- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 53
- 44
Merhaba tamam ptesi raporumu cijarticam dr randevum var ona gore araryip sorarim tsklerMerhaba, rapor tekrar gelmiş diye duydum arayın isterseniz bi ya da whatsaptan yazın hemen dönerler.
Dün gittim güncel fiyatlar değişmiş kızlar ve yılbaşından sonrs tekrar değişecekmişCanım tedavi kişiden kişiye değişir benim raporum vardı rapor kabul edilmiyor ama rapor üzerinden idiririm yapılıyor 550 ₺ muayene 7200 ₺ işlem tahlil vs 1400₺ rahim dinlendirme 1900₺ embriyo dondurma ücreti ödedim ilaçlarım bir önceki tedavimden kalmıştı verdiği vitaminler çok yüksek fiyatta bugün transfer 6 günü
Fiziksel muayene olmaz sadece konuşursan ücretsiz, eğer ultrasonla muayene ederse ücret alıyorlarBende ilk görüşme için randevu aldım , aşırı yoğun olmalarından dolayı öngörüşme ücretsiz değil muayene ücreti 650 tl alacaklarını söylediler , bu durumu yaşayan var mı cam hoca da
Merhaba raporu nasil cikartiyorsunuz ?Merhaba tamam ptesi raporumu cijarticam dr randevum var ona gore araryip sorarim tskler
Evet biz öngörüşme için gitmek istedik çünkü iki hsg filmim mr tahlil hepsi yeni ama yoğun oldugu için cem bey öngörüşme olarak kabul edemeyeceklerini randevu alınır ise eş zamanlı muayene de eder ondan ücretli 650 tl dediler , şu an güncel fiyatlar nasıl ortalama ne kadara mal oluyor bir de iki embriyo transferi yapıyormu şartlara takılmadan bilgisi olan varmıDün gittim güncel fiyatlar değişmiş kızlar ve yılbaşından sonrs tekrar değişecekmiş
Fiziksel muayene olmaz sadece konuşursan ücretsiz, eğer ultrasonla muayene ederse ücret alıyorlar
Merhaba univeriste hastanesinden yada arastirma hastanelerinden aliniyir.ben izmitteyim kocaeli universite hastanesinden cikarttim.3.raporum olucak 3 kere sgk karsiliyor sadece.son hakkim.olucak benim.Merhaba raporu nasil cikartiyorsunuz ?
,sartlar nedir peki ?Merhaba univeriste hastanesinden yada arastirma hastanelerinden aliniyir.ben izmitteyim kocaeli universite hastanesinden cikarttim.3.raporum olucak 3 kere sgk karsiliyor sadece.son hakkim.olucak benim.
İki embriyo transferini bilmiyorum, 9000 tüp bebek + muayene ücreti tek seferlik + rahim dinlendirme olursa 1500 + embriyoları dondurmak istersen 1900Evet biz öngörüşme için gitmek istedik çünkü iki hsg filmim mr tahlil hepsi yeni ama yoğun oldugu için cem bey öngörüşme olarak kabul edemeyeceklerini randevu alınır ise eş zamanlı muayene de eder ondan ücretli 650 tl dediler , şu an güncel fiyatlar nasıl ortalama ne kadara mal oluyor bir de iki embriyo transferi yapıyormu şartlara takılmadan bilgisi olan varmı
Teşekkür ederim pawlover ,benimde ilk tedavi ilk denemem olucak , randevu alabildim muayeneye bir aksilik olmaz ise gidebileceğimİki embriyo transferini bilmiyorum, 9000 tüp bebek + muayene ücreti tek seferlik + rahim dinlendirme olursa 1500 + embriyoları dondurmak istersen 1900
Ben Cem beye gitmiyorum Ebru hanıma gidiyorum. Başarısız iki aşılamam var 10 gün sonra da tüpe başlıyoruz bakalımTeşekkür ederim pawlover ,benimde ilk tedavi ilk denemem olucak , randevu alabildim muayeneye bir aksilik olmaz ise gidebileceğim
Hayırlı haberlerini bekliyorum :) ben hiç aşılama yaptırmadım bir düşüğüm oldu , cikolata kistim var rezerv azlığı yaratıyo ve rahim kalp şeklinde doktor tavsiyesi ile direk tüp bebege geş yapalım dedikBen Cem beye gitmiyorum Ebru hanıma gidiyorum. Başarısız iki aşılamam var 10 gün sonra da tüpe başlıyoruz bakalım
En iyisini yapmışsın aşılama vakit kaybından başka birşey değil. İnşallah olur bakalım nasipHayırlı haberlerini bekliyorum :) ben hiç aşılama yaptırmadım bir düşüğüm oldu , cikolata kistim var rezerv azlığı yaratıyo ve rahim kalp şeklinde doktor tavsiyesi ile direk tüp bebege geş yapalım dedik
Cikolata kisti icin Cem bey nasil bir tedavi onerdi acabaHayırlı haberlerini bekliyorum :) ben hiç aşılama yaptırmadım bir düşüğüm oldu , cikolata kistim var rezerv azlığı yaratıyo ve rahim kalp şeklinde doktor tavsiyesi ile direk tüp bebege geş yapalım dedik
Hayirlisi olur insallah.Gittiginizde cikolata kisti icin gecici menopoz falan uygulayacak mi ,bu konuda birsey soylerse bizimle de paylasirsaniz sevinirim.Bnim de cikolata kistin var 16mm kucuk suan ,doktor arayisindayim by konuda nasil tedavi uyguluyorlar bilmek istiyorum karar vermeden once .Bilgilendirirseniz sevinirim .Randevu aldım cem beye daha gidemedim aralık ortasında gideceğim , 4 sene önce bekarken bir kere ameliyat oldum sonra tekrarları kendi doktorum ameliyat gerekecek bir durumda değil demişti bakalım
Bana en son doktorum gecici menopoz uygulayip embriyo tranaferi yapacagim dedi ,orada 4 ebriyom var aslinda bunlari transfer ettirecegim ama cok kaliteli degiller .merkezi laboratuvarina cok guvenmedigim icin arastirmaya basladim simdiden. Menopoz uygulayip transfer olacagimbenimde 20mm , hiçbilmiyorum geçici menopoz uygulabacak mı süceri nasıl olacak , gittikten sonra tedavi yöntemi hakkında bilgi veririm sizin gittiğiniz doktorlar bu konuda ne söyledi size
Spermin 5 milyondan az olmasi 40 yas siniri kadin icin sgk priminin son 6 yilda 900 gun olmasi bizimki erkek nedenliydi oyuzden hemen cikti raporum.kadinlarda problem.oluncanin sartlari nelerdir bilmiyorum,sartlar nedir peki ?
Baslicakmisin canım ne zaman gidiyorsun hadi hayırlısı olsunSpermin 5 milyondan az olmasi 40 yas siniri kadin icin sgk priminin son 6 yilda 900 gun olmasi bizimki erkek nedenliydi oyuzden hemen cikti raporum.kadinlarda problem.oluncanin sartlari nelerdir bilmiyorum
Yarin emek bey e randevum var 3.raporumu cikarticam insallah sonrada onunla konusup ona gore umuttepe yada ozele karar vericem canim senin nasil gidiyorBaslicakmisin canım ne zaman gidiyorsun hadi hayırlısı olsun
Benim güzel gidiyor çok şükür kese kalp atışını duyduk rabbim sizlerede nasip etsinYarin emek bey e randevum var 3.raporumu cikarticam insallah sonrada onunla konusup ona gore umuttepe yada ozele karar vericem canim senin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?