Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

Normalde onda kaldığım zamanlarda kavga ettiğimizde direk eve gidiyorum derim ben o da ikna etmeye çalışır gitme diye. Ama sanmayın ki basit sebeplerden gidiyorum diyorum. Canımı sıkacak bişey olmuştur öyle demişimdir. O da her defasında gidicem diyorsun vs diyordu. Bu sefer kal falan demedi kendince bıktı heralde giderse gitsin dedi. Gitmek istememin sebebi de burası benim evim değil ve üzüldüğümde kırıldığımda doğal olarak kendimi fazlalık gibi hissedip gitme ihtiyacı duyuyorum. Tıpkı dün olduğu gibi. Beni yanına çağırmaya tenezzül etmeyen hiçbirşey olmamış gibi uyuyan bir adam var gitmeyim de ne yapayım. Zaten gelip sürekli burada kalmam kabahat benim evli gibi herşeyi yapmam kabahat. Kendimi bu konuma ben düşürdüm. Paşa gönlü bilir. Madem öyle bir daha zor bulur. Tek başına otursun evinde yatsın yatağında. Adam yarın istemiyorum dese burada geçirdiğim zamanla, yaptıklarımla kalıcam. Boşu boşuna. Ne olacağı da belli değil zaten gerçekten çok sinirliyim. Ben kendimden yeterince taviz verdiğimi düşünüyorum bulsun bakalım benim gibi.

Kendi dedi iyiyim yemek yedim şimdi tekrar yicem vs.. diyorum ya işe gidiyor çalışıyor iştahı açık yani evde hasta yatmıyor. Çerez yememden rahatsız olmuş beyefendi. Olsun bakalım

Hasta adamı niye bekliyorsunuz yemek yemek için, gidin yemeğinizi yiyin, bir tepside ona hazırlayıp götürün ne var bunda bu kadar trip atacak.

Yok çıktım taksideyim şuan
bişey diyorsanız arkasında durmanız iyi
gittiğiniz iyi olmuş

yalnız gerçekten hasta adamı yemek için beklemeseydiniz iyiydi
işte iyi olabilir ama el işi sonuçta mecbur iyi olacak işe gidiyorsa
ben biz olsak öyle yapmayız bu kadar çırpınan insanla oturur yemek yeriz
her insan bir değil malesef

Grip tarzı rahatsızlıklarda gün içinde iyi hissedilse bile akşam vücut iflas etmiş oluyor. Güç bitiyor. Ateşlenme akşam ve gece daha çok oluyor mesela.
Çocuklar bile tüm gün durur durur gece ateşlenir annesini uyutmaz.
Belki erkek arkadaşınız şu gün bitsin, eve gideyim yatayım demiştir kendi kendine. Hastalık halsizliği insanı etkiler. Öğle yemeğinde enerjik olsa bile o eve gelene kadar tükenmiştir. Birlikte yemek yeme konusunda hassasiyetiniz olabilir, olması da iyi bir şeydir. Bazı durumlarda böyle hastalık gibi durumlarda esnetilebilir bu durum.

Burda bence esas mesele sizin kendinizi ifade ederken haksız duruma düşmeniz.
Bir süre sonra hiç olmayan özelliklere sahipmişsiniz gibi eleştirilebilirsiniz erkek arkadaşınız tarafından.

Bence barışırsınız. O yüzden yüz yüze geldiğinizde daha açık, daha suçlamadan canınızı sıkan şeyleri anlatın.

bence biraz fazla nazlı fazla triplisiniz.. bir kez demişsiniz nerden bilsin çok aç olduğunuzu.. hastalık yorgunluk durumu bence akşam eve varınca daha çok hissediliyor. sizin beklentileriniz çok.

koltukta uyumuş madem ben olsam o ara sofrayı kurardım kaldırıp hastasın yemek ye öyle uyu derdim.Yemiyor mu yemesin ben yerdim kendimi o kadar aç bırakmazdım.

gece 1 e kadar trip atan sizsiniz sanırım. gece 1 de sana da yemek getirmiş tribe devam etmişsin, o da çağırmamış.

her şeye fazla da anlam yüklemişsin. kendi içinde fazla büyütmüşsün.

Bak misal kendimden pay biçeyim. çalışıyorum bugün bende biraz rahatsız uykusuz ve yorgunum akşam evde eşim bana böyle yapsa trip naz valla çekemem bu durumda.

Neden bulmasın ki sizin gibi? Kusura bakmayın kendinizi çok yüksekte görüyorsunuz. Herkes herkes gibisini bulur, daha iyisini de bulur. Eğer çok taviz verdiğinizi düşünüyorsanız bu sizin hatanız.

Sürekli evli gibi yazıyorsunuz da yemek yapmak, hasta bakmak, temizlik sadece nikah defterine imza attıktan sonra yüklenmesi gereken özellikler mi? 1 haftadır kaldığınız evde bunları yapmanız anormal değil. Gitmek niyetinde olan insan o anda giderdi. Öğlen olmuş siz yarım saatte bir gidicem yazıyorsunuz. Sabah gitme dese kesin kalırdınız. Neden ciddiye alsın sevgiliniz sizi?

Kendi kafanızın içindeki sesle konuşmayı bırakın artık. Sizin çift olarak ağır iletişim probleminiz var. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı sizinki. Kendi içinizde meseleyi büyüttükçe büyütmüşsünüz. Kendi kendinize konuşup cevap vermişsiniz üstüne. Hayatta karşımdaki insan bana trip attığında peşinden koşmam. Ne oldu diye sordum mu bir şey yok mu dedi tamam bir şey yok o zaman. Hayatta üstüne düşmem, kocam da aynı şekilde. Kimsenin nazını çekmem kimse de benim nazımı çekmesin.

Yetişkin insanlarız sorun olduğunda karşısına geçip konuşabilmeyiz. Siz bu şekilde devam ederseniz sadece bu ilişkide değil ilerisinde de çok problem yaşarsınız. Biraz kendinizi törpüleyin ve rahatsız olduğunuz konularda küsmek trip atmak yerine konuşmayı deneyin

İletişim şekliniz doğru değil..
Telefonda bile yemeğe bekleyeyim mi diye sorabilirsiniz.. daha net olmalısınız Bana kalırsa

Eşim de hasta oldu.4-5 gün ağır geçirdi. Günlük rutinimiz bozulmadı. O sofraya oturmadı bir iki sefer..
Uyanınca bir şeyler hazırlamaya kalktı.. yine hasta diye ben hazırladım verdim

Ben anlatamadım sanırım kendimi. Mesele yemek yiyip yememesi değil, bana olan tavrı. Ama sanki yemek yemedi diye yaptım gibi olmuş. Anlamadım.

Ben anlatamadım sanırım kendimi. Mesele yemek yiyip yememesi değil, bana olan tavrı. Ama sanki yemek yemedi diye yaptım gibi olmuş. Anlamadım.
biz de tavrında bu denli abartılacak bir şey göremedik.
bir de ben sizin bu yorumunuzu gördüm. emin oldum ki beklentileriniz çok. karşı taraftan bir şey bekliyorsunuz. beklemeye hakkınız tabi ki var ama olmayınca da böyle tepkiler göstermeniz sizi yıpratır.

evlendiğinizde daha büyük sorunlara dönüşür yok yere edilen kavgalar huzursuzluklar ortaya çıkar üzülen yine siz olursunuz.

en basit örnekle evden çıkıp gidecek bir durum yok.

Ne büyümüş mevzu.

Her gün, her saat insanlar beraber yemek zorunda değiller. Hastaysa tamam şekerim iyi uykular de sen ye yemeğini, aç bir film izle keyfine bak. Ne güzel odasına da gitmiş fos fos uyusun işte.

Evlilik olamayacak zaten bu gidişle. Demekki ben anlaşılmaz çekilmez bir insanım. Peki kendisi bilir ne diyeyim. Böyle sinir olup üzüleceğime yalnız kalırım öyleyse madem fazla beklenti içindeyim ve karşılayacak biri yok ne diyeyim yalnız olmam en doğrusu demekki. Bu şekilde fazla üzülüyorum midem ağrıyor dünden beri. Sonuçta ben o evde misafirdim. Gel dememesi, benimle tek kelime konuşmaması, eşyalarımı toplarken gidip uyuyabilmesi aklımdan çıkmıyor. Varsın olmayıversin o zaman

Hmmmm. Yani simdi genelde dusuncesiz biriyse tamam haklisiniz. Ama burda sanki hastalik, yorgunluk, is stresi vs anlik bir dusuncesizlik yapmis. Genel yoruma katiliyorum, tepkiniz biraz fazla. Belki de yanlis anlasilma oldu, sizin cerez yemenize alinganlik yapmasi cok sacma, ama dedigim gibi yanlis anlasilma olabilir. Bence iletisim, acik iletisim en guzeli. Sanki ufak bir konudan cikmis gibi kavga. Yani normalde boyle demem herkese (bosan sekerim tayfasindanim ). Ama sizin konunuz, en azindan bize anlattiginiz kadariyla, yani baska birikmislikler yoksa, cok ayrilinacak evi terk edecek bisey gibi gelmedi bana aslinda...

Belki o da sizin hakkinizda "hasta hasta ise gittim, bana yaptigina bak, ne acimasizca" filan diye dusunuyor. Ha hakli mi degil :) Ama hani umursamamak degil de, o da alinganlik yapmis olabilir kendince. Kestirip atmak yerine konusurdum ben olsam...

Ay yoruldum. Bir kere bir insanin evinde kaliyorsaniz bi zahmet ya faturalari bolusursunuz ya da ev isini kimse sizin koleniz degil.
Yok yemege beklemissiniz yok gelmemis yok uyumus yok gel dememis icim sisti gerçekten.
Birde altta bir yerde iste feminizmden dem vurmussunuz , buradaki kadinlar alismia erkeklerin boyle davranmasina vs diye . Feminizm bu değil yahu . Bastan sona sizin hatali oldugunuzu düşünüyorum ben .
1) kimseye annesi gibi davranmayin , tamamen oyle davranıyorsunuz. Sevgililik bu degil . Insani annesi bile boğuyor degil anne gibi davranan sevgili
2) birinin evinde kaliyorsaniz yaptiginiz isi zorunda degilim lutfediyorum gibi nitelendirmekten vazgeçin
3) biri uyurken kuruyemis yemeyin, heleki hasta biri
4) esyalai gece gece neden topladiniz sirf kal desin diye . Kimse kal demekten hoslanmaz . Haksiz olsa bile birine kal demek zordur ki adam bence hakli . Neden boyle basit seyler için adamın egosunu sarsacak seyler yapmasini bekliyorsunuz? Özdeger sorununuz oldugu icin
5) sabah bile adama cek git bilmem ne demissiniz, ben olsam kimin evinden kimi kovuyorsun derim . Biraz had bilmek gerekiyor.
6) sevgiliniz disinda kendinize bir hobi bulursaniz tum gununuz sevgilinizin cevresinde gecmezse biraz ozdeger sorununuzu değiştirirsiniz.
7) ve en önemlisi. Feminizm bu degil .

Ben kimsenin kal demesini bekleyecek bir insan değilim, kimseye de eyvallahım yoktur. Kapıda gidicem dememin böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Gideceğim birazdan

Ben alinti yaptiginiz yoruma katilmiyorum. Bence sevgiliniz gitmek istediginizi filan anlamadi. Veya cevap vermeye hali yoktu hastaliktan, yorgunluktan, uyuyakalmaktan vs. Iletisim kurmadiniz cunku anlamadi bence. Gitmek gitmemek sizin karariniz ama ben istenmediginizi vs dusunmuyorum, bence alinganlik yapiyorsunuz. (Sezgilerim o yonde...)

Ölecekseniz orda da ölürsünüz. Bunun için böyle şeylere katlanmaya değmez diye düşünüyorum

Bu arada ilk mesajınızı son yazdıklarınızı okuduktan sonra bir daha okudum. Erkek arkadaşınızın kuruyemiş sesinden rahatsız olup bir hışım kalkıp gitmesine ben de alınırdım. Orda tavrı can sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…