- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
- Konu Sahibi sema colak
-
sezeryan icin esimim izni gerekir mikorktugunuzu ve sezeryan ıstedıgınızı soyleyın bır dahakı kontrolunuzde ama genelde 32 den once bu dogum mevzularına pek gırmezler doktorlar..
bırde saglık açısından yorum yapmayacagım ama normal dogum korktugunuz kadar urkutucu bırsey degıl..
cok tesekkur ederimsizinle hiç doğum konusunu konuşmadık, henüz erken olduğunu da biliyorum ama ben normal doğum yapmak istemiyorum diye girebilirsiniz söze, ona göre gelişir zaten diyalog
hayır dogumu belırleyen annenın ve bebegın saglık kosulları ve annenın ıstegıdır.sezeryan icin esimim izni gerekir mi
bi yakinim 3 4 ay once normal dogum yapacakti sanci cekerken sezeryan istiyorum dedi ve esinin imzasini istediler o hayir deyince yapmafilar normal dogurdu o yuzden sordumhayır dogumu belırleyen annenın ve bebegın saglık kosulları ve annenın ıstegıdır.
farkindayim ama 37. haftaya gelene kadar kafayi yemekten korkuyorummdoğumu konuşmak için henüz erken. bunu 37. haftalarda konuşabilirsiniz.
farkindayim ama 37. haftaya gelene kadar kafayi yemekten korkuyorumm
kizlar bu arada planli sezeryan icin es izni gerekiyor mu ?
ebet fiyat farki yaklasik 1400 lira civari bisey ama daha once bu doktora gidenlerle konustum bugun son dkya kadar dogum seklini konusmuyor ve sezeryan istediginde de normale ikna etmeye calisiyor normal dogum yanlisi vb seyler soyledilerGerekmiyor. Ancak istege bagli sezeryan da fiyat farki var bunu onceden bil. Bir anda butceyi alt ust etmesin. Kendinizi ona gore hazirlayin.
Bu sebeple de konuyu simdilik doktora acmamanda fayda var. Fazla ucret icin istege bagli diye direkt oyle yaparlar. Halbuki belki zorunlu sezeryan olacak. Birak bi 36. Haftalara kadar gel. Bebegin sagligina baksa yeter simdilik doktorun. Belki kendisi diyecek bebek iri suyun az catin dar vs... hani velki zorunlu olacak zaten. Yoksa son anda karar senin. Ben epidurak istedim. Ondan ameliyathanede vazgectim. Acikcasi ozelde yaptiracaksan parayi veren sen oldugun icin hic kimse bir sey diyemez. Ben son dakikada karar degistirdim mesela. Zorunlu ve istege bagli fiyat farki oyle 200 300 tl degil. Iki katindan fazlaydi benim dogum yaptigim yerde.
ebet fiyat farki yaklasik 1400 lira civari bisey ama daha once bu doktora gidenlerle konustum bugun son dkya kadar dogum seklini konusmuyor ve sezeryan istediginde de normale ikna etmeye calisiyor normal dogum yanlisi vb seyler soylediler
özel hastaneyse dr lar icin bir onemi yok ki zzten siz nasil isterseniz oyle olur bunu zaten size son haftalarda cati kontrolu yaptiklarinda kendileri soyleyip fikrinizide alacaklar.
ama eger devletse devlette sezeryan yapmak icin cati darligi gibi sebepler ariyorlar yanlis bilmiyorsa sezeryan yaptiklari kadarda puanlari dusuyormus bunu birinden duymustum emin deilim
ama devlette zor sanirim istege bagli sezeryan
vallahi bende normal dogum yapmak istemiyorum panik atagim var ama yapmazlar diye korkudan ozele gidecegim dogum icinSadece fizyolojik degil psikolojik sebeplerle de yapiliyor sezeryan. Normal dogumu senin psikolojin kaldirmaz diye izin vermediler bir arkadasima ve göztepe sgk hastanesinde sezeryan oldu. Ama puan dusme olaylarini bilmiyorum. Tabii istememek farkli psikolojinin kaldirmayacak olmasi farkli. Konu sahibi bunun neresinde bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?