Cenaze evine ne gonderilir?

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Merhabalar ,
bir konuda yardima ihtiyacim var. Bir arkadaşım kaza sonucu eşini kaybetti, 5 yasinda bir kizi var. Bana cok uzakta olduklari icin simdi gidemiyorum yanlarina. Bir hediye gondermek istiyorum. Hem kizinin hem onun yuzu azda olsa gulsun, mutlu olsun diye. Ancak kafam durmuş durumda. acaba bana Fikir verebilir misiniz?

Niyetiniz iyi . Allah niyetinizi kabul etsin ama cenaze evine hediye gönderilmez.

Bir iki gün sonra arkadaşınızı arayıp başsağlığı dilersiniz. Yanina giderseniz illaki daha şık olur da.

Hediye göndermek için en azından biraz zaman geçmesi gerekir bence.

Cenaze evine hediye gönderilmez.Ama kızının mutlu olması için bir kac oyuncak gönderebilirsiniz...Başınız sağolsun

Bncede gönderilmez yanliş anlaşılmaya çok açık..telefonla konşn sonra ilk fırsatta yanına gidin o yeterli olacktr..

Cenaze evine yiyecek erzak gider ,acı tazeyken mutlu etmeye çalışmayın ,2 yaş çocuk daha anlamaz kadınında canı yanıyordur şimdi

Düşünülmek ve konuşabilecek birinin olması inanın en büyük destek öyle anlarda. Allah arkadaşiniza ve cocuguna sabır versin. Gercekten zor bir durum

Bir tepsi börek gönderebilirsiniz. Biraz zaman geçince de çocuğunu mutlu edecek bir kaç oyuncak belki.

Allah rahmet eylesin.

Gönderecekseniz ev yemeği gönderin. İnsanlar acıları varken yemek yapamıyorlar doğal olarak

Allah korusun eşim yada bir yakınım ölse, birisi de bana hediye gönderse arkadaşlığımı keserim, onu da pişman ederim. Hediye mutlu bir olay sonucunda verilir, o kadın şimdi mutlu olmak istiyor mu acaba, iyi ki öldü der gibi. Çok hassassanız kalkıp yanına gidin.

Biraz kaba olmadi mi bu yazi.. ben amacim oh olsun demek degil elbette. Cokda yakin arkadasim. Kizina cok uzuldum ve cocuk icin biseyler yapmak istedim. Hee ayrica kalkip gidecegim tabiki. Ancak 1 hafta sonra izin alabildim. Keyfimden oturmuyorum burda

Iyki yazmisim buraya... yoksa mutlu edeyim derken az daha kalp kiracaktim. Gercekten aklimim ucundan bile gecmedi kirilabilecegi. Ama haklisiniz insan napsin hediyeyi. Aslinda cocugundan yola cikarak boyle bisey dusunmustum.
Babami kaybettigimde evdeki o kasvetli havayi hala hatirlarim. Belki uzaklasmasina yardim olur diye dusunmustum

Hediye bir şeyi kutlama amaçlı alınır genelde, bence imkanlarınızı zorlayıp yanına gidin.

Siz hediye dersiniz baskaları yardım. Cocugun suanda neye ihtiyacı varsa kıyafet mont ayakkabı vs gibi alıp koli yapın bunda art niyet yok arkadasınıza hicbirsey göndermeyin elim bos gitmem dersenizde temiz bir yasin kitabı alın götürün giderken tabi koliyle degil.

Valla ben kaba yorum yapmam asla ama bu konu çok sinir bozucu, size aynısı yapılsa ne hissedersiniz? eşin ölmüş, gözün hediye mi görür. Niyetini bilemem, ama ben öyle düşünürdüm. Ben olsam haftasonu için bile olsa kalkar giderdim bu kadar yakın arkadaşım ise. Sizin niye oturduğunuzu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…