Çekilmeyen çizme fermuarı

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
492
196
103
Bandırma
Kızlar merhaba.Bugün çizme aldım interneten, hafif uzun dizime geliyor, bu arada boyum 1.70. Alttan fermuarı çekiyorum, dizime 5-6 cm kala çekilmiyor, sanki bacağımun eti sıkışacak gibi oluyor.Zayıf değilim 75-80 kiloyum.Acaba o yüzden mi bunun püf noktası var mı?

Canım ayakkabıcılar birkaç saat kalıba koyuyorlar biraz esniyor. Yine de tam istediğin gibi rahat olmuyor. Kilo vermekten başka çaren yok. Ben 17 kilo verdikten sonra giyemedigim çizmemi rahat giyiyorum. Bı de bacaklar bel gibi çok incelmiyor. Uzun bir şeyler giydiğinde kullanırsın fermuar biraz açık kalır görünmez . Hayırlı olsun güzel günlerinde kullanman dileğiyle.

Canım ayakkabıcılar birkaç saat kalıba koyuyorlar biraz esniyor. Yine de tam istediğin gibi rahat olmuyor. Kilo vermekten başka çaren yok. Ben 17 kilo verdikten sonra giyemedigim çizmemi rahat giyiyorum. Bı de bacaklar bel gibi çok incelmiyor. Uzun bir şeyler giydiğinde kullanırsın fermuar biraz açık kalır görünmez . Hayırlı olsun güzel günlerinde kullanman dileğiyle.
Teşekkür ederim, insallah.Diyet yolları gözüktü banaa

Aynen uzun bir elbisede kullanırsın fermuar açık kalır kimse de görmez.

Back
X