Çekingen erkek sorunsalı

Kaçayım yani.. peki sosyal medyaları kapatayım görmesin mi, yoksa hiç yokmuş gibi davranıp onunla alakasız paylaşımlara devam mı edeyim..
Bence hiçbirsey yapma
Hayatına normal şekilde devam et
Ama ilgilenme
Bunun utangaçlıkla ilgisi yok
Üniverste mezunu biri sonuçta belli bir eğitimden geçmiş
Neyden utanıcak ki
Belli ki senin ilgin onu havaya sokmuş
O yüzden çekmelisin kendini
Erkek yazmıyorsa sende yazmıcaksın o kadar.değerini düşürme ..

Çok haklısınız cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben kendimi çektim dün hiç yazmadım normal şeyler paylaştım oda gece mesaj atmış demekki bunlara böyle olmak lazım

Çok haklısınız cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben kendimi çektim dün hiç yazmadım normal şeyler paylaştım oda gece mesaj atmış demekki bunlara böyle olmak lazım
Evet
O alıştı senin ilgine
Bence sana yazıncada geç ve kısa cevap ver ki değerini anlasın
Bu erkeklere ne kadar ilgini gösterirsen o kadar kaçıyorlar
Gerek yok bunlara
Kaybetme korkusu olsun
Erkek kaybetme korkusu duymadığı kadına aşık olmaz

Size karşı ilgisi yok yazacaktım ama mesaj attıysa ilgi var o zaman :) belki kısa bir süre olduğu için yavaştan almak istiyordur. Kaçmaya devam edin siz :)

Haklısınız sanırım dün buraya yazınca uğurlu geldi gece mesaj attı :) mesaj atan o çünkü ben onun hastasıyım zaten konu öyle başlamıştı Sonra normal muhabbete döndü :) eşiniz ne güzel düşünmüş değer vermiş ve gelmiş şanslısınız

Size karşı ilgisi yok yazacaktım ama mesaj attıysa ilgi var o zaman :) belki kısa bir süre olduğu için yavaştan almak istiyordur. Kaçmaya devam edin siz :)
Akşam mesaj attığında hatta memleketine döneceğini söyledi meğer şaka yapıyormuş bende hiç oralı olmadım kısmet hayırlısı olsun dedim bu sefer şaka yaptım dedi üstelemeye başladı aynen taktik çok güzel kaçmaya devam :))

Ben güzel tavsiyeler altın değerinde valla . Sizi dinleyeceğim artık top onda bakalım ne yapacak :)

Yani şunu bilin ki istese sizi elde etmek icin kirk takla atar :) bunu bilip oyle hareket edin birakin o sizi kazanmaya calissin o cabalasin siz orali olmayin o konu acmaya calissin niyeti varsa zaten bi kahve icelim der yemek yiyelim der demesi lazim yani konuyu takipteyiz haberdar edin bizi :)

Evet çok doğru söylediniz o çabalasın zaten ben niyetimi belli ettim. Aslında bir kahve muhabbeti olmuştu, burayı bilmediğini söyledi hatta şakayla karışık öğretirsin falan demişti. 24 saatlik ve 16 saatlik nöbeti üst üste gelmiş cok Yorgun’um bu günlerde demişti. Şimdi bekliyorum ki tekrar kahve muhabbetini açsın :) ilginize ayrıyeten çok teşekkür ederim bütün soru işaretlerimin cevabını buldum sizi mutlaka haberdar edeceğim gidişatı :)

şu erkek istese peşini bırakmaz takla atar diyerek resmen erkek şiddetini meşrulaştırıyorsunuz farkında mısınız?,
nice genç kız vay beni nasıl reddeder diye karşısındaki kıza şiddet gösterme hatta öldürme hakkını gören erkek şiddetin mağduru oluyor bu zihniyet yüzünden.

burada bir kız konu açsa peşimde biri var bırakmıyor diye bin şey sayarız ama lafa gelince erkek dediğin peşinden ayrılmaza dönüyor konu.
herkes bir değil. aklı başında erkek hayırdan anlar. zorlamaz. kurcalamaz.
kadın cinayetleri işte bu zihniyet yüzünden artıyor.

Siz konuyu yanlış anlamışsınız tamamen.

isteyen erkek yazar arar sorar çekingen erkek diye birşey yoktur kaçanda kovalanır kaldırmayın şıu erkeklerin totolarını artık

Valla senden gerçek anlamda hoşlansa gram çekingenlik kalmaz. En çekingen tipler bile gerçekten hoşlanınca kaplana dönüşüyor merak etme. Senin onunla ilgilenmen ve sohbetin hoşuna gidiyordur. Sen kendini biraz geri çek ve nasıl davrandığını gozlemle

Haklısınız o yazmadıkça yazmıyım arayıp sormayayım o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…