Uyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.Gittiniz mi evden?Umarim vazgecmemissiniz.Ağzinizla kuş tutsaniz bu adamin umrunda değilsiniz malesef
Adama yalvarmadığınız kalmış "kal" desin diye.Uyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.
Ne kader dikkatlisiniz eski konumu hatırladığınıza çok sevindim. Yazın nişan düşünüyoruz ama bu şartlarda ne olacak bilmiyorum. O konuda hiç kavga etmedik o günden sonra ama tabi içten içe bekliyorum haklısınız. Evlilik teklifi vs. Kendimi misafir gibi hissediyorum evde yada evlenmeden bu denli sıkı fıkı olduğumuz için içten içe kızıyorum..Erkekler biraz düz mantık, şaka bile yaparken, dikkat şaka yapıyorum demek gerekebiliyor bazen.
Hızlı takip ettim sayfaları kaçırmış olabilirim. Eve geldiğinde yemek hazırladığınızı hatırlattınız mı, ne zaman yemek yiyelim şeklinde konuşmalarınız oldu mu? Bazen gerekiyor da, adam hastayım durumunu zaten abartmaya müsait belli ki. Ona odaklanmıştır.
Bu arada sizin bu öfkenizin temel kaynağı evlilik durumunu çözememeniz olabilir mi? Önceki konunuzu hatırlıyorum. Erkek arkadaşınızın evlilik konusunda çekimser olması ile ilgiliydi. O konuya çok şey yazıldı, çoğuna dönmediniz. Dolayısıyla belki evleniyorsunuzdur bilmiyorum.
O konuyu çözemediyseniz, belki sizin bile fark etmediğiniz derinlikte bir yerde ona kırılmışsınızdır.
Bir kızacakken üç kızıyorsunuzdur o nedenle.
Zaten kadınların haklı iken haksız duruma düşme sebepleri çözülemeyen meselelerin acısını alakalı alakasız yerden çıkarma eğilimidir. Bir kadın olarak ben de yapıyorum. Keşke yapmasak ama yapıyoruz işte.
Bu arada ben sadece varsayımda bulunuyorum. Neye neden kızdığınızı siz bilirsiniz tabi.
Sorun siz ona hastayken çok iyi baktığınız için onunda sizin gibi davranmasını istiyorsunuz.malesef değil normal zamanda sen hasta olsanda sevgilin senin gibi önemseyip ilgilenmez genelde bu böyledir.o yüzden fedakarlıklar yapıyorsanız bunu gerçekten içinizden geldiği için ve karşılık beklemeden yapın.eger karşılık bekleyecekseniz hiç yapmayın kendinizi de üzmeyin.ayrıca sevgiliniz hastalıktan yeni çıkıyor halsiz ve yorgun olması kendi canının derdine düşmesi de normal yani ben de o durumda naz niyaz çekemem.Yaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için
Teşekkür ederim yorumunuz için, est önemli değil kırılmadım zaten sadece sizin cümleniz üzerinden kendimi açıklamak istedimYaaa bak şimdi
Onu sana ben yazdım ama o biraz espriydi ben de kadınların alınacak ya da bırakılacak bir eşya olmadıklarının farkındayım
seni üzdüysem özür dilerim
konuyu belirsiz anlatmıştın ve hep bir varsayım üzerine anlatmıştın
Sanki bana git der gibi sanki ben yokmuşum gibi
Yahu adama hayatım yemek ısıtıyorum yiyelim mi bile dememişsin kiii
Adam da sana hadi yemek yemiyor muyuz dememiş
Manasız bir sessizlik ama delicesine konuşan bir iç ses var gibi görünüyor buradan bakınca
Ayrıca adam hasta evde yatıyor sen işten gelmişsin gibi anlaşılıyordu ilk okuyunca
Aaa üzülme tamam
Erkekler böyledir deyip aklamak istemiyorum ama pratikte böyle oluyor işte
Benim eşinde kavga bile etsek gidip uyuyabiliyor gıcık oluyorum uyuyabilmesine çünkü ben içeride saçlarım diken diken oturuyorum ağzına ağzına vurmak istiyorum mesela o an.
Madem böyle hissettin o zaman sınırını çiz
İlk olarak evine git.
Korkuyorsan bir arkadaşını ilk gün sende kalması için davet edebilirsin.
Sınır çizme vakti gelmiş o zaman
Youtubeda adil yıldırım diye bir adam var onu dinleyebilirsin serhat yabancı var ona bakabilirsin
Ne kader dikkatlisiniz eski konumu hatırladığınıza çok sevindim. Yazın nişan düşünüyoruz ama bu şartlarda ne olacak bilmiyorum. O konuda hiç kavga etmedik o günden sonra ama tabi içten içe bekliyorum haklısınız. Evlilik teklifi vs. Kendimi misafir gibi hissediyorum evde yada evlenmeden bu denli sıkı fıkı olduğumuz için içten içe kızıyorum..
Bu arada yemek konusu oldu. Koltukta uyukluyordu ben de duşa gireyim çıkınca yiyelim dedim.. çıktığımda uyumuştu sonrası anlattığım gibi gelişti. Sabahta evden çıkarken kapıyı çekme sesine uyandım. gidicem diyince ne yaptım ki ne oldu otur oturduğun yerde dedi ben de kendim giderim seninle sabah sabah kavga edemem gider misin dedim çekti gitti
Hadi ya öyle mi görünüyor? Tam tersi bir moddayım halbuki neden öyle yansıdı kiAdama yalvarmadığınız kalmış "kal" desin diye.
İstenmiyorsunuz gidin artık.
Ondan sizi bırakmasını beklemişsiniz.Hadi ya öyle mi görünüyor? Tam tersi bir moddayım halbuki neden öyle yansıdı ki
Allahım bu adamların odunluğu... nereye o bırakıyordu sizi işe okula mı?Ne kader dikkatlisiniz eski konumu hatırladığınıza çok sevindim. Yazın nişan düşünüyoruz ama bu şartlarda ne olacak bilmiyorum. O konuda hiç kavga etmedik o günden sonra ama tabi içten içe bekliyorum haklısınız. Evlilik teklifi vs. Kendimi misafir gibi hissediyorum evde yada evlenmeden bu denli sıkı fıkı olduğumuz için içten içe kızıyorum..
Bu arada yemek konusu oldu. Koltukta uyukluyordu ben de duşa gireyim çıkınca yiyelim dedim.. çıktığımda uyumuştu sonrası anlattığım gibi gelişti. Sabahta evden çıkarken kapıyı çekme sesine uyandım. gidicem diyince ne yaptım ki ne oldu otur oturduğun yerde dedi ben de kendim giderim seninle sabah sabah kavga edemem gider misin dedim çekti gitti
Üzmek istemem ama olmamış böyle yapmanız özür dilemesini bekler gibi olmuş. Gidecekseniz sessizce gidip bir süre iletişimsiz kalmanız gerekiyordu. Daha önce orada kaldınız mı? Sanki kalmanızı istemiyor gibi evdeUyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.
Çoktan sabahh oldu, hatta saat öğleye geliyor gidemediniz mi evinize ?Teşekkür ederim yorumunuz için, est önemli değil kırılmadım zaten sadece sizin cümleniz üzerinden kendimi açıklamak istedim
Evet uyabilmeleri sinir bozucu gerçekten ben sabah 6da yattım. Bu arada gideceğim bugün eve, kendisi işe gitti zaten
Eve o bırakır genelde. Haklısınız ben de öyleyim. Dünya yıkılsa gidicem şuan mesela. O döndüğünde evde olmucam. Yatsın artık yatağında istediği kadar yemeğini de kendi pişirsinAllahım bu adamların odunluğu... nereye o bırakıyordu sizi işe okula mı?
Ben böyle durumlarda hiç mantıklı davranamam çok yakıp yıkan bi tavrım olur malesef hatta her zaman ne kadar büyütmüşüm derim. Ama o an öyle bi gurur geliyoki sanki çekip gitmesem tam bir MAL olacakmışım gibi.. konuşarak anlaşmayı çözmek lazım yani.
Ama sizin durumunuzda artık gidicem demişken kalmak nasıl olur bilmiyorum dediğinizi yapan bi insan olduğunuzu kanıtlamanız lazım.
Keşke sabah hiç bi şey demeseydiniz.
Uyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.Çoktan sabahh oldu, hatta saat öğleye geliyor gidemediniz mi evinize ?
Öyle gibi mi olmuş.. istemiyor mu sizce? Ben kendi açımdan yaşadığım için objektif bakamıyorum. Gidicem zaten o gelene kadar dünya yıkılsa durmamÜzmek istemem ama olmamış böyle yapmanız özür dilemesini bekler gibi olmuş. Gidecekseniz sessizce gidip bir süre iletişimsiz kalmanız gerekiyordu. Daha önce orada kaldınız mı? Sanki kalmanızı istemiyor gibi evde
sinirlendiğinde böyle konuşurotur oturduğun yerde mi dedi?
hep böyle mi konuşur?
siz de yakıştırıyorsunuz yani bu adamı kendinize.sinirlendiğinde böyle konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?