- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Kaçayım yani.. peki sosyal medyaları kapatayım görmesin mi, yoksa hiç yokmuş gibi davranıp onunla alakasız paylaşımlara devam mı edeyim..Kaçan kovalanir
En iyisi böyle yapmak sanırım teşekkür ederim cevabınız içinBiraz ağırdan git tatlım üstüne çok düşme. Yazma arama sorma bi süre
Bizim de öyle. Bende kuruyorum artık her şey geçiyo aklımdan.. siz bitirince direk onayladı mı pekiYa benzerini yaşadım arkadaşım tanıştırdı bir hafta görüştük inan yazmasam yazmıyor çekingenim diyor nasılsın iyimisinden öteye gidemedik ben dayanamadim sürekli aklımda kurup kurunca bitirdim.
Haklısınız zaten hiç içimden gelmiyor artık yazmak..siz yazmayın aramayın
bırakın o üzerinize düşsün
merak etme erkek bu isterse her türlü bulur seni
Evet onayladı yani sana değer veriyorum ama hakkımızda hayırlısı b oyleymis dedi demek ki benim kuruntularim çok da boşa değilmiş. Ya ben bilmiyorum etrafımda gördüğüm kadarıyla beğenen ya da hoşlanan erkek her türlü peşinden koşuyor.Bizim de öyle. Bende kuruyorum artık her şey geçiyo aklımdan.. siz bitirince direk onayladı mı peki
Üye değilken de konuları okurken dikkatimi çekerdi yorumlarınız çok beğenirdim:)) yani sanmıyorum öyle bir şey ama galiba uzun uzadıya ciddi bir ilişkisi olmamış. konuştukları elbette olmuştur bu konuyu çok da deşmedimBu zamana kadar hiç sevgilisi olmamış
Cinsel tercihi şüpheli olabilir mi
Bende çok şaşırmıştım. okuduğu bölümün zor olduğunu ve hep önüne baktığını söyledi. Bilemiyorum elbette konuştukları olmuştur ama uzun uzadıya ciddi bir ilişkisi olmadığını söyledi25 yaşında, daha önce hiç sevgilisi olmamışBana hiç normal gelmiyor bu tipler, kesin vardır bi manyaklık.
neden günahını alıyorsun çocuğunBu zamana kadar hiç sevgilisi olmamış
Cinsel tercihi şüpheli olabilir mi
Yorum için teşekkür ederim. Bugün bende hiç yazmadım onda da tık Yok. Son görülmesi Hale’n konuştuğumuz saatte :)neden günahını alıyorsun çocuğun
Konu sahibi biraz çekin kendinizi, gidişata göre devam edersiniz ya da bitirirsiniz. Bana tecrübesizliğinden dolayı böyle davranıyor gibi geldi.
Bekleyin bakalım ne kadar yazmayacak. Şahsen yarında yazmazsa ben görüşmezdim. Ne kadar zamandır konuşuyorsunuz?Yorum için teşekkür ederim. Bugün bende hiç yazmadım onda da tık Yok. Son görülmesi Hale’n konuştuğumuz saatte :)
Gerçekten zor bi insan..Zor bir iliski.Hep boyle gidebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?