Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

nixcim inşallah çıkamaz bile
en ağır şekilde müebbetle cezalandrılsın

canim
1 cocugum yokkkkkk
2 bunu anlamak icin cocugum olmasi gerekmiyo cunku cinayett bu baska busey degil.
3.munevverin babasi asci annesi ev hanimii resimleri gormedin herhalde bir giydigini bir giymiyo markali v.s bunu herkes anlarr
4 ben iyi olmus demiyorum yazdiklarimi iyi okuyun lutfen tabiki boyle bisey in aciklamasi bile olamaz..sadece uzuldum o durumlara dustugune munevverde boyle bir olumu hak etmedim dedim .yazdiklarimi lutfen kavga niyetine algilamayin iyi okuyunn

iste ben bu yuzden uzuldum dedim canim tesekkurler kimse anlamiyo

babası ahçı diyorsunuz ama nerde ahçı biliyormusunuz.gayet güzel bir işi var ve mutlaka iyi bir maaşı varki güzel bir semtte oturuyor.çocuklarını iyi yerlerde okutabiliyor.üstelik münevveri yurt dışına gönderebiliyor.ben böyle bir caniye acımam. nasıl hayatı mahvolmuş. 12-13 sene sonra çıkacak elini kolunu sallayarak gezecek ama münevverin kemikleri kalmayacak.bumu yani cemin acınası hali.eminimki hapistede en iyi şartlardada yaşayacaktır.

canim
1 cocugum yokkkkkk
2 bunu anlamak icin cocugum olmasi gerekmiyo cunku cinayett bu baska busey degil.
3.munevverin babasi asci annesi ev hanimii resimleri gormedin herhalde bir giydigini bir giymiyo markali v.s bunu herkes anlarr
4 ben iyi olmus demiyorum yazdiklarimi iyi okuyun lutfen tabiki boyle bisey in aciklamasi bile olamaz..sadece uzuldum o durumlara dustugune munevverde boyle bir olumu hak etmedim dedim .yazdiklarimi lutfen kavga niyetine algilamayin iyi okuyunn

evladın olsaydı veya evladını yitirmiş olsaydı emin ol daha iyi anlardın.giydiklerinden marka olduğunu nerden anladın, okadar net görebildiysen brova sana. ilk başta münevvere yazık diyeceğine gittin çocuğa yazık dedin :bbo: hayatı kaydı yazık yazdın. bu da şaşılcak şey. münevver için hakmedi allah rahmet eylesin yazıyorsun, ben şukadar para almazdım yazıyorsun.hala bunları sürdürüyorsun bu daha hayret verici. ister para alsın ister almasın , o kız vahşice öldürülmüş sonuçra. sen üzülsen , o kıza , para almazdım yazmazdın.seninle kimse kavga etmez merak etme.bu şekilde düşünen birini zaten anlamak zor.

tamam canim senin dedigin gibi olsun .benim dayimin kizlarinin ikisi yurtdisinda okuyor babasi sadece normal bir sofor ama neyse kapatalim

ben yavrumu kaybettim .ayrica ben boyle olumu hakketmedi yazdim tamam yazdim ama sizde benden farkli n yazdinizki sizde ayni seyi yazdiniz daha n yazabilirizki olan ölene oluyo zaten bunun bilincindeyim ben aksini idda etmiyorumkii .n yapmaya calisiyosunuz allah askini .hemen insana iftira etmeye hazirsiniz .ben cem iyi yapmis ohh olmus demiyorumkii tabiki alacak cezasiiii alsin hatta muebbet yatsinn ama yine de insan aciyoo neden olsunki boyle seylerrr yazdimmm lutfen duzgun insani elestirinn

evladını yitirdiysen daha dikkatli yazmalıydın . ben de evladımı yitirdim.şuan da karnımda ikinci yavrum.eğer anne adayı olmasaydım da ceme yazık , münevvere de o çocuktan şukadar para almasaydı demezdim.bunun neresinde haklılık. isterse tüm parasını versin cem ona. iftira değil senin yazdığın bu. sen önce bir yazdıklarını bir daha oku istersen. ölen birine cemden şukadar para almış yazmak ne kadar doğru?daha yazmak istemiyorum bu şekilde bir konuşmaya.

tamam arkadaslar size hayirli gunlerr.... ben iki yildir burdayim kimseyle en ufak bir tartismam olmamaistirr olmicakta siz daha iyi dusunuyosunuz tebrikler

17 yaşında olduğu için cezasında indirim falan olabilirmiş hatta 18 e girmeden bilerek teslim olmuş öyle söylendi tv de.. belkide bizim bilmediğimiz daha ne kafalar kopardı hain eğer kızın babası bu kadar üstnde durmasaydı bu olayda bu kadar gündemde kalamazdı.. ben önceden yakalanıp serbest bırakıldığınada inanıyorum çünkü o ve onun gibiler için insan hayatından daha önemli bişey var oda para
dilerim ömür boyu kalır hapiste hatta keşke hüseyin üzmezle aynı koğuşa koysalar aman ne güzel olur

adam pişmanım bile demiyorakannehir

zengin olanlar fazla paralarına güvenmesinler herşeyin bedeli yok cezasının bedeli var çeksin

analarda kız çocukların gururu ile şerefi ile oynamayan erkek evlatları yetiştirsin

şimdi trtde izledim teslim oldu dedi..yaşı 18 inde küçük münevver öldüğü için şimdi çamur at izi kalsın..tahrik etti beni der..zaten teslim olmuş hafifletici sebeplerle çıkar bir süre sonra ondan sonra gelsin yeni kızlar..asacaksın bunu ibret-i alem için..hani konuşuldumu diyorlaya parayla satın alamazsınız adaleti yok adli tıbbı yok polisi gösterin işte şimdi bunu ispatlayın haydi bakalım..

cem garipoğlu babası için çok üzülüyormuş
müvveri kıskandığı için öldürmüş
bunları ntv de cemin avukatı söyledi, ailesi saklamış şimdiye kadar
hiç yurtdışına çıkmamış
peh

Son düzenleme:
başka kanalda da pimmanmısın demişler,sadece kıskançlıktan yaptım demiş.kanallar farklı veriyor

gencecik bir insan mezarda.diğeri hapiste..
gerçekten ikisi içinde çok üzgünüm..
ben cem içinde üzülüyorum ailesinin veremediği sevgi eksikliğinden dolayı oldu bunlar.dikkat ettinizmi 11 yaşından itibaren hep yurtdışında,yatılı okullarda okumuş.ailesinden uzakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…