çekişmeliden anlaşmalıya

neden kabul etmedi karsı taraf
avukatım söyledi en son,mahkemede biz özgürlükden yanayız anlaşsınlar diye ama kabul etmediler. Sebebini bilmiyorum En güzeli olsun sizin hakkınızda uğraşacak gücünüz yoksa boşverin, benimki karmakarışık ben anlamıyorum ki anlatayım.

malesef daha ne sahit isimleri belli nede durusma oldu sadece ilk tensip davası yani barısma oldu mu olmadımı onu sordukları dava oldu.
gecen sene ekim ayında ayrıldım bu eylülde daha dava görülecek. Çok yoruldum. Kimsem yok destek olacak annemden baska ona da anlatamıyorum üzülecek diye

hiç anlamadım. özgürlükten yanayız diye kim dedi. cocuk mu var o yuzden mi kabul etmediler yada maddiyat mı

ugrsacak gücüm hiç yok

hiç anlamadım. özgürlükten yanayız diye kim dedi. cocuk mu var o yuzden mi kabul etmediler yada maddiyat mı

ugrsacak gücüm hiç yok
Annesinin gazı ile maddi durumum ondan iyi olduğu için tazminat ve avukatının da parasını almak istiyor içine oturmuştur onun avukata para vermek. Dava açmadan önce çok anlattım anlamadı simdi hicbir sey anlatmıyorum kafama da takmiyorum. Onsuz hayatım 10 numara 5 yildiz gidiyor. Bana uzak olsun aşık olsun birine de bir an önce kurtulayım diyorum kinlenmesi gereken ben iken o oldu.

benimkide yapabilir bunu beklerim

bende bu sebeple diyorum adam çamurlaştı ise onunla nasıl anlaşacaksın sen kendin anlaşmalı yapamazsın beraber imza vereceksiniz ,çamurlaşan adam yanaşır mı?

biliyorum beraber imza vereceğimizi o dünden razı anlaşmalıya kaybedeceğini biliyor delillerim var darp raporum var

Bende boşandım ve çekilmelisin anlaşmalıya döndük...
O sebeple detay verir misin, mesela en çok Çan’ını yakan ne oldu neden tam olarak ayrılmak istiyorsun... gerekçe olarak sen ne sündün, o ne sundu? Paylaşacağımız ne var, sonuçta o kadar zamanda han hamam sahibi olmamışsımızdır buna göre yorum yapıp deneyimlerimi paylaşacağım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…