Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

Beraber yemek yemeye ne farkli anlamlar yüklemissin sen. Adam hasta. Is yerinde yoguluktan dolayi fark etmiyor. Mecburende yemek yiyecek tabiki. Eve gelince yorgunlugunu, hastaligini anliyor insan.

Evde zaten 2 kisiliksiniz ve 1 kisi hasta. Ne diye ton ile yemek yapiyorsun? Adam hasta, az yer. Hadi yemedi, yemekleri derin dondurucuyada saklayabilirsin. Hasta adamin uzanmasina, uyumasina bile laf ediyorsun.

Neden? Cünkü 2 gün adama baktin ya, pohpohlanmak istiyorsun.

Dogru düzgün iletisim bile kurmuyorsun. Tavsan daga küsmüs meselesi. Bence kendini törpulemen lazim. Bu sekilde kimse ile geçinemezsin.

iyide üzüldünüz kızdınız vs vs..
sanki gitme desin der gibi adam mı götürsün istediniz..
sessizce gitmeniz gerekirdi.

Her erkeğin öküz davranışları var, bazısı genetik faktörlü olabiliyor onu yansıtmış size, evlenip düzeltirim diye sakın kendinizi kandırmayın

iyide üzüldünüz kızdınız vs vs..
sanki gitme desin der gibi adam mı götürsün istediniz..
sessizce gitmeniz gerekirdi.
Konu sahibi geceden beri blöf yapıyor ama adam yemedi.
1. Valizi topladı ama adam kal demedi.
2. Yatağı ayırdı ama adam gel demedi.
3. Sabaha kadar bekledi ama adam umursamadı bile.
4. Bilerek adamın uyanmasını bekledi ama adam yanına bile uğramadı.
5. Baktı adam tınlamadan işe gidiyor, kapıda kal desin diye bekledi ama adam hiç takmadı bile.
6. Sanırım konu sahibi akşama kadar valizle bekleyecek.

Bence büyütülecek bir konu değil gerçekten.alttan alıp hatta konuyu direk kapatıp hiçbir şey olmamış gibi davranmak en güzeli.
Ama sizin eşyalarınızı toplayıp gitmeye hazırlandığınızı görüp, bir şey demediyse sıkıntı var demektir.

Yemek hazırlamışsınız ama sofrayı hazırlamamışsınız gibi okudum ben. Belki de onun da hastalıktan hali yoktu hazırlamak istemedi. Kahve çerez zaten yemekten sonra yiyelecek şeyler , sizin tok olduğunuzu düşünmüş olabilir. Ben burda bir sorun görmedim açıkcası.

Ben kimsenin kal demesini bekleyecek bir insan değilim, kimseye de eyvallahım yoktur. Kapıda gidicem dememin böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Gideceğim birazdan

Ben kimsenin kal demesini bekleyecek bir insan değilim, kimseye de eyvallahım yoktur. Kapıda gidicem dememin böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Gideceğim birazdan
Annası gibi olmanı istemiş erkek kısmı aradığı en büyük özellik kendisi bir çaba göstermeden kadının çabalaması

Biz buradan blöf olduğunu anladıysak sevgiliniz elbette kanmaz.

Öyle gibi mi olmuş.. istemiyor mu sizce? Ben kendi açımdan yaşadığım için objektif bakamıyorum. Gidicem zaten o gelene kadar dünya yıkılsa durmam
Valla buradan öyle görünüyor kendinize böyle davranılmasına izin vermeyin bence durun kendi evinizde adam gerçekten istemiyor evinde durmanızı. Saygısızlık yapmasına müsade etmeyin

beyefendiye bak, biyerleri kalkmış, iki ilgi alaka görünce. sinir olurum böyle tiplere. haketmiyor ilginizi sevginizi
hemen de evli moduna girmiş hiçbişey demeden mekanı terketmek nedir ya

Bence haksızsınız. Ben uyurken yanımda biri çatır çutur bişey yese sinirlenirim. Saygı lazım uyuyana hele hele hastaysa.. Ayrıca akşam gelince yemeği yiyelim demişsiniz sofra hazır mıydı ? Hastaysa onun hazırlaması elbette abes olurdu. Uyanması için bekleyip uyanınca yemeği hemen yer, ilacını içer otururdunuz. Yanlış yapmışsınız

Biz buradan blöf olduğunu anladıysak sevgiliniz elbette kanmaz.
Böyle muamele gördükten sonra onun ne yapacağı yada düşüneceği hiç umrumda bile değil. Yatağında yatsın yayıla yayıla ben ona göre değilim demekki

Konu sahibini hasta bakmak konusunda haksız bulanları anlamıyorum ölümcül bi hastalığa yakalanmamış ya adam, altı üstü grip nezle. Ayağa kalkıp işe gidebiliyosa evde insan gibi davranadabilir. Hasta diye pamuklara saralım göklere çıkaralım yetmedi tepemizde gezdirelim. Bu mevsimde nezle olmayan mı var Allahaşkına. Bence gayet fazla bile gelmiş beyefendiye fasulyeden nimet sanmış kendini. Hak etmiyolar işte, konu sahibi hasta olsa o ne yapardı merak ediyorum..
gayet de adam gibi özür dilemeyi alttan almayı bilmeleri lazım gripmiş uyuyor diye yanında yemek yemek de mi yasak, ne yani. Sese Uyandıysan bile evindeki misafire hürmet göster atar gider yapmadan canım ben biraz içeride yatayım de. Düpedüz anlayışsızlık ya. Tamam konusahibi yanında ses yapmasa da olurdu ama o kadar bakmış etmiş yemek yapmış bi kuruyemişin sesine uyanıp atarlanması düpedüz odunluk. Hiç hasta edebiyatı yapmayalım

Böyle durumlarda aç kalmanız size bir değer katmaz söyleyeyim dedim. Karnınızı doyurun keyfinize bakın çok da pohpohlamayın şu adamları uyandığında da birqz bekledim uyanmayınca yedim çok da güzel olmuş falan diyin o üzülsün niye siz aç kalıyosunuz ki?

Ogle oldu gecmissindir evine umarim. Bence eve gittiginde de umursamayacak. Oyle kapiyi acip laf soylemenizde cok itici olmus. Diger mesajlarinizi okudum is yerinde yedigini soyluyorsunuzda hastaysa yiyemez cok fazla gordunuz mu ki yedigini. Bir de kendi evi duzeni siz keske ac birakmasaydiniz kendini degmez cunku. Bir daha da gitmeyin adam saygi duymuyor. Ayrica yiyelim demedi yataga gel demedi kal demedi vs bu tarz tripleri cekecek bi adam degil sanirim.

Son düzenleme:
Öyle tabi.. benim zoruma giden onca şeyin üstüne bana git dermiş gibi davranması aslında. Kabahat bende.

Öyle tabi.. benim zoruma giden onca şeyin üstüne bana git dermiş gibi davranması aslında. Kabahat bende.
Kalsın biraz yalnız kıymetinizi anlasın bazen onları fazla düşünmek iyi gelmiyor. İhtiyacı olduğunu hissettiğin ve Normalde yapacağın şey için bile bekleyeceksin istesin diye.. İstemeden yapınca bide ben mi istedim sen yaptın diye üste çıkıyorlar yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…