Cem Çelik tedavi görenler?

Yoğunluk konusunda haklısın mesela bize transfer günü 15.00dediler 17.00da transfere aldılar ama hep şunu dedim temiz olsun ama bekleyeyim bi kere muayene için asistanı beni de unuttu bir fırçaladım sonra mum gibi oldu ama bu cem hoca ike ilgili bir durum değil transferden sonra çağrı merkezi aradı şikayet bildirim memnun kaldınız mı diye oraya söyledim çok talebiniz var biliyorum ama organizasyon ve planlama sıfır dedim bu yönlerini geliştirmeleri lazım ama cidden çok büyük talep var buna bir çözüm bulmaları lazım arkadaşım burda kurumun kendini düzeltmesi lazım

aynen olumsuz bir sonuç alsaydık ama(ilgilenmediler para almak içinmiş diye) suçlardım açıkçası yalan değil. çünkü bazen gerçekten sadece hast. gidiyosun tahlil yapıyo danışman ilaç anlatıyo yolluyolar. bir de böyle birkaç kez unutulunca insan diyo okadar para veriyoruz sıkıntısı stresi beklemesi şehir dışından gelmeside cabası.o süreçte bazen sinir olmyor değil insan :)

aynen ben de hast. olarak iyi bir puan vermedim. yoğunluğa talebe göre braz düzene sokmalılar. doktorlara pek lafım yok

aynen ben de hast. olarak iyi bir puan vermedim. yoğunluğa talebe göre braz düzene sokmalılar. doktorlara pek lafım yok
Herkes bizim gibi bir umut gitmek istiyor yoktan var edip geliyor farklı şehirlerden geliyorlar otelde kalıyorlar bu yüzden biz hastalarında sabırlı olması gerekiyor ama olamıyoruz

kolay süreçler değil kimler kimbilir neler çekerek geliyorlar oraya neler yaşanıyor ya da. Allah sabır versin yardımcısı olsun isteyen herkese evlat versin inşallah

Kızlar olumlu sonuç almanız çok güzel inşallah sağlınla kucağınıza alırsınız Yalnız bahsettiğiniz şikayetler çok can sıkıcı durumlar. Yani beklemek vs sorun değil de, unutulmak falan bana bişeylerin eksik gittiğini düşündürür. Mesela transfer olacağım zamana doğru mu karar verildi acaba gibi endişeler yaratır, bu kötü, geçiştirilmişim hissiyatı olursa:/

Merhaba hanımlar takip eden arkadaşlar bilir ben de 4. deneme için cuma günü histeroskopi oldum 3. denememi de Cem hoca da yapmıştık beklemenin dışında öyle çok sıkıntı yaşamadık ama cuma günü şaşırdığım bi durum oldu. 3. deneme öncesi rahim filmi istenmişti geçen yıl çektirip gittiğimde Cem Bey bi sorun olmadığını söyledi fakat histeroskopi oldum ayıldıktan sonra gelip filmde de görüldüğü gibi rahminde hafif bi çöküklük vardı onu düzeltiğini söyledi ben de hocam yok öyle bişeden haberim ilk defa söylediniz dedi bişe demeden geçiştirdi, madem öyle çöküntü vardı da neden transfer yaptınız o zaman histeroskopi yapsaydınız. yani demem o ki biraz güvenim sarsıldı. Doktorların elinde resmen denek gibiyiz.

işte ara da bu tarz şeyler olabiliyor tedavi sürecinde çok can sıkıyor. ama diğer hastanelerde de olabilir artık biraz da şans diyorum yapıcak bişey yok.mecbur güvenicez.

il görüşmeye martta gitmiştim ozaman rapor vardı onlar söylemişti rapor çıkartabilirseniz çıkarın diye.haziran da tedaviye başlamak için gittiğim de artık rapor geçerli değil ama sizle böyle konuşmuşuz madem sizde geçerli demişlerdi. bundan sonra kabul edilmiyor ama dediler. devlet karşılamıyomuş artık.

Ben merkezden suanlık memnunum. Ama ilk denemem olsaydı burda muhakkak eleştireceğim noktalar olurdu.Daha önce bursa acıbademde denedim ve beklemekse konu eğer çok daha fazla bekliyordum. Transfer gunu kendi doktorumun olmayacağını transfer icin hastaneye gittigimde ogrendim. Transfer degil mi neyse deyip demoralize olmamak icin kendimi motive ettim. Suan bahceciyle bursa acıbademi kıyaslıyorum hem islemler daha hızlı,hem de ilgi ve alaka çok daha iyi. Çok fazla beklemiyorum en fazla 40 dk bekledim bu zamana kadar. Merkez çok yoğun bu yoğunlukta muhakkak birşeyler aksar. Önemli olan başarılı bir merkez olması. Yeri geliyor bir ay icinde yapilan transferlerde %85 basari sagliyorlar.

Evet önemli olan başarılı olması tabi ki. Buna emin olmak istiyoruz biz de aslında. Çünkü beklemek sorun değil de ben kendi adıma şöyle düşünüyorum, aşırı yoğunlukta acaba doktor bişeyleri aksatır mı gözden kaçırır mı ve bu da tedaviyi olumsuz etkiler mi

Bende ilk görüşme için randevu aldım , aşırı yoğun olmalarından dolayı öngörüşme ücretsiz değil muayene ücreti 650 tl alacaklarını söylediler , bu durumu yaşayan var mı cam hoca da

Bende ilk görüşme için randevu aldım , aşırı yoğun olmalarından dolayı öngörüşme ücretsiz değil muayene ücreti 650 tl alacaklarını söylediler , bu durumu yaşayan var mı cam hoca da
aaa. ben ücretsiz görüşmüştüm martta. değiştirmişler demekki. doğrudur olbilir. muayne etseydi ücret ödiycektik ben istemedim muayne olmak sadece görüştük bidahakine tedaviye başlıycağım zaman ödedik muayne ücretini.

Peki tüp bebek tedavisine başladığınızda muayene ücretini her kontrole gittiğinizde mi ödeniyor nasıl oluyor
Muayene ücreti 1 kere ödeniyor 6 ay kapsıyor diye biliyorum bende ücretsiz görüşme yaptım tedavi başlarken ödeme yaptık 6 ay geçerli dedi bunun içinde sadece betahcg testine kadar tabi kese ve kalp atışı icin muayene ücreti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…