Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle Allah kolaylık versin. Ben çekişmeli boşandım ayrıldığım günden dava açılması ve sonuçlanması toplam üç yıl sürdü. Avukatınız doğru söylemiş net bir süre verilemez çünkü hakim karar verse bile karşı taraf itiraz edip yargıtaya gönderirse o zaman işte ucu açık bekle ki dosya gelsin. Eski kocam sırf beni süründürmek için tanıklarını tek seferde getirmemişti hal böyle olunca uzadıkça uzadı en son yargıtaya gitti dosya yargıtaydan 1 yıl 9 ayda geldi. Kısaca sabretmeniz gerek maalesef
Benimde boşanma davam var senin gibi birkaç aylık evliyim,benimde avukatımnda dediği aynı tam süre vermek doğru değil,ama kısa sürmeyecek bunu bil,3-4 celsede biter dedi,tabi bunun birde yargıtay süreci var,allah yardımcımız olsun
Merhaba canım.Öncelikle ucuz atlattığın için sevindiğimi belirtmek isterim.Üç ay gibi bir sürede nasıl biri olduğunu belli etmiş.Kız kardeşimin çekişmeli boşanma davası tam üç yıldır sürüyor. 6 celse görüldü.Kız kardeşimin boğazını sıkıp yeni doğan yeğenimin karnına yumruk vuruncaya kadar sürdü bizim ne b.k olduğunu anlamamız. Şu an mahkeme bitti ama istinafta deniyor. Yani dosya incelenecekmiş. Süreç çok uzun,karışık,yorucu. Öz evladına nafaka vermemek için kırk takla atan bir yaratıkla uğraşıyoruz. (Bizim darp raporumuz yok maalesef. )Rabbim yardımcın olsun.Daha kötüsü olabilirdi.çocuk olmadığı ve erken kurtulacağınıza sevinin.
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursun ama herkesin de dediği gibi maalesef ülkemizde hukuki süreçler çok yavaş ilerliyor kimse henüz kestiremez ne kadar süreceğini ama iki üç yıl kesin gibi maalesef
Arkadaşlar başından çekişmeli boşanma davası geçen var mı ?
Süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz ?
Avukat klasik avukat sözü kullanarak bu bi hukuksal süreç kesin bi süre veremeyiz diyor en azından yaşadıklarından ne kadar sürdü ortalama bi zaman söyle değil mi ?
+ darp raporuyla birlikte açacağım davayı bu süreci hızlandırır mı