• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çemberimin içi

Boşanmanız netlesti mi ?
Konularınızı biliyorum
Siz çok güçlü bir kadın çok güzel bir annesiniz
Korkmanız çok normal
Ben isim varken çocuğum 3 yaşındayken ne yapacağımı şaşırmıştım bosanırken
Şimdi 1 yıl oldu bile ayrılalı
Söylediğim tek şeyse iyi Ki boşadım ;)

Çocuğum yokken boşandım. Bir yıl olacak benimde nerdeyse. Bende çok sıkıntılı günler yaşadım çocuğum olmamasına rağmen. Sizi anlayabiliyorum. Bazen diyorum keşke bir bebeğim olsaydı da onunla bir hayat kursaydım diye.(çocuksuz kurtuldun diyenler bana hiç doğru gelmiyor) en azından o zaman kendi evime kendi düzenime çıkmak için bir sebebim olurdu. Her birimiz aynı sıkıntının farklı renklerini yaşıyoruz farklı farklı çatıların altında. Rabbim güzel günler göstersin bizim gibi kadınlara inşallah

burada bana destek olan güzel hanımlar, konumu okuyan herkese bir haberle geldim :) yeni bir işe başladım :) kendi mesleğim değil ama mutluyum :) bebeğim sağlıklı, aklımda var olan kara soru işaretlerinin bir kısmı çözüme ulaşmak üzere ve en önemlisi korku bulutları artık dağılıyor :)

yeni planlarım var yakında daha güzel haberler vereceğim :) sevgilerlee

burada bana destek olan güzel hanımlar, konumu okuyan herkese bir haberle geldim :) yeni bir işe başladım :) kendi mesleğim değil ama mutluyum :) bebeğim sağlıklı, aklımda var olan kara soru işaretlerinin bir kısmı çözüme ulaşmak üzere ve en önemlisi korku bulutları artık dağılıyor :)

Çok çok sevindim.
Harika bir haber çok şükür!
Allahım senin de evladının da sağlıklı ve mutlu haberlerini almayı nasip etsin inşallah.

İnşallah herşey daha güzele gitsin sizin için 😍

Back
X