Cem Çelik tedavi görenler?

Dün gittim güncel fiyatlar değişmiş kızlar ve yılbaşından sonrs tekrar değişecekmiş
Bende ilk görüşme için randevu aldım , aşırı yoğun olmalarından dolayı öngörüşme ücretsiz değil muayene ücreti 650 tl alacaklarını söylediler , bu durumu yaşayan var mı cam hoca da
Fiziksel muayene olmaz sadece konuşursan ücretsiz, eğer ultrasonla muayene ederse ücret alıyorlar

Dün gittim güncel fiyatlar değişmiş kızlar ve yılbaşından sonrs tekrar değişecekmiş

Fiziksel muayene olmaz sadece konuşursan ücretsiz, eğer ultrasonla muayene ederse ücret alıyorlar
Evet biz öngörüşme için gitmek istedik çünkü iki hsg filmim mr tahlil hepsi yeni ama yoğun oldugu için cem bey öngörüşme olarak kabul edemeyeceklerini randevu alınır ise eş zamanlı muayene de eder ondan ücretli 650 tl dediler , şu an güncel fiyatlar nasıl ortalama ne kadara mal oluyor bir de iki embriyo transferi yapıyormu şartlara takılmadan bilgisi olan varmı

İki embriyo transferini bilmiyorum, 9000 tüp bebek + muayene ücreti tek seferlik + rahim dinlendirme olursa 1500 + embriyoları dondurmak istersen 1900

İki embriyo transferini bilmiyorum, 9000 tüp bebek + muayene ücreti tek seferlik + rahim dinlendirme olursa 1500 + embriyoları dondurmak istersen 1900
Teşekkür ederim pawlover ,benimde ilk tedavi ilk denemem olucak , randevu alabildim muayeneye bir aksilik olmaz ise gidebileceğim

Son düzenleme:
Ben Cem beye gitmiyorum Ebru hanıma gidiyorum. Başarısız iki aşılamam var 10 gün sonra da tüpe başlıyoruz bakalım
Hayırlı haberlerini bekliyorum :) ben hiç aşılama yaptırmadım bir düşüğüm oldu , cikolata kistim var rezerv azlığı yaratıyo ve rahim kalp şeklinde doktor tavsiyesi ile direk tüp bebege geş yapalım dedik

En iyisini yapmışsın aşılama vakit kaybından başka birşey değil. İnşallah olur bakalım nasip

Cikolata kisti icin Cem bey nasil bir tedavi onerdi acaba

Randevu aldım cem beye daha gidemedim aralık ortasında gideceğim , 4 sene önce bekarken bir kere ameliyat oldum sonra tekrarları kendi doktorum ameliyat gerekecek bir durumda değil demişti bakalım

Randevu aldım cem beye daha gidemedim aralık ortasında gideceğim , 4 sene önce bekarken bir kere ameliyat oldum sonra tekrarları kendi doktorum ameliyat gerekecek bir durumda değil demişti bakalım
Hayirlisi olur insallah.Gittiginizde cikolata kisti icin gecici menopoz falan uygulayacak mi ,bu konuda birsey soylerse bizimle de paylasirsaniz sevinirim.Bnim de cikolata kistin var 16mm kucuk suan ,doktor arayisindayim by konuda nasil tedavi uyguluyorlar bilmek istiyorum karar vermeden once .Bilgilendirirseniz sevinirim .

benimde 20mm , hiçbilmiyorum geçici menopoz uygulabacak mı süceri nasıl olacak , gittikten sonra tedavi yöntemi hakkında bilgi veririm sizin gittiğiniz doktorlar bu konuda ne söyledi size

benimde 20mm , hiçbilmiyorum geçici menopoz uygulabacak mı süceri nasıl olacak , gittikten sonra tedavi yöntemi hakkında bilgi veririm sizin gittiğiniz doktorlar bu konuda ne söyledi size
Bana en son doktorum gecici menopoz uygulayip embriyo tranaferi yapacagim dedi ,orada 4 ebriyom var aslinda bunlari transfer ettirecegim ama cok kaliteli degiller .merkezi laboratuvarina cok guvenmedigim icin arastirmaya basladim simdiden. Menopoz uygulayip transfer olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…