- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Çok uzun bir zaman değil aslında 10gün :) bende öyle yapayım eğer ondan bir atak gelmezse görüşmeyi bitireyimBekleyin bakalım ne kadar yazmayacak. Şahsen yarında yazmazsa ben görüşmezdim. Ne kadar zamandır konuşuyorsunuz?
Bi de mesela,Bende çok şaşırmıştım. okuduğu bölümün zor olduğunu ve hep önüne baktığını söyledi. Bilemiyorum elbette konuştukları olmuştur ama uzun uzadıya ciddi bir ilişkisi olmadığını söyledi
Çok iyi niyetlisinneden günahını alıyorsun çocuğun
Konu sahibi biraz çekin kendinizi, gidişata göre devam edersiniz ya da bitirirsiniz. Bana tecrübesizliğinden dolayı böyle davranıyor gibi geldi.
Çok teşekkür ederim yaptıgınız yorum bütün hislerime tercüman oldu.. gerçekten bende çok çekingenim ama konusabiliyormuşta insan.. dediğiniz gibi şuan normal bir arkadaş olarak görüp benim onu önemsediğim gibi o önemsemiyor demekkiÇekingen değil canım... Şöyle düşün, normalde kadınlar yaradılış itibariyle erkeklerden daha çekingendir ama buna rağmen yüreğinde ki ufacık hoşlanma hissine tutunup adamı arıyor veya mesaj atıyorsun. Ondan ise bir adım gelmiyor. Bu onun çekingenliğinden değil, sana karşı şu an hoşlanma gibi bir durumu yok sadece arkadaş olarak görüyor ama çokda kıymet vermiyor. Bence sen de bundan sonra ona normal bir arkadaşına davranır gibi davran. Biraz aklı varsa ve içinde ufacık bir kıvılcım varsa zaten senin kayıtsız davranışlarından sonra alevlenir. Yok hayır hiç bir şey yoksa zaten üzülmene değmez.
Teşekkür ederim :)Üye değilken de konuları okurken dikkatimi çekerdi yorumlarınız çok beğenirdim:)) yani sanmıyorum öyle bir şey ama galiba uzun uzadıya ciddi bir ilişkisi olmamış. konuştukları elbette olmuştur bu konuyu çok da deşmedim
Çok çok haklısınız kafama dank etti şimdi :) sonuçta biz bayanlar daha çekingeniz bilhassa ben de fazlasıyla var.. ama ilgimi de esirgememiştim.. artık taktiğinizi uygulamaya geçiriyorum bakalım ne yapıcakBi de mesela,
Ben “çekingen erkek” diye bir şeye inanmıyorum. Yani insan utangaç olabilir evet ama bu ilgisizlik için bi bahane olamaz. Hoşlanan, seven, ilgi duyan adam kızara bozara da olsa belli eder ya. Hele ki karşı taraftan o gazı aldıysa. Bu sıralar çok konu açılıyor böyle. Yok sosyal anksiyetesi var benimle ilgilenmiyor, yok çok utangaç mesajlarıma cevap vermiyor vs. Bana bahane gibi geliyor açıkcası.
Neyse taktik şu:
Kendini biraz geri çek. Bakalım çekingenliği geçecek mi? :)
Hadi bakalım, hayırlısı olsunÇok çok haklısınız kafama dank etti şimdi :) sonuçta biz bayanlar daha çekingeniz bilhassa ben de fazlasıyla var.. ama ilgimi de esirgememiştim.. artık taktiğinizi uygulamaya geçiriyorum bakalım ne yapıcak
Eğer konusmayı devam ettirirsek bu konuyu deşeceğim:)Teşekkür ederim :)
Deş bence , uzun uzadıya konustuklari paravan olmayı kabul etmemiştir belki :) öyle değilse de mıy mıy hiç çekilmez , yine işe yaramaz :)
Çok teşekkür ederimHadi bakalım, hayırlısı olsun
Eğer konusmayı devam ettirirsek bu konuyu deşeceğim:)
Belki de onun kapasitesine ağır gelmiştir bilmiyorum bana verdiği cevap böyleydiTıp okuyanlar diş hekimliği okuyanları hafife alıyorlar bilemiyorum dersleri o kadar ağır mıdır.
Kaldı ki hukuk tıp okuyanların bile özel hayatı varken bunu bahane etmesi ilginç olmuş.
Kaçayım yani.. peki sosyal medyaları kapatayım görmesin mi, yoksa hiç yokmuş gibi davranıp onunla alakasız paylaşımlara devam mı edeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?