Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

Gittiniz mi evden?Umarim vazgecmemissiniz.Ağzinizla kuş tutsaniz bu adamin umrunda değilsiniz malesef
Uyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.

Adama yalvarmadığınız kalmış "kal" desin diye.
İstenmiyorsunuz gidin artık.

Ne kader dikkatlisiniz eski konumu hatırladığınıza çok sevindim. Yazın nişan düşünüyoruz ama bu şartlarda ne olacak bilmiyorum. O konuda hiç kavga etmedik o günden sonra ama tabi içten içe bekliyorum haklısınız. Evlilik teklifi vs. Kendimi misafir gibi hissediyorum evde yada evlenmeden bu denli sıkı fıkı olduğumuz için içten içe kızıyorum..
Bu arada yemek konusu oldu. Koltukta uyukluyordu ben de duşa gireyim çıkınca yiyelim dedim.. çıktığımda uyumuştu sonrası anlattığım gibi gelişti. Sabahta evden çıkarken kapıyı çekme sesine uyandım. gidicem diyince ne yaptım ki ne oldu otur oturduğun yerde dedi ben de kendim giderim seninle sabah sabah kavga edemem gider misin dedim çekti gitti

Sorun siz ona hastayken çok iyi baktığınız için onunda sizin gibi davranmasını istiyorsunuz.malesef değil normal zamanda sen hasta olsanda sevgilin senin gibi önemseyip ilgilenmez genelde bu böyledir.o yüzden fedakarlıklar yapıyorsanız bunu gerçekten içinizden geldiği için ve karşılık beklemeden yapın.eger karşılık bekleyecekseniz hiç yapmayın kendinizi de üzmeyin.ayrıca sevgiliniz hastalıktan yeni çıkıyor halsiz ve yorgun olması kendi canının derdine düşmesi de normal yani ben de o durumda naz niyaz çekemem.

Teşekkür ederim yorumunuz için, est önemli değil kırılmadım zaten sadece sizin cümleniz üzerinden kendimi açıklamak istedim
Evet uyabilmeleri sinir bozucu gerçekten ben sabah 6da yattım. Bu arada gideceğim bugün eve, kendisi işe gitti zaten

Evlilik meselesini çözdüğünüze göre bu kişi sizi kaybetmek istemiyor.
Siz tamamen haklı hissettiğiniz bir konuda haksız duruma düşmüşsünüz.
Bir üye yazmış önceki sayfalarda aynı şeyi ben de düşündüm. İç sesler çok fazla ama iletişimde sıkıntı var.
Malesef erkekler bizim iç sesimizi duyamıyor. Siz iyi niyetinizi biliyorsunuz.
Karşıdaki insanı leb demeden anlıyorsunuz.
Ama çoğunlukla erkeklerle konuşurken istediğinizi, talebinizi, rahatsız olduğunuz şeyi onun keşfetmesini beklemeden anlaşılır ve öz bir şekilde uzatmadan söylemek gerekiyor. Öyle anlıyorlar.
Şimdi o sizin iyi niyetinizi değil sonucu görüyordur. Huysuz, alıngan vs. Böyle etiketleri onların kafasında değiştirmek zor oluyor. Anlatmak istediğiniz şeyi anlatırken kendinizi iyice sinirleneceğiniz durumlarda bulmamak için biraz daha rahat olmaya çalışın lütfen.

Allahım bu adamların odunluğu... nereye o bırakıyordu sizi işe okula mı?

Ben böyle durumlarda hiç mantıklı davranamam çok yakıp yıkan bi tavrım olur malesef hatta her zaman ne kadar büyütmüşüm derim. Ama o an öyle bi gurur geliyoki sanki çekip gitmesem tam bir MAL olacakmışım gibi.. konuşarak anlaşmayı çözmek lazım yani.
Ama sizin durumunuzda artık gidicem demişken kalmak nasıl olur bilmiyorum dediğinizi yapan bi insan olduğunuzu kanıtlamanız lazım.
Keşke sabah hiç bi şey demeseydiniz.

Üzmek istemem ama olmamış böyle yapmanız özür dilemesini bekler gibi olmuş. Gidecekseniz sessizce gidip bir süre iletişimsiz kalmanız gerekiyordu. Daha önce orada kaldınız mı? Sanki kalmanızı istemiyor gibi evde

Çoktan sabahh oldu, hatta saat öğleye geliyor gidemediniz mi evinize ?

Eve o bırakır genelde. Haklısınız ben de öyleyim. Dünya yıkılsa gidicem şuan mesela. O döndüğünde evde olmucam. Yatsın artık yatağında istediği kadar yemeğini de kendi pişirsin

Çoktan sabahh oldu, hatta saat öğleye geliyor gidemediniz mi evinize ?
Uyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.

Öyle gibi mi olmuş.. istemiyor mu sizce? Ben kendi açımdan yaşadığım için objektif bakamıyorum. Gidicem zaten o gelene kadar dünya yıkılsa durmam

elin oğluna niye bu kadar ihtimam gösteriyorsunuz?
siz hasta olsanız o size bu kadar kıymet verir mi?
çocuğunuz değil ki, kazık kadar adam..
ne kadar umursamaz olursanız o kadar kıymetli olursunuz. defalarca tecrübe edilmiş bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…