• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çelişkiler içindeyim...

Ben çalışmıyorum. Haftanın her günü dersim de yok, çoğu zaman öğleden sonra kalkıyorum. Buna rağmen sabah başkası tarafından uyandırılmak bana sinir krizi geçirtiyor. Bütün gün sinirli asabi gergin oluyorum. Belki de bu hafta çok yoruldu, o günü bekledi hep uyumak için. Uyandırılınca ben de geri uyuyamam çok sinirlenmiştir. O kadar bağırması hamile karısına çok üzücü. Ama biraz anlayışı hak etmiş bence. Bebeğime bir şey olduğunu düşünsem ağlaya zırlaya arayıp "gel" diyebilirdim sadece. Senin yüzünden oldu vs. demenize inanmamış olabilir bu yüzden. İnsanın yine de içi içini yer "hemen geliyorum" der ama ne bileyim yahu amalar birsürü... İki taraf da tamamen haklı değil. Sonrasında da gönül almaya çalışmış, çalışıyor. Akşam tamamen bu kırgınlığı bitirecektir diye düşünüyorum. Kendinizi üzmeyin, bebiş hisseder. Umarım çook sağlıklı bir bebiş alırsınız kucağınıza, harika anne baba olursunuz. :KK46:

bazı insanlar özür dilemek yerine bunu beden diliyle ifade eder. içinden gelmiyorsa konuşma eşinin seninle konuşması bekle canım

Belki akşama özür de diler .. Hatasını anlamış ki adım atmaya çalışıyor .. Erkekler zaman zaman böyle o iki kelime
zorlarına gidiyor ..

Bazen insanların eşek saati oluyor ya belki o dönemdir.Ben uyurken biris çok sees çıkarda veya ben ona taksam çok fevri ve sert olurum çoook negatif olabilirm .Ama senin özel durumun var anlayış göstermesi lazım.

Memnun musun diyerek başlattığın cümle karşı tarafa '' senin yüzünden çocuğumuza bir şey oldu '' imajı vermiş. Belki de kavga ettiğiniz için blöf yaptığınızı düşündü. Bunun için iyi tamam demiş olabilir. Tabi bir süre sonra normal bir insan merak ederdi ya gerçekse diye mutlaka arardı ama eşini en iyi sen tanırsın. 5 yıl kısa bir süre değil. Onun karakterini artık biliyorsundur. Kötü bir şey yapmış ama daha kötü şeyler yaşayanlarda var. İnşallah çözersiniz problemlerinizi.

BİLEEMİYORUM ARKADAŞLAR... BİR GELİŞMEM YOK BUNLAR DIŞINDA. VE O ÖZÜR DİLEMEDEN ESKİSİ GİBİ OLASIM DA YOK... ÇOK KIRGINIM ÇOK. DESTEK OLMASI GEREKİRKEN, EN ZOR ZAMANIMDA BANA YAŞATTIKLARI ÜZÜCÜ...

BİLEEMİYORUM ARKADAŞLAR... BİR GELİŞMEM YOK BUNLAR DIŞINDA. VE O ÖZÜR DİLEMEDEN ESKİSİ GİBİ OLASIM DA YOK... ÇOK KIRGINIM ÇOK. DESTEK OLMASI GEREKİRKEN, EN ZOR ZAMANIMDA BANA YAŞATTIKLARI ÜZÜCÜ...
FAZLADA ABARTMA CNM BNM HAMİLELİĞİNDEN DOLAYI DUYGUSALDA DAVRANIOSUNN

Bir de derler ki kadınları anlamak zor,
çiçekler sevgi su emek ister aydınlık, güneş, temiz hava ister, çiçeğin isteklerini yerine getrirseniz size tomurcuklar verir dallanır, kök salar,mis kokar. Kadınlarda çiçekler gibidir, isteklerimiz çoğu zaman hep aynıdır, onları bize verseler ev huzurundan tat aldığı kadar en sevdiği yemeği yerken almaz. Bi kaç senede erkekler doyduğunu ve macera heyecan aksiyon yarattıkları kanısındayım, bu yizden çoğu zaman yanlarında ki çiçekleri ayaklarının altında ezip geçerler. Keşke hergün ölecekmiş gibi yaşasa herkes.

konuyu açıp üstüne gitme özür dilemeyi bilmiyorsa benimki gibi ben özür dileyecek bir şey yapmadım der bi de pişkin pişkin bir süre daha bence böyle fazla yüz göz olmayın.onun canına takedince kendi açacaktır konuyu.

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İLGİNİZE, MANEN YARDIMLARINIZA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

HEPİNİZE AYRI AYRI YAZMAYI İSTİYORUM AMA YETİŞTİREMEYECEĞİMDEN AKLIMDA KALANLARLA CVP VEREYİM..

DÜN AKŞAM EVEGİTTİM. AÇTIM KAPIYI ANAHTARIMLA. O EVDEYDİ. YANIMA YAKLAŞMADAN UZAKTAN HOŞGELDİN DEDİ. GİRDİ OTURMA ODASINA TEKRAR. BEN HİÇ CEVAP VERMEDİM... İÇİMDN GELMİYOR UNUTAMIYORUM HAKSIZ YERE BAĞIRTISINI...

SONRA ÜSTÜMÜ DEĞİŞTİRİP ÜST KATA ANNEMİN YANINA ÇIKTIM. ANNEM ANNANEM VE BABAM EVDELERDİ. OTURDUM. SONRA O DA GELDİ. ANNEM BÖREK YAPMIŞ. TABAKLARA KOYDU. ONA BİRAZ FAZLA KOYMUŞ. ANANEM , MELEK HAMİLE NEDEN AZ YAPTIN MELEĞE DİYE SORDU ANNEME. O SIRADA EŞİM KENDİ TABAĞINDAKİNİN FAZLASINI BANA KOYDU. AMA YEMEDİM. HİÇ MUHABBETİNE KARIŞMADIM. O YOK GİBİ DAVRANDIM...

SONRA MEYVE GETRDİ ANNEM. AYVA , ELMA FALAN SOYDU EŞİM BANA UZATTI YEMİCEM DEDİM... ALMADIM YEMEDİM. SONRA AŞAĞI İNDİM EVE. O DA ARKAMDN GELDİ. AMA HİÇ KONUŞMADIK. BEN GİTTİM YATTIM YATAĞA. O İÇERDE OTURDU. GECE GELMİŞ YATMIŞ YANIMA. SABAH DA HAZIRLANDI GİTTİ. KONUŞMADIK HİÇ YANİ.

SONRA SABAH MSJ GÖNDERDİ. HAYIRLI İŞLER,KAHFALTINI YAPTINMI DİYE SORDU. YAPTIM YAZDIM BENDE. ÖĞLEN ARASINDA DA ARADI. NASILSIN CANIM VS..CANIMLI CİCİMLİ KONUŞTU. YÜZ VERMEDİM. İYİYİM SAOL DEDİM. O KADAR...

GELİŞMELER BUNDAN İBARET ÖZÜR DİLEMEK HALA AĞRINA GİRİYOR VE BEN HALA KIZGINIM ONA.

Arkadaşım bir de erkeklerde hamilelik sendromu diye birşey var biliyor musun? Şaka değil, gerçek.
Karısı hamile olunca bilinçaltında hamilelik sendromları gösteren erkekler var.
Hatta bazıları aşeriyor, bazıları eşiyle birlikte kilo alıyor, bazılarının sebepsiz karnı şişiyor.
Baba olmak da çok kolay birşey değil.
Onun da psikolojisi etkileniyordur.

Nasıl hamile kadınlar bazen daha alıngan olur, en ufacık şeye ağlar vs
belki o da yaşıyordur bir duygusal değişim
1 seferlik bir olay seni bu kadar karıştırmasın
sen bi de çocuklar olduktan sonrasını gör :))))))):confused:
istemeden bile olsa neler neler söyleniyor karşılıklı :))):eek:

Ben çalışmıyorum. Haftanın her günü dersim de yok, çoğu zaman öğleden sonra kalkıyorum. Buna rağmen sabah başkası tarafından uyandırılmak bana sinir krizi geçirtiyor. Bütün gün sinirli asabi gergin oluyorum. Belki de bu hafta çok yoruldu, o günü bekledi hep uyumak için. Uyandırılınca ben de geri uyuyamam çok sinirlenmiştir. O kadar bağırması hamile karısına çok üzücü. Ama biraz anlayışı hak etmiş bence. Bebeğime bir şey olduğunu düşünsem ağlaya zırlaya arayıp "gel" diyebilirdim sadece. Senin yüzünden oldu vs. demenize inanmamış olabilir bu yüzden. İnsanın yine de içi içini yer "hemen geliyorum" der ama ne bileyim yahu amalar birsürü... İki taraf da tamamen haklı değil. Sonrasında da gönül almaya çalışmış, çalışıyor. Akşam tamamen bu kırgınlığı bitirecektir diye düşünüyorum. Kendinizi üzmeyin, bebiş hisseder. Umarım çook sağlıklı bir bebiş alırsınız kucağınıza, harika anne baba olursunuz. :KK46:

hatasını farkettiği belli oluyor ama bazı insanlar nedense özür dilemekten aciz.

konuyu açıp üstüne gitme özür dilemeyi bilmiyorsa benimki gibi ben özür dileyecek bir şey yapmadım der bi de pişkin pişkin bir süre daha bence böyle fazla yüz göz olmayın.onun canına takedince kendi açacaktır konuyu.

Arkadaşım bir de erkeklerde hamilelik sendromu diye birşey var biliyor musun? Şaka değil, gerçek.
Karısı hamile olunca bilinçaltında hamilelik sendromları gösteren erkekler var.
Hatta bazıları aşeriyor, bazıları eşiyle birlikte kilo alıyor, bazılarının sebepsiz karnı şişiyor.
Baba olmak da çok kolay birşey değil.
Onun da psikolojisi etkileniyordur.

Nasıl hamile kadınlar bazen daha alıngan olur, en ufacık şeye ağlar vs
belki o da yaşıyordur bir duygusal değişim
1 seferlik bir olay seni bu kadar karıştırmasın
sen bi de çocuklar olduktan sonrasını gör :))))))):confused:
istemeden bile olsa neler neler söyleniyor karşılıklı :))):eek:

ARKADAŞLAR ANLIYORUM AMA BEN SEVMİYORUM BÖYLE HUZURSUZLARI...
SUSUP SABREDİP ONUN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLYECEĞİM. BAKALIM ZAMAN BİZE NE GÖSTERECEK.
AFFETSEM DE BİR GÜN, ASLA UNUTMAYACAĞIM...

ayy bu erkeklere hiç şaşırmıyorum.karısı hamileyken başkasına aşık oldum bir sabah uyandıgımda sadece yanımda onu istiyordum diyebilirler.

Eşinizin de bir gün izni varmış herhalde ya haftasonu çalışıyor ya gece. Arabayı alma demiş sadece. Tamam toplu taşıma zor oluyor olabilir ama daha ekonomik çünkü tüm gün otoparkta durunca baya bir para ödüyorsunuzdur. Zaten yine arabayı bırakıp metroyla devam ediyormuşsunuz bu bana garip geldi direkt gitmek daha mantıklı değil mi yine bir toplu taşımaya bineceksiniz arabayı almanın anlamı kalmıyor ki. Sinirli anına denk gelmiş olabilir ama kan mı değil mi bilmeden de eşiniz kan geliyor demeniz hoş değil. Sanki işte senin yüzünden oldu der gibi. Suçluluk hissetmesini istemişsiniz ama söyleme şeklinizden herhalde bir şey olmadığını anlamış olmalı çünkü kan görseniz daha telaşlı konuşmanoz kan geliyor hastaneye gidiyorum çık gel filan demeniz gerekirdi o anda senin yüzünden demek aklıma bile gelmezdi doğruca hast. gider eşimi de çağırırdım panik yapardım siz adama kızmak için aramışsınız 5 yılda ilk defa oluyorsa üzerinde durmayın ama tepkinizi de belli edin soğuk durun.

Esin cok kabalasmis evet ama arabada giderken sizinti hissedip telefonu kapip kaniyorum memnun musun bebegimize bisey olmus olabilir memnun musun dersen adam iyi tamam der cunku hakikaten kanasan ilk aklina doktoru aramak gelir hastaneye gider esini ararsin oturup kaniyorum memnun musun demezsin zaten kan degil akintiymis dogal olarak adam panik olmasi icin yaptigini anlamistir oyuzden iyi tamam demistir

bence mutlu olmak istiyorsan uzatma daha fazla..çok adım atmış sende normale dön..bütün bu olanları bebeğinde hissediyor..kendini kocandan,kocanıda kendinden soğutma...

yaşadığın her tartışmada çelişkiler içinde mi olacaksın sen..ooo işin var o zaman..ama sadece kendine ve bebeğine zarar verirsin bunu unutma..erkekler maalesef kadınlar kadar hassas olmuyorlar..onun baba olduğunu anlaması için dünyaya gelmesi lazım ama sen karnına düştüğü andan itibaren annesin..o yüzden bu kadar takılma ..belki onunda ters gününe denk gelmişsindir..kendine ve bebişine iyi bak..hayırlı doğumlar..:nazar:

Esinizin ozelinde sorunlar varmis gibi geldi. Stresli bi doneminde olabilir. Isi, cocuk, vs belki bunalmistir. Ayrica uyutmuyorsun bu evde dedigine gore uyku sorunu da var. uykusu hafif mi? Siz hazirlanirken uyaniyor mu? Uykusuzluk, ve istem disi uyandirilmakta insani agresiflestirebiliyor. 5 senedir ilk defa boyle yapiyorsa bi sebebi vardir derim ben.

Back
X