- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
işin içine iftiralar girmişse zaten anlaşmalıya çevirmen imkansız gibi..
hali hazırda acılmıs bi dava var cekişmeli zaten cevirmek istiyorum onu anlaşmalıyaeski evliliğimde yıpranmamak adına anlaşmalıya çevirdim. ne varsa haram ettim. pişman değilim. 2 günde bitti. maddi olarak kendine yetebiliyorsan ailen arkandaysa çevren varsa hiç düşünme anlaşmalı boşan. çekişmeli dava çok yıpratıcı bir süreç. beraber bir dilekçe 2 imza vermeniz yeterli. beraber başvurun yönlendiriyorlar sizi. şansınız var ise aynı gün de bitebilir.
2 ayda şiddet ve aldatma boyutuna nasil geldiniz yahu? Bu adama anlaşmak ödül ama böyle de siz çok sürünürsünüz. Adi bir insan olduğu belli. Çamuru daha fazla bulaşmasın deyip Allah'a havale edin. Bir gün her şeyin hesabını verecek. Bunlar ondan çıkacak. Siz kendi yolunuza bakarsınız.
neden kabul etmedi karsı tarafEn iyisini kendin bilirsin sonuçta senin hayatın sana fazlalıksa ve kurtulmak istiyorsan anlaş gitsin.
Ben bile anlaşma teklif ettim karşı taraftan kabul edilmedi. O kabul ederse kurtul gitsin öyle pislikler zaten allahından bulur ben ne uğraşacam derdim. Hakkında en güzeli oldun geçmişte yasamak hata bırak,geçmişi geleceğe bak pırıl pırıl...
Evet camuru cok bulasacak bulasmaya basladı. Bitirmek istiyorum
hali hazırda acılmıs bi dava var cekişmeli zaten cevirmek istiyorum onu anlaşmalıya
benimki de öyleydi.kolay çevirilir merak etme.
aa anlatır mısınız nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?