası mesken, işyeri değil. Belli saat diye sürekli ömrüm çekiç sesiyle mi geçecek?binanın belli saatleri oluyor mesela hafta içi 8.30 akşam 11 gibi o saatlerin dışına çıkıyor ise karakola şikayet edebilirsin ki galiba gün içinde de desibeli aşacak ses varsa yine tutanak tutturabilirsin
En sinirlisi benim valla. Dün camdan bağırdım durdular. Yarım saat sonra yine.Şöyle sinirli, kavgacı komşu yok mu onu fişekle panpa çekici alıp bilmem nerelerine monte etsin
En sonunda apartmanı ayağa kaldırıcam ya. Kalabalık da aile. Normal sesleri çekilmiyor bir de çekiç çıktı başıma.Arsızla arsız olmak gerek demek ki, laftan anlamıyor manyaklar.
Burası mesken, işyeri değil. Belli saat diye sürekli ömrüm çekiç sesiyle mi geçecek?
Evi imalathane gibi kullanmaları normal mi yani? Bunun yaptırımı yok mu?O saat aralığı ne yazık ki evler için geçerli zaten..
Evi imalathane gibi kullanmaları normal mi yani? Bunun yaptırımı yok mu?
Yönetici yok maalesef. Olsa da dinleyecek tipler değil.Teraslarını kapatan komşuyu şikayet ettim hiç bi halt olmadı.
Yöneticiye söyleyin birde o konuşsun bütün komşular şikayetçi diye, geçici birseyse sabredin ama evde sürekli bu işi yapacaklarsa sıkıntı
Anlaşıldı çirkeflik yapmam lazım yani...Valla iş kısmında vergi falan vermiyorlarsa onu şikayet edebilirsiniz, aynı zamanda ses serbest evet ama belli desibele kadar, o zabıtaya şikayet ediliyordu sanırım.
Bizim eski komşumuz gıcıklık için havlamadığı halde köpeğimizi şikayet etmişti. O zaman araştırdığımızda bahsedilen desibel seviyesinin inşaat makinelerinin çıkardığı ses kadar olduğunu öğrenmiştik.
Kavga etmem gerekiyor. Anladım.19.00-07.00 saatleri arasinda gurultu yapilamaz..polisi arayabilirsiniz. Ha ne olur derseniz hic bisey olmuyor. Uyarip gidiyolar
Yönetici yok maalesef. Olsa da dinleyecek tipler değil.
Anlaşıldı çirkeflik yapmam lazım yani...
Kavga etmem gerekiyor. Anladım.
O zaman lets go40 dairelik apartmanda oturuyorum, güzellikle hiçbir komşumu uyarmamın sonucunu alamadım.. çat çat kavga ettiğim ne varsa galip çıktım. Yardırın
Az önce camdan yukarı bağırdım bi rahat huzur vermediniz yeter dedim. Her gün illa laf yemeye alıştınız demi dedim durdu. Yarın yine başlar.Ben saglam bir cinnet gecirmistim en sonunda. Kismen ise yaradi ama tavsiye etmiyorum. Isin icine erkekler girerse nolcagi belli olmaz
Bence şehirde oturmanın kursu olmalı. Şikayet alan apartmanda oturamamalı mesela. Aynı bunlar da dağ ayısı. Ayılar bile başka inleri rahatsız etmiyor emin ol. Bunlar karşılıklı iki daireyi almış anne, baba, oğulları, gelinleri, torunları... Kabile gibiler resmen.bu komşular kapatılsın ya bu medeniyetsizler yüzünden evimizde rahat oturamıyoruz valla keşke herkesin imkanı olsa da böyle dağ ayılarıyla yaşmak yerine müstakil evde oturabilse , benim başımda da sorunlu insanlar var çekilmiyor
Maliyeye sikayet olabilir kacak isyeri diyeEvi imalathane gibi kullanmaları normal mi yani? Bunun yaptırımı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?