- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Biz hep beraber yeriz hiç ayrı yemedik ve özellikle belirttim. İşyerinde gayet yiyor işini yapacak kadar da iyi maşallah ama iştahı ve ağrısı eve gelince başlıyor heralde. Ben zaten benden rahatsız olup sinirli sinirli gidip uyumasına sonra da keyfi gelince gecenin 1imde yemek yiyip sonra yine gel vs demeden yatağına gitmesine sinir oldum. Sen kimsin der gibi.
Uyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.
Konu sahibi geceden beri blöf yapıyor ama adam yemedi.iyide üzüldünüz kızdınız vs vs..
sanki gitme desin der gibi adam mı götürsün istediniz..
sessizce gitmeniz gerekirdi.
Evet birkaç kişi daha söyledi bunu hiç açıdan bakamamıştım. Gideceğim zaten o gitmedeniyide üzüldünüz kızdınız vs vs..
sanki gitme desin der gibi adam mı götürsün istediniz..
sessizce gitmeniz gerekirdi.
Yaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için
Ben kimsenin kal demesini bekleyecek bir insan değilim, kimseye de eyvallahım yoktur. Kapıda gidicem dememin böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Gideceğim birazdanKonu sahibi geceden beri blöf yapıyor ama adam yemedi.
1. Valizi topladı ama adam kal demedi.
2. Yatağı ayırdı ama adam gel demedi.
3. Sabaha kadar bekledi ama adam umursamadı bile.
4. Bilerek adamın uyanmasını bekledi ama adam yanına bile uğramadı.
5. Baktı adam tınlamadan işe gidiyor, kapıda kal desin diye bekledi ama adam hiç takmadı bile.
6. Sanırım konu sahibi akşama kadar valizle bekleyecek.
Annası gibi olmanı istemiş erkek kısmı aradığı en büyük özellik kendisi bir çaba göstermeden kadının çabalamasıBen kimsenin kal demesini bekleyecek bir insan değilim, kimseye de eyvallahım yoktur. Kapıda gidicem dememin böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Gideceğim birazdan
Biz buradan blöf olduğunu anladıysak sevgiliniz elbette kanmaz.Ben kimsenin kal demesini bekleyecek bir insan değilim, kimseye de eyvallahım yoktur. Kapıda gidicem dememin böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Gideceğim birazdan
Valla buradan öyle görünüyor kendinize böyle davranılmasına izin vermeyin bence durun kendi evinizde adam gerçekten istemiyor evinde durmanızı. Saygısızlık yapmasına müsade etmeyinÖyle gibi mi olmuş.. istemiyor mu sizce? Ben kendi açımdan yaşadığım için objektif bakamıyorum. Gidicem zaten o gelene kadar dünya yıkılsa durmam
Böyle muamele gördükten sonra onun ne yapacağı yada düşüneceği hiç umrumda bile değil. Yatağında yatsın yayıla yayıla ben ona göre değilim demekkiBiz buradan blöf olduğunu anladıysak sevgiliniz elbette kanmaz.
Ogle oldu gecmissindir evine umarim. Bence eve gittiginde de umursamayacak. Oyle kapiyi acip laf soylemenizde cok itici olmus. Diger mesajlarinizi okudum is yerinde yedigini soyluyorsunuzda hastaysa yiyemez cok fazla gordunuz mu ki yedigini. Bir de kendi evi duzeni siz keske ac birakmasaydiniz kendini degmez cunku. Bir daha da gitmeyin adam saygi duymuyor. Ayrica yiyelim demedi yataga gel demedi kal demedi vs bu tarz tripleri cekecek bi adam degil sanirim.Uyuyakalmışım koltukta. Onun evden çıkarkenki kapıyı çekme sesine uyandım kalktım açtım ardından ben de gidecektim dedim. Normalde beni o bırakır hep. Ne oldu ne yaptım otur oturduğun yerde dedi. Ben de kendim giderim sabah sabahta seninle kavga edemicem gider misin dedim çekti gitti kapıyı çarpıp.
Öyle tabi.. benim zoruma giden onca şeyin üstüne bana git dermiş gibi davranması aslında. Kabahat bende.Böyle durumlarda aç kalmanız size bir değer katmaz söyleyeyim dedim. Karnınızı doyurun keyfinize bakın çok da pohpohlamayın şu adamlarıuyandığında da birqz bekledim uyanmayınca yedim çok da güzel olmuş falan diyin o üzülsün niye siz aç kalıyosunuz ki?
Kalsın biraz yalnız kıymetinizi anlasın bazen onları fazla düşünmek iyi gelmiyor. İhtiyacı olduğunu hissettiğin ve Normalde yapacağın şey için bile bekleyeceksin istesin diye.. İstemeden yapınca bide ben mi istedim sen yaptın diye üste çıkıyorlar yoksa.Öyle tabi.. benim zoruma giden onca şeyin üstüne bana git dermiş gibi davranması aslında. Kabahat bende.
Öğlen oldu. Hala orada mısınız?Böyle muamele gördükten sonra onun ne yapacağı yada düşüneceği hiç umrumda bile değil. Yatağında yatsın yayıla yayıla ben ona göre değilim demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?