Yok çıktım taksideyim şuanÖğlen oldu. Hala orada mısınız?
Kendi dedi iyiyim yemek yedim şimdi tekrar yicem vs.. diyorum ya işe gidiyor çalışıyor iştahı açık yani evde hasta yatmıyor. Çerez yememden rahatsız olmuş beyefendi. Olsun bakalımOgle oldu gecmissindir evine umarim. Bence eve gittiginde de umursamayacak. Oyle kapiyi acip laf soylemenizde cok itici olmus. Diger mesajlarinizi okudum is yerinde yedigini soyluyorsunuzda hastaysa yiyemez cok fazla gordunuz mu ki yedigini. Bir de kendi evi duzeni siz keske ac birakmasaydiniz kendini degmez cunku. Bir daha da gitmeyin adam saygi duymuyor. Ayrica yiyelim demedi yataga gel demedi kal demedi vs bu tarz tripleri cekecek bi adam degil sanirim.
bişey diyorsanız arkasında durmanız iyiYok çıktım taksideyim şuan
bence biraz fazla nazlı fazla triplisiniz.. bir kez demişsiniz nerden bilsin çok aç olduğunuzu.. hastalık yorgunluk durumu bence akşam eve varınca daha çok hissediliyor. sizin beklentileriniz çok.Dün bir ton yemek yapmıştım yenmedi hasta diye ben de bugün yemekler atılmasın birlikte yiyelim dedim ki bir kere söyledim zaten tutturmadım yani. İşyerinde hiç hasta yada iştahsız değil. Eve gelince başlıyor heralde. Beni düşünen insan sen ye der zaten biz hiç ayrı yemek yemeyiz. Ama gidip uyuyup sonra gece 1de gelip yiyip bişi demeden gidip tekrar yatması bence bana gayet saygısızlık. Umrumda değilsin der gibi. Bilmiyorum çekilmezimdir belki böyle şeylere dikkat ederim. Yatsın yatağında yayıla yayıla bundan sonra
Normalde onda kaldığım zamanlarda kavga ettiğimizde direk eve gidiyorum derim ben o da ikna etmeye çalışır gitme diye. Ama sanmayın ki basit sebeplerden gidiyorum diyorum. Canımı sıkacak bişey olmuştur öyle demişimdir. O da her defasında gidicem diyorsun vs diyordu. Bu sefer kal falan demedi kendince bıktı heralde giderse gitsin dedi. Gitmek istememin sebebi de burası benim evim değil ve üzüldüğümde kırıldığımda doğal olarak kendimi fazlalık gibi hissedip gitme ihtiyacı duyuyorum. Tıpkı dün olduğu gibi. Beni yanına çağırmaya tenezzül etmeyen hiçbirşey olmamış gibi uyuyan bir adam var gitmeyim de ne yapayım. Zaten gelip sürekli burada kalmam kabahat benim evli gibi herşeyi yapmam kabahat. Kendimi bu konuma ben düşürdüm. Paşa gönlü bilir. Madem öyle bir daha zor bulur. Tek başına otursun evinde yatsın yatağında. Adam yarın istemiyorum dese burada geçirdiğim zamanla, yaptıklarımla kalıcam. Boşu boşuna. Ne olacağı da belli değil zaten gerçekten çok sinirliyim. Ben kendimden yeterince taviz verdiğimi düşünüyorum bulsun bakalım benim gibi.
biz de tavrında bu denli abartılacak bir şey göremedik.Ben anlatamadım sanırım kendimi. Mesele yemek yiyip yememesi değil, bana olan tavrı. Ama sanki yemek yemedi diye yaptım gibi olmuş. Anlamadım.
bir de ben sizin bu yorumunuzu gördüm. emin oldum ki beklentileriniz çok. karşı taraftan bir şey bekliyorsunuz. beklemeye hakkınız tabi ki var ama olmayınca da böyle tepkiler göstermeniz sizi yıpratır.Ay yorumları okuyunca baya şaşırdım ve kendimi çok şanslı hissettim açıkçası meğer buradaki beylere göre ben baya baya bi alfayla birlikteymişim de haberim yokmuş
Evli değilim, beraber yaşıyor gibiyiz yani haftanın 4 günü onda kalıyorum. Pazar sabahları eğer ben kahvaltıya çıkmak istemezsem krepte yapar, kaşarlı yumurta da yapar, faturaları da öder, arabamın bakımını da yaptırır, öperekte uyandırır. Bana bunlar gayet normal ve olması gereken şeyler gibi geliyor. Ben mi anormalim anlamadım. Nazar değmesin diyim bari.
Evlilik olamayacak zaten bu gidişle. Demekki ben anlaşılmaz çekilmez bir insanım. Peki kendisi bilir ne diyeyim. Böyle sinir olup üzüleceğime yalnız kalırım öyleyse madem fazla beklenti içindeyim ve karşılayacak biri yok ne diyeyim yalnız olmam en doğrusu demekki. Bu şekilde fazla üzülüyorum midem ağrıyor dünden beri. Sonuçta ben o evde misafirdim. Gel dememesi, benimle tek kelime konuşmaması, eşyalarımı toplarken gidip uyuyabilmesi aklımdan çıkmıyor. Varsın olmayıversin o zamanbiz de tavrında bu denli abartılacak bir şey göremedik.
bir de ben sizin bu yorumunuzu gördüm. emin oldum ki beklentileriniz çok. karşı taraftan bir şey bekliyorsunuz. beklemeye hakkınız tabi ki var ama olmayınca da böyle tepkiler göstermeniz sizi yıpratır.
evlendiğinizde daha büyük sorunlara dönüşür yok yere edilen kavgalar huzursuzluklar ortaya çıkar üzülen yine siz olursunuz.
en basit örnekle evden çıkıp gidecek bir durum yok.
Evlilik olamayacak zaten bu gidişle. Demekki ben anlaşılmaz çekilmez bir insanım. Peki kendisi bilir ne diyeyim. Böyle sinir olup üzüleceğime yalnız kalırım öyleyse madem fazla beklenti içindeyim ve karşılayacak biri yok ne diyeyim yalnız olmam en doğrusu demekki. Bu şekilde fazla üzülüyorum midem ağrıyor dünden beri. Sonuçta ben o evde misafirdim. Gel dememesi, benimle tek kelime konuşmaması, eşyalarımı toplarken gidip uyuyabilmesi aklımdan çıkmıyor. Varsın olmayıversin o zaman
Ay yoruldum. Bir kere bir insanin evinde kaliyorsaniz bi zahmet ya faturalari bolusursunuz ya da ev isini kimse sizin koleniz degil.Yani bakın.. ben onun evinde kalıyorum ve kaldığım her gün yemek temizlik vs evli gibi düşünün değer veriyorum bir zorunluluğum yokken. Hastayken kıyamıyorum sürekli ilgileniyorum. Ama ben bunları yaparken beyefendi gidip uyuyor zerre umursamıyor yani olay ben olunca. Git diyor resmen. İşte bu yüzden kendimi çok değersiz hissettim. Umarım anlatabilmişimdir.
Ben kimsenin kal demesini bekleyecek bir insan değilim, kimseye de eyvallahım yoktur. Kapıda gidicem dememin böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Gideceğim birazdan
Ölecekseniz orda da ölürsünüz. Bunun için böyle şeylere katlanmaya değmez diye düşünüyorumÇok sinirliyim. Bu saat oldu hala uyuyamadım.
Haftanın çoğu günü erkek arkadaşımda kalıyorum. Birkaç gündür de rahatsız. Elimden geldiğince ilgilendim. İlaçlarının yanında bitkisel çaylar, çorbalar aklıma ne gelirse.. 2 gün böyle geçti.
Bugün işteyken mesaj attı 5 gibi daha iyiyim ağrım geçti diye. Şimdi yemek yicem dedi ben de çok fazla doyurma karnını akşam beraber yiyelim dedim. Yemek yapmıştım atılmasın diye.
Bunu bekledim beraber yicez diye kahvaltıyla duruyorum. Bu geldi koltuğa uzandı ağrım var dedi. Ben de kalkar birazdan diye düşünüp bekledim duşa falan girdim yanına gittim iyi mi diye. Kahve, çerez koydum kendime açlığımı bastırsın uyanana kadar diye. Bu bi yarım saat sonra birden kalktı hiçbişi demeden yatak odasına gitti 2 3 saatte orda uyudu. Bişi demeden gittiği için yanına gittim noldu bişimi oldu diye. ‘Ne noldu’ diyor ters ters. İnsan bi gidiyorum biraz daha uyuyim falan der. Sonra kalktı geldi tabi ben hem açım hem uzandım koltuğa. Gelmiş noldu, durduk yere sorun çıkarıyorsun ne diye suratını asıyorsun bilmem ne. Beyefendi çerez yememden rahatsız olmuş ondan kalkmış gitmiş. O şekilde kalkıp gitmesine ne gerek var ben sanki bostan korkuluğuyum orda sinirli sinirli kalkıp gidiyor.
Sonra saat olmuş gece 1 gitmiş yemeği ısıtmış getirdi ‘kalk ye şunu’ diyor. Köpeğin önüne atar gibi. Ben onu onca saat bekledim beraber yeriz diye özendim beyefendiye bak kalk ye şunuymuş. İştah kalmadı zaten o an yemedim. Sonra altı götürdü tabakları gitti yattı yatak odasına ben de yastığımla koltukta kaldım. Ne bir gel ne bişey. Git koltukta zıbar çokta şeyimde dermiş gibi. Eşyalarımı topladım hiçbişi demeden gitti uyudu horlamaya başladı. Demekki ben batmaya başladım bu evde. Depremden korktuğum için onda kalıyorum zemin katta kaçması kolay olur diye.
Sabah 6yı bekliyorum.
Çıkıp gidicem evime bana böyle hissettirmeye ne hakkı var. Aşırı bozuldum.
Siz olsanız alınmaz mısınız
güncelleme: işe giden o hanımlar, evde bekleyen benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?