- 26 Eylül 2012
- 190
- 33
- 118
- Konu Sahibi kirmizipikap
-
Telefonla konusuyorum hergun mutlaka.. sizin soylediginiz gibi hic dusunmemistim. Tek istedigim o agir havadan biraz uzaklastirmakti aslinda. Ozellikle cocugunu... ama simdi sizin soyledikleriniz mantikli geldi.. baska bakis acilari cok onemli gercekten
Gönderecekseniz ev yemeği gönderin. İnsanlar acıları varken yemek yapamıyorlar doğal olarakMerhabalar ,
bir konuda yardima ihtiyacim var. Bir arkadaşım kaza sonucu eşini kaybetti, 5 yasinda bir kizi var. Bana cok uzakta olduklari icin simdi gidemiyorum yanlarina. Bir hediye gondermek istiyorum. Hem kizinin hem onun yuzu azda olsa gulsun, mutlu olsun diye. Ancak kafam durmuş durumda. acaba bana Fikir verebilir misiniz?
Allah korusun eşim yada bir yakınım ölse, birisi de bana hediye gönderse arkadaşlığımı keserim, onu da pişman ederim. Hediye mutlu bir olay sonucunda verilir, o kadın şimdi mutlu olmak istiyor mu acaba, iyi ki öldü der gibi. Çok hassassanız kalkıp yanına gidin.
Merhabalar ,
bir konuda yardima ihtiyacim var. Bir arkadaşım kaza sonucu eşini kaybetti, 5 yasinda bir kizi var. Bana cok uzakta olduklari icin simdi gidemiyorum yanlarina. Bir hediye gondermek istiyorum. Hem kizinin hem onun yuzu azda olsa gulsun, mutlu olsun diye. Ancak kafam durmuş durumda. acaba bana Fikir verebilir misiniz?
Valla ben kaba yorum yapmam asla ama bu konu çok sinir bozucu, size aynısı yapılsa ne hissedersiniz? eşin ölmüş, gözün hediye mi görür. Niyetini bilemem, ama ben öyle düşünürdüm. Ben olsam haftasonu için bile olsa kalkar giderdim bu kadar yakın arkadaşım ise. Sizin niye oturduğunuzu bilemem.Biraz kaba olmadi mi bu yazi.. ben amacim oh olsun demek degil elbette. Cokda yakin arkadasim. Kizina cok uzuldum ve cocuk icin biseyler yapmak istedim. Hee ayrica kalkip gidecegim tabiki. Ancak 1 hafta sonra izin alabildim. Keyfimden oturmuyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?