- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Latinachica
-
Arkadaşlarının evlenmesi sende bir baskı oluşturmasın. Evlilik cok cok farkli bir olgu.Benim çevremden gördüğüm bu. Çekici bulabilirsiniz birbinizi bu çok normal. Ama şöyle düşün; yarın öbür gün sana baskı yaptığında, kızına baskı yaptığında sen onu hala çekici bulabilecek misin? Adam sana, senin isteklerine saygı duymuyor farkinda misin? Ki bence seni de düşündüğün gibi sevmiyor, o seni dönüştürmeye çalıştığı kadını seviyor. Eğer seni bu halinle çok sevip kabul etseydi ve herkese karşı savunsaydi o zaman evet bak bu adam aşık derdim. Ama maalesef arkadaşım. Değil. Bile bile lades deme.merhaba kızlar. hasta olduğum için girip de doğru düzgün cevap yazamadım. dün hasta halimle buluştuk. sarılıp elimi tutuyordu ama yine de buruktu. açıkçası konuşmak istemedim bu konuları. hem seni özledim hem de çok hastayım buna rağmen seni görmeye geldim dediğim için o da açmadı konuyu.
ancak anlatacağım başka bir konu var
dün sinemaya gittik
film dini ve manevi değeri olan bir filmdi. ilk başta çok yaklaşmayalım ağır film fln derken sonra öpüştük falan. ne o karşı koyabiliyor ne ben ama yaşadığı hayatla yaşamak istediği hayat arasında fark var. hak verebilirim buna bir ölçüde ama evlendiğinde istediği hayat başka bir kişilik değil midir. beni kandırmak değil midir. ben onu öyle tanımadım ki. ben dinini yaşasın isterim ama abartıya katlanamam galiba. şimdi bile dini muhabbet olunca böyle bir rahatsız oluyorum. bu konuları konuşurken rahatsız olacağım aklımın ucuna gelmezdi. önyargı oluşturdu resmen bende. bugün kandil diye sohbete gitti. o da inadına yapar gibi artık daha sık gidicem daha da eğilmeliyim diyor. bir tarafım adamın yapmak istediği şeyler kötü şeyler değil diyor. iyi kalpli, şefkatli, ilgili biri. 1.5 sene olmuş ilk günkü gibi ilgili bana. ama bir tarafım gelecekten çok korkuyor
arkadaşlarım bir bir evleniyor. biz yerimizde sayıyoruz. arkama bakmadan gidebileceğimi sanmıyorum. çıkmazdayım. bunları onunla bile paylaşamıyorum.
18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
Bunlar bana asiri kizlar. Benim annem de kapali ama bunlar fazla bana. Cocuk yapmaktan korkarim ben. Tamam annem kapali ben acigim ama annesi acik kizlari kapali bi aile hic gormedim. Bisey demicek de olsam kizim kapali olursa bunun bana garip geldigi gercegini degistirmicek. Beni sevdigini biliyorum ben de onu. Ortak yanlislarimiz var ayrica. Bunca yanlistan sonra da bu kadar asiri dine uygun yasama istekleri garip geliyor.Nereye kadar sevgili kalacagiz. Evlenmekten odum kopsa da olacak bir gun. Birakip gidemiyorum onsuzlugu yasadim, kalsam durum bu napicagimi bilmiyorum.
Alinti yapilmazsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?