• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli boşnma dava bakarmısınız

zorhayattttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
34
21
3
Arkadaşlar buralarda yeniyim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Çekişmeli boşanma davam var Ziynet eşyalarımı talep ettim ama hak iddia konusunda bir bilgim yok başından böyle bir şey geçen veya avukat arkadaşlarımız varsa aydınlatabilir mi

Birazdan cevap gelir. Bu konularda bilgisi olan, avukat arkadaşlar var forumda. Sen de bu arada ayrıntı verebilirsin. Mesela kaç yıllık evlilik, çocuk var mı, ortak edinilen taşınır taşınmaz mülk var mı vs.

Birazdan cevap gelir. Bu konularda bilgisi olan, avukat arkadaşlar var forumda. Sen de bu arada ayrıntı verebilirsin. Mesela kaç yıllık evlilik, çocuk var mı, ortak edinilen taşınır taşınmaz mülk var mı vs.
Çocuk yok 1 yıl bile dolmamıştı evliliğim de eşyalarımI da henüz alamadım çünkü vermiyor hiç iletişim halinde de olmadım :(

Evet düğünde takılan takılar CD fotolarla ispatladım ama cevabı meraktayım o yüzden başından geçenlere sormak istedim 🤗
En sonki yargıtay kararında bilezik, kolye gibi kadınların kullandığı takıların kadına verileceğini ve çeyrek, tam ya da türevi altınların erkeklere verileceğini okudum.

En sonki yargıtay kararında bilezik, kolye gibi kadınların kullandığı takıların kadına verileceğini ve çeyrek, tam ya da türevi altınların erkeklere verileceğini okudum.
Evet bende o şekilde okudum zaten hep en son Yargıtay kararlarına baktım ama bazı kişiler hakimin insiyatifine kalmış diyor bu durum can sıkıcı bir sorayım dedim başından geçmiş olan ya da bilgisi olan arkadaşlara

neden çıktı? konu sahibini tenzih ederim meraktan soruyorum, yani çok kısa evli kalınmış eski eşe ömür boyu bakacaklar mı?
Bizim süresiz nafaka ödeyenler grubumuz var yani ömür boyu nafaka ödemek istemeyen kişiler ve yakınları grup kurduk.Bir ya da iki ay evli kalıp kusur durumu da göz önünde bulunan arkadaşlar yirmi bin civarı toplu nafaka ödeyip boşandılar.

Bizim süresiz nafaka ödeyenler grubumuz var yani ömür boyu nafaka ödemek istemeyen kişiler ve yakınları grup kurduk.Bir ya da iki ay evli kalıp kusur durumu da göz önünde bulunan arkadaşlar yirmi bin civarı toplu nafaka ödeyip boşandılar.
Bende şu ana kadar 15-16 ay kadar nafaka aldım almaya devam ediyorum kısa süre içinde işe gireceğim inşallah nafaka benim için önemli değil Ziynet eşyaları benim için daha önemli ailemin birikimi bütün hakkımız orada

Su
Bende şu ana kadar 15-16 ay kadar nafaka aldım almaya devam ediyorum kısa süre içinde işe gireceğim inşallah nafaka benim için önemli değil Ziynet eşyaları benim için daha önemli ailemin birikimi bütün hakkımız orada
Şuan tedbir nafakası alıyorsunuz, yoksulluk nafakası mahkeme bitimi eşinizin gelirinin dörtte bir oranında bağlanıyor. Tazminat ve altınları alırsınız bence, kadın mağdur edilmek istenmiyor arkadaşların davalarında yaşadıklarına göre bu sonuca vardım ben

Evet var kendisine de sordum ama tabi kesin bir cevap vermiyor bende başından geçenler varsa diye merak ettim sorayım dedim 🤗
Bakın bir avukat olarak söylüyorum, boşanma davalarında her olay kendine özgüdür, burada eksik anlatımla alacağınız bilgi ile bir yere varamazsınız. Bence gidin avukatınızla açıkça konuşun.

Su

Şuan tedbir nafakası alıyorsunuz, yoksulluk nafakası mahkeme bitimi eşinizin gelirinin dörtte bir oranında bağlanıyor. Tazminat ve altınları alırsınız bence, kadın mağdur edilmek istenmiyor arkadaşların davalarında yaşadıklarına göre bu sonuca vardım ben
Hadi Hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin

Back
X