- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
evet pozitif olması için elinden geleni yapıyor olabilir ama çok yoğunluktan dolayımı bilemiycem benim transferim pazartesi oldu cst arıycaz dediler ne arayan oldu ne soran ben aradım dönüş yapılcak dendi. pazar kapalılar diye arayamadım. pazar aksam 6.30 da yarın sabah transferiniz olucak tek i dondurulcak 1900 tl ücreti var dediler son gün (biz 2 tane konulcak sanıyorduk mesela bunun bilgisi bana 14 saat önce verildi) başıma bu şekilde bi kaç bişey daha geldiği için gözardı da edemiyorum valla. son gebelik muaynesinde de kayıdı yaptırdık ücreti verdik 3 saati geçti bekledik en son danışmaya dedim unuttunuz heralde bizi diye. 10 dk sonra çağırdılar sizin kayıt açılmamış ondan diye.
aynen ben de hast. olarak iyi bir puan vermedim. yoğunluğa talebe göre braz düzene sokmalılar. doktorlara pek lafım yokYoğunluk konusunda haklısın mesela bize transfer günü 15.00dediler 17.00da transfere aldılar ama hep şunu dedim temiz olsun ama bekleyeyim bi kere muayene için asistanı beni de unuttu bir fırçaladım sonra mum gibi oldu ama bu cem hoca ike ilgili bir durum değil transferden sonra çağrı merkezi aradı şikayet bildirim memnun kaldınız mı diye oraya söyledim çok talebiniz var biliyorum ama organizasyon ve planlama sıfır dedim bu yönlerini geliştirmeleri lazım ama cidden çok büyük talep var buna bir çözüm bulmaları lazım arkadaşım burda kurumun kendini düzeltmesi lazım
Herkes bizim gibi bir umut gitmek istiyor yoktan var edip geliyor farklı şehirlerden geliyorlar otelde kalıyorlar bu yüzden biz hastalarında sabırlı olması gerekiyor ama olamıyoruzaynen ben de hast. olarak iyi bir puan vermedim. yoğunluğa talebe göre braz düzene sokmalılar. doktorlara pek lafım yok
Kızlar olumlu sonuç almanız çok güzel inşallah sağlınla kucağınıza alırsınızYalnız bahsettiğiniz şikayetler çok can sıkıcı durumlar. Yani beklemek vs sorun değil de, unutulmak falan bana bişeylerin eksik gittiğini düşündürür. Mesela transfer olacağım zamana doğru mu karar verildi acaba gibi endişeler yaratır, bu kötü, geçiştirilmişim hissiyatı olursa:/
Merhaba bahceci de mi gecmiyor artik rapor?artık rapor gecerli değilmiş bilginize
aaa. ben ücretsiz görüşmüştüm martta. değiştirmişler demekki. doğrudur olbilir. muayne etseydi ücret ödiycektik ben istemedim muayne olmak sadece görüştük bidahakine tedaviye başlıycağım zaman ödedik muayne ücretini.Bende ilk görüşme için randevu aldım , aşırı yoğun olmalarından dolayı öngörüşme ücretsiz değil muayene ücreti 650 tl alacaklarını söylediler , bu durumu yaşayan var mı cam hoca da
Muayene ücreti 1 kere ödeniyor 6 ay kapsıyor diye biliyorum bende ücretsiz görüşme yaptım tedavi başlarken ödeme yaptık 6 ay geçerli dedi bunun içinde sadece betahcg testine kadar tabi kese ve kalp atışı icin muayene ücreti varPeki tüp bebek tedavisine başladığınızda muayene ücretini her kontrole gittiğinizde mi ödeniyor nasıl oluyor
Merhaba rapor gecmiyor artik dediler bilginiz varmi bukonuda?bilgileriniz için teşekkür ederim, randevu almak için aradığımda ocak ayına veriyorlar ki yoğunluk varmış çok
Merhaba, rapor tekrar gelmiş diye duydum arayın isterseniz bi ya da whatsaptan yazın hemen dönerler.Merhaba rapor gecmiyor artik dediler bilginiz varmi bukonuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?