Cenaze evine ne gonderilir?

Bizim burda ev yakınsa yemek götürürsun uzak biri ise çay şeker yada içecek götürürsun ama hediye anca küçük kızı mutlu eder hoş olmaz henüz acılar tazeyken :(

Evet haklisiniz, iste insan uzakta olup elinden bisey gelmeyince :( en iyisi giderken kizi icin biseyler almak olacak

Ben hiç duymadım cenaze evine hediye gönderildiğini, cenaze için yakınsa eğer yemek yapılır götürülür, başsağlığı dilenir arayıp moral verilir ama hediye biraz garip geldi

Aslinda cocuk icin biseyler yapmak istedim. Hani belki annesine de bi cicek guzel bi not... ama cicek bile olmaz.gibi geldi. Onun icin yazdim buraya. Iyi ki yazdim. Ben iyi niyetle biseyler yapmak isterken cok yanlis anlasilabilirdim

Allah sabır versin. Gercekten çok zor. Keske yaninda olabilseydiniz. En büyük hediye bu olurdu.

Merhabalar ,
bir konuda yardima ihtiyacim var. Bir arkadaşım kaza sonucu eşini kaybetti, 5 yasinda bir kizi var. Bana cok uzakta olduklari icin simdi gidemiyorum yanlarina. Bir hediye gondermek istiyorum. Hem kizinin hem onun yuzu azda olsa gulsun, mutlu olsun diye. Ancak kafam durmuş durumda. acaba bana Fikir verebilir misiniz?🙏🙏
İmkanınız varsa yaşadığı şehirdeki bi yerden börek tarzı bişey gönderebilirsiniz. Bide çocuğunun mutlu olabileceği oyuncak tarzı bişey.

Telefonla konusuyorum hergun mutlaka.. sizin soylediginiz gibi hic dusunmemistim. Tek istedigim o agir havadan biraz uzaklastirmakti aslinda. Ozellikle cocugunu... ama simdi sizin soyledikleriniz mantikli geldi.. baska bakis acilari cok onemli gercekten
Hayatta her şey kendi seyrinde devam etmeli. Eşi ölmüş birinin yas tutması olağandır. Acısını yaşamalı. Niyetiniz çok iyi ama nahoş kaçacaktır muhtemelen. Arkadaşınızın annesi/kardeşi vs ile görüşüp bir yerden börek, tatlı ev yemeği, pide vs gibi bir şey yollatabilirsiniz. İnanın öyle dönemlerde insanların ne eli yemek yemeye varıyor ne de yapmaya. Arkadaşınıza en büyük iylik bu olur.

Arayıp bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorabilirsiniz, durumları iyi değilse para göndermeyi teklif edebilirsiniz, ama şimdi değil zaman biraz geçtikten sonra. Şimdi kimsenin gözü bişey görmez. Gittiğinizde çocukla özel ilgilenebilirsiniz.

Arayıp bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorabilirsiniz, durumları iyi değilse para göndermeyi teklif edebilirsiniz, ama şimdi değil zaman biraz geçtikten sonra. Şimdi kimsenin gözü bişey görmez. Gittiğinizde çocukla özel ilgilenebilirsiniz.

Haklisiniz... telefonda kizinin sesini duyunca belki biraz oyalanacak biseyler yapsam.diye dusundum.. bende gidemeyince bisey yapmadan durmak istemedim galiba. Ama cok dogru soylediniz gozu bisey gormez simdi kimsenin.. cok haklisiniz

Aslinda cocuk icin biseyler yapmak istedim. Hani belki annesine de bi cicek guzel bi not... ama cicek bile olmaz.gibi geldi. Onun icin yazdim buraya. Iyi ki yazdim. Ben iyi niyetle biseyler yapmak isterken cok yanlis anlasilabilirdim
Evet iyi niyetinizi ben anladım, bazen böyle insan ne yapacağını bilemiyor iyi ki yazmışsınız gerçekten

Cenaze evine hediye gönderilebileceğini sizden duydum ve abes olur bence. Arayın daha iyi

dusunuyorum da esimi kaybetsem arkadasim boyle bisey yapsa mutlu olmazdim.niyetiniz cok guzel ama zamani degil.arayip her gun konusun hediyeyle mutlu olacak durumda degil.yemek falanda gondermeyin bence su durumda hersey yanlis anlasilabilir.sadeve hergun arayip destek olun

Merhabalar ,
bir konuda yardima ihtiyacim var. Bir arkadaşım kaza sonucu eşini kaybetti, 5 yasinda bir kizi var. Bana cok uzakta olduklari icin simdi gidemiyorum yanlarina. Bir hediye gondermek istiyorum. Hem kizinin hem onun yuzu azda olsa gulsun, mutlu olsun diye. Ancak kafam durmuş durumda. acaba bana Fikir verebilir misiniz?🙏🙏
cenaze evıne hedıye gonderılmez yanında olmak ıstedıklerınızın yanına napar eder 1 gunlugune sabahtan aksama kalacak kadar yıne gıdebılırsınız
aynı sehırde olanlar gıderken cenaze sahıbı yeme ıcme derdıyle ugrasamayacagından borek yemek pıde tarzı seyler goturur acılarından ac kalırlar gucten dusmesınler dıye gelenlerde karnını doyursun dıye okadar

Valla bence 1 2 kilo kadar lahmacun vs yaptırıp gönderin, zira yemek yapmaya fırsatı var mıdır, psikolojikmen o kadar iyi midir bilemeyiz. En kötü buzluğa falan atar. Ha bir de arayıp biraz destek olun.

Back
X