Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

Misafir ağırlamaktan sıkılmış olabilir. Çıktınız mı evden?

Kuruyemiş yemenize niye bozuldu anlamadım. Acaba o da açtı da sofraya gidelim demenizi mi bekledi? İletişim probleminiz var fazlasıyla.

Salonda tek başınıza oturuyorsanız da evet çağırabilirdi. Umursamamış.

Evinizde korktuğunuzu bile bile de sizi tek bırakırsa ayrılın. Sevmiyor demek ki. Kimseye de annesi gibi davranmayın.

Evli olmak,evli gibi olmak bu kadar ozenilecek,bu kadar saçı supurge edilecek bir sey degil.Bakin madalya takmadilar temizlik vs yaptiniz diye ya da askimmm ellerine kollarina saglik iyiki benim sevgilimsin demedi size.Boyle tepenize cikartirsaniz tabiki degersiz olursunuz.O yuzden yapmayin.

Benim mesela ağız şapırtısı, sakız çiğneme bir de o çerezleri yerken çıkan ses var ya tahammülüm olmaz uyurken duysam atası tarağı toplar taşınırımndiğer Odaya. Benxe adamın öyle bir takıntısı var.

Hasta olan bazi insanlar, gayet agresiflesebilir, ve hastalarken tamamen yalniz kalmak ve mutlak sessizlik isteyebilir.

Ve maalesef ki, okuz olmayan erkek yoktur, var ise de, ya romanda okumusumdur ya filmlerde gormusumdur.

Bence, evlenmeden once cok uzun sure birlikte yasa.

ilskilerin filmlerde gordugu gibi oldugunu dusunuyor sanirim.

Sorun tam da burda. Erkekler sımarik varlıklar mesela atiyorum evliyken sen para biriktirelim zor durumda kalmayalim dersin o gider parasini yiyen kadinlarla takilir. Kisacasi erkeklere ya ra nıl maz...
O yüzden lütfen uzme kendini ve ben empati yapacak olursam alirim esyalarimi sessizce giderim madem deger gormuyorum neden kaliyimki? Uzun bi süre de bana ulasmamasini saglarim. O zaman anlarsin gercekten deger veriyomu o güne özgü biseymiydi davranislari yoksa ayni seylere devam edicekmi..
Bence haklisiniz .

Gittiniz mi evden?Umarim vazgecmemissiniz.Ağzinizla kuş tutsaniz bu adamin umrunda değilsiniz malesef

Yol vereceksin bu nankörlere.
Bende de var bir tane. Heh tam düzeldi derken başka bir fiyasko. En temizi yol ver. Nankör herif. Zıkkımın kökünü yesin.

Bosverin adamin hasta gününde ,artan yemegi beraber yemeye özenmeyin.Ne olacak ki. Kimse icin aç kalmayin.Yiyin gitsin.Kimsenin evinde de fazla kalmayin.Hasta diye üzerine düşmeyin.Yaramiyor erkeklere incelik falan.

Erkekler biraz düz mantık, şaka bile yaparken, dikkat şaka yapıyorum demek gerekebiliyor bazen.

Hızlı takip ettim sayfaları kaçırmış olabilirim. Eve geldiğinde yemek hazırladığınızı hatırlattınız mı, ne zaman yemek yiyelim şeklinde konuşmalarınız oldu mu? Bazen gerekiyor da, adam hastayım durumunu zaten abartmaya müsait belli ki. Ona odaklanmıştır.

Bu arada sizin bu öfkenizin temel kaynağı evlilik durumunu çözememeniz olabilir mi? Önceki konunuzu hatırlıyorum. Erkek arkadaşınızın evlilik konusunda çekimser olması ile ilgiliydi. O konuya çok şey yazıldı, çoğuna dönmediniz. Dolayısıyla belki evleniyorsunuzdur bilmiyorum.
O konuyu çözemediyseniz, belki sizin bile fark etmediğiniz derinlikte bir yerde ona kırılmışsınızdır.
Bir kızacakken üç kızıyorsunuzdur o nedenle.

Zaten kadınların haklı iken haksız duruma düşme sebepleri çözülemeyen meselelerin acısını alakalı alakasız yerden çıkarma eğilimidir. Bir kadın olarak ben de yapıyorum. Keşke yapmasak ama yapıyoruz işte.

Bu arada ben sadece varsayımda bulunuyorum. Neye neden kızdığınızı siz bilirsiniz tabi.

Son düzenleme:
Herkes anlatmaya çalışmış siz kendi bildiğinizi okuyup kendinizi gaza getirmeye devam esiyorsunuz ne diyelim ? Devamlı kovar gibi git der gibi diyorsunuz bunlar sizin ortaya çıkarttığınız şeyler adam hastaymış ne oldu bi gün giysi uyusun keyfi yok belki siz de yiyin yemeği. Karşılık bekler gibi yaptıklarınızı söylemeniz güzel değil bence yemek temizlik fln keşke deseydiniz ben çok açım yiyorum sen dinlenicek misin vs diye konuşmadan olmaz alinganlikla bukadar

Yaaa bak şimdi
Onu sana ben yazdım ama o biraz espriydi ben de kadınların alınacak ya da bırakılacak bir eşya olmadıklarının farkındayım
seni üzdüysem özür dilerim

konuyu belirsiz anlatmıştın ve hep bir varsayım üzerine anlatmıştın
Sanki bana git der gibi sanki ben yokmuşum gibi
Yahu adama hayatım yemek ısıtıyorum yiyelim mi bile dememişsin kiii
Adam da sana hadi yemek yemiyor muyuz dememiş

Manasız bir sessizlik ama delicesine konuşan bir iç ses var gibi görünüyor buradan bakınca

Ayrıca adam hasta evde yatıyor sen işten gelmişsin gibi anlaşılıyordu ilk okuyunca

Aaa üzülme tamam
Erkekler böyledir deyip aklamak istemiyorum ama pratikte böyle oluyor işte

Benim eşinde kavga bile etsek gidip uyuyabiliyor gıcık oluyorum uyuyabilmesine çünkü ben içeride saçlarım diken diken oturuyorum ağzına ağzına vurmak istiyorum mesela o an.

Madem böyle hissettin o zaman sınırını çiz
İlk olarak evine git.
Korkuyorsan bir arkadaşını ilk gün sende kalması için davet edebilirsin.
Sınır çizme vakti gelmiş o zaman
Youtubeda adil yıldırım diye bir adam var onu dinleyebilirsin serhat yabancı var ona bakabilirsin

hasta insanla akşam beraber yemek yeme tartışmasına girmek biraz fazla olmamış mı yoksa bana mı tuhaf geldi sadece, bilemedim.
her insan hastayken daha gergin oluyor genelde. bence gitti, yattı uyudu falan diye gerilmektense baktınız modu yok hiç dokunmasaydınız daha iyiymiş.

genelde de böyle tersler mi ?

Bu tarz seslere takıntısı var. Su sesi vs gibi. O yüzden rahatsız olmuştur ama ben üstünü örtmüşken bana sinir olup gitmesi hoş değil. Ben biraz uzanayım diyip öyle gidebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…