- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
ozele gidiyorum ama utandigim icin soramamam degil benim problemim yanii ultrasondan baktiktan hemen sonra hicbisey demeden ben sezeryan istiyorum normal dogum istiyorum demek garip geldi onun icin konuyu nasil acarim diyorum.Mesela doktorum sorsa normal dogum mu dsuunuyorsun sezeryan mi diye ya da bu konuyla alakali birsey soylese konusabilirim de o bisey demed3n ben nasil cumleyi kurip konusabilirimnormal doğumdan korkuyorum ,istemiyorum strese giriyorum bu yüzden doğumu sezeryan istiyorum deyin..bunu söylemekten neden utanıyorsunuz?
benım son zamanlara kadar aklımda normal dogum vardı ama bebek 4 kg üzerıne cıkınca ve dogum yaklaştıkça yok dedim ben sezeryan isityorum ve o doğrultuda yapıldı..
çekıncek bişey yok,dümdüz normal değil sezeryan dogum isityorum deyinn
devletemı ozelemı gidiyosunuz?
ozele gidiyorum ama utandigim icin soramamam degil benim problemim yanii ultrasondan baktiktan hemen sonra hicbisey demeden ben sezeryan istiyorum normal dogum istiyorum demek garip geldi onun icin konuyu nasil acarim diyorum.Mesela doktorum sorsa normal dogum mu dsuunuyorsun sezeryan mi diye ya da bu konuyla alakali birsey soylese konusabilirim de o bisey demed3n ben nasil cumleyi kurip konusabilirim
merhaba kızlar beli sozler icin basit hatta sacma bir konu gibi gelebilir ama cekingen kisiler beni cok iyi anlayacaktir.
24 haftalik hamileyim ve normal dogumdan asiri derecede korkuyorum kesinlikle ve kesinlikle normal dogum yapmam bunu dusundukce bile strese giriyorum bu yuzden sezeryan olucak
.Size sormak istedigim sey şu ben doktora gittigimde ultrasondan bakiyo ilaclarim bitmisse ilac yaziyo ultrason resmini veriyor ve sormak istedigin bisey var mi diyor arada cogunlukla olmadigi icin bebde hayir diyorum ama artik bu dogum konusunu konusmak istiyorum yanii en azindan doktorumla gorusmek ne yapmak istedigimi anlatmak biraz da olsa rahatlaticaktir beni.
Ama ben bu konuyu nasil soyleyecegimi bilmiyorum yani kotu birsey ya da anormal biraey oldugu icin degil sadece cumleyi nasil toparlayip nasil bazlayacagimi bilemiyorum bana yardimci olur musunuz iki gun sonra kontrolum var.
(Normal dogum daha iyi sezetyan kotu vs tarzinda konusacaklar hic yazmasin bunlarin bende farkindayim ama bu korkuyla normal dogum falan yapamam ben sizden istedigim yardim istedigim konuda yazmaniz.)
evet buyuk ihtimal o haftalarda konusacak zaten ama elimde olan birsey degil sacma oldugunun farkindayim ama herkes bir taraftan sezeryan soyle sezeryan boyle gibisinden baski yapiyo ben en basindan beri asla normal istemiyorum diyordum bazen geceleri bu yuzden uyandigim bile oluyor doktorumla konussam rahatlicam da boyle sacma sapan bi huyum oldugu icin konuya nasil baslayacagimj da bilemiyorumanladım,yani haftana bakarsak daha doğumu konuşmak için erken,
doktorun muhtemelen 34-35.haftana geldıgın zamanlar doğum şeklını konusacaktır..zaten 37 yada 38,haftada çatı muayenesi oluyor.ozaman dersin zaten sezeryan istiyorum diye..
daha zamanın var canım şimdiden bunu düşünüp strese girme..
sen nasıl istiyorsan öyle olacak doğum şekli,herşey yolunda oldugu sürece..
insallah oyle olur cok tesekkur ederimÖzel hastane de sana zorla normal doğum yaptırmazlar... şimdiden sıkma kendini... son haftalara girerken konuşursun... (ben sezeryan oldum ikisinde de, çoook rahattım, kötü falan da değildi :) )
zaten konu acilsa konusucam da konuya nadil baslicagimi bilemiyorumyahu niye garip olsun.
ne istiyorsanız nasıl istiyorsanız açık açık konuşun . ille sezeryan istiyorum diyen yada diyecek ilk kişi siz olmayacaksınız ya..
evet buyuk ihtimal o haftalarda konusacak zaten ama elimde olan birsey degil sacma oldugunun farkindayim ama herkes bir taraftan sezeryan soyle sezeryan boyle gibisinden baski yapiyo ben en basindan beri asla normal istemiyorum diyordum bazen geceleri bu yuzden uyandigim bile oluyor doktorumla konussam rahatlicam da boyle sacma sapan bi huyum oldugu icin konuya nasil baslayacagimj da bilemiyorum
durup dururken ne deyip basliyimEvladin icin utanmaya bir kenara birak ve bir cesaretle soyle.
yasamayan biri icin cok sacma gelebilir sizin acinizdan dusunuyorum bende boyle dusunurdum. Ben telefon bile edemiyorum yani telefonu actiginda ne deyip nasil konusacagimi bile bilemiyorum o dereceyimmuayneniz bitince karşısına oturup söyleyeceksiniz. uykularım kaçıyor strese giriyorum bu konu yüzünden diyeceksiniz.
çok enteresan geldi bana çekinmeniz. bu kadar kafaya takana kadar telefon edip bile söylemiştim ben şimdiye kırk kere..
durup dururken ne deyip basliyim
durup dururken ne deyip basliyim
tesekkur ederimnasil durup dururken ya? siz manava elma almaya gitmediniz ki? dogum doktoruna, dogumla ilgili bir sey soracaksiniz alti ustu.
" doktor hanim/doktor bey bir sey sorabilir miyim, aklima takiliyor da, gorusunuzu merak ediyorum " diye konuya baslayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?