çekişmeliden anlaşmalıya

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
merhaba hanımlar. şiddet yüzünden biten bir evliliğim vardı 2 aylık bi evlilik işin içine aldtmada girdi evi terk ettikten sonra.
neyse çekişmeli davamızı gecen sene açtık.

lakin mayıs ayında ilk dava tensip davası, eylül ayında ikinci dava görülecek. İş büyüdü de büyüdü üzerime atılan iftiralar, bizim delillerimiz onların yalancı sahitleri benim sahitlerim vs vs

Ben su 8 ayda cok yoruldum gece uykusu bitti gibi, adım atarken 40 defa düşünüyorum huzursuzum mutsuzum. 3 4 yıl sürecek gibi. 29 yasındayım olucam 31 32

Anlaşmalıya cevirmek istiyorum artık sizinde yasayanların fikrini almak istiyorum. Anlaşmalı yaparsam ödül vermiş olacagım yaptıgı kar kalacak yanına. Yediğim dayaklar hakaretler maddi sıkıntılar...
çekişmeli olursa bende cekeceğim yıllarım geçecek

Çok kararsız mutsuzum.

Avukatla konusmadan önce size danısayım istedim, çekişmeliden anlaşmalıya geçiş nası olur, olur mu, ne yapmam lazım ve hemen biter mi 2. dava günü verildi cünkü o dava da biz anlaştık diyebilir miyiz

konu hakkında bir fikrim yok ama sizin adına üzüldüm.ben olsam yıllarımı feda etmem,anlaşmalıya giderim.

işin içine iftiralar girmişse zaten anlaşmalıya çevirmen imkansız gibi..

En iyisini kendin bilirsin sonuçta senin hayatın sana fazlalıksa ve kurtulmak istiyorsan anlaş gitsin.
Ben bile anlaşma teklif ettim karşı taraftan kabul edilmedi. O kabul ederse kurtul gitsin öyle pislikler zaten allahından bulur ben ne uğraşacam derdim. Hakkında en güzeli oldun geçmişte yasamak hata bırak,geçmişi geleceğe bak pırıl pırıl...

eski evliliğimde yıpranmamak adına anlaşmalıya çevirdim. ne varsa haram ettim. pişman değilim. 2 günde bitti. maddi olarak kendine yetebiliyorsan ailen arkandaysa çevren varsa hiç düşünme anlaşmalı boşan. çekişmeli dava çok yıpratıcı bir süreç. beraber bir dilekçe 2 imza vermeniz yeterli. beraber başvurun yönlendiriyorlar sizi. şansınız var ise aynı gün de bitebilir.

2 ayda şiddet ve aldatma boyutuna nasil geldiniz yahu? Bu adama anlaşmak ödül ama böyle de siz çok sürünürsünüz. Adi bir insan olduğu belli. Çamuru daha fazla bulaşmasın deyip Allah'a havale edin. Bir gün her şeyin hesabını verecek. Bunlar ondan çıkacak. Siz kendi yolunuza bakarsınız.

hali hazırda acılmıs bi dava var cekişmeli zaten cevirmek istiyorum onu anlaşmalıya

Evet camuru cok bulasacak bulasmaya basladı. Bitirmek istiyorum

neden kabul etmedi karsı taraf

Asla anlaşmalıya çevirme of ayakları hakaretleri iftiraları haketmiş kabul etmiş olursun .Bırak çekilmeli sürsün o sürünsün sen hakkını al ,hayatını yaşa gününü gün et bir pislikten kurtuldun yeniden doğumunun tadını çıkar .

aa anlatır mısınız nasıl yaptınız?

benim uzun zaman oldu çok net hatırlamıyorum. mahkeme dosyalarının gittiği daireler var bilirsin. aile mahkemesi müdürü var orda. onun sekreterine durumu anlattım. müdürle konuşturdu bizi.
tekrar dilekçe verdik 2 3 cümlelik. 2 imza attık. hazır dilekçeler de var zaten onlar yönlendiriyor.
ama dediğim gibi beraber başvurmanız lazım.

Avukatınız varmış ,siz hiçbir şekilde muhatap olmayın.Tanıkların dinleneceği duruşma haricinde duruşmalara gitmeyin.Tanıklar dinlenmiş ,deliller toplanmışsa karara çıkması yakındır.
Yaptıkları yanına kar kalsın diyorsanız ve bak dediklerimizin hepsi doğruydu iffetsizdi bunu ispat edeceğimizi anladığı için anlaştı demelerini istemiyorsanız bırakın dava çekişmeli olarak devam etsin. Alabiliyorsanız psikolojik yardım alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…