Ya zaten muzikli eglenceli bisey dusunmedim bende. Sadece iki aile arasinda soz yuzugu isteme olucakti.Yılbaşından sonraya kalınca ne fark ediyor?
İnsanları böyle zor zamanlarda tanıyorsunuz. Babam vefat ettikten sonra 6 ay müzik sesi duymaya tahammül edemedim.
Enişteniz abiniz sayılır. Hiç mi hatırları yok? İnsan hayatında 12 günün lafı olmaz. Acılarına saygı duyun.
Mecbur bekliycem bizimkileri cigneyememde fazla mi hassas davraniliyor bilemedimSonuçta düğün tarihinizi ileri kaydırmayacak değil mi bu isteme. İsteme olsa da olmasa da müstakbel eşinizle aynı aralıklarla görüşmeye devam edecek ve ayrı evlerde yaşamınıza devam edeceksiniz ta kii düğüne kadar. O yüzden 2-3 ay bekleyiin sizden eksilen birşey olmaz. Sonuçta ani bir ölüm olmuş ve yakın bir iletişimin varmış. Ertelemek zorunda kaldığınız isteme değil de nikah olsa ve yaşınız ileri olsa beklemeyin derdim.
Olaya şöyle bakıyorlar sanırım; bir dünürüm öldü yenisinin peşinde koşmayalım.. bence aileniz karşı tarafa saygı gösteriyor neden olmasın ki. Bence hoş bir durum. Tamam çalgı olmayacak kendi halinde olacak ama en azından 40 ı beklenebilir gibi.Kizlar ablamin kaynanasi öldü. Enistemin annesi. Benimde bi söz kesme durumum olucakti. Simdi cenaze oldugu icin benim ailem kadinin 52 sini bekleyelim bize yakismaz diyorlar. Bu sefer yilbasindan sonraya kalmis olucak. Bende soyle dusunuyorum 40 ini bekleyelim de sonrasi yilbasina kaliyor 52si mi olmak zorunda zaten oynamali calgili bisey dusunmuyorum sadece aile arasinda söz kesilecek. Fakat ailem 52 sinden sonra yapariz diyor. Sizce ben mi yanlis dusunuyorum
Acikcasi esimin annesi vefat etse kardesim illede soz kesicez dese agzinin ortasina samari koyardim. Cok uzak bir insan degil bu kisi ablanizin anne dedigi insan. Esi hala icinde yas tutarken ablaniz sizin sozunuzde ne kadar mutlu olabilir? Biraz beklesen olmaz mi? Ben olsam beklerdim. Kardesimin de boyle bir sey soylemesine imkan yok zatenKizlar ablamin kaynanasi öldü. Enistemin annesi. Benimde bi söz kesme durumum olucakti. Simdi cenaze oldugu icin benim ailem kadinin 52 sini bekleyelim bize yakismaz diyorlar. Bu sefer yilbasindan sonraya kalmis olucak. Bende soyle dusunuyorum 40 ini bekleyelim de sonrasi yilbasina kaliyor 52si mi olmak zorunda zaten oynamali calgili bisey dusunmuyorum sadece aile arasinda söz kesilecek. Fakat ailem 52 sinden sonra yapariz diyor. Sizce ben mi yanlis dusunuyorum
Dünür ailesiyle yakın akrabalık ilişkileri içindeyseniz hoş olmaz gerçekten. Enişteniz bunu problem edebilir.Kizlar ablamin kaynanasi öldü. Enistemin annesi. Benimde bi söz kesme durumum olucakti. Simdi cenaze oldugu icin benim ailem kadinin 52 sini bekleyelim bize yakismaz diyorlar. Bu sefer yilbasindan sonraya kalmis olucak. Bende soyle dusunuyorum 40 ini bekleyelim de sonrasi yilbasina kaliyor 52si mi olmak zorunda zaten oynamali calgili bisey dusunmuyorum sadece aile arasinda söz kesilecek. Fakat ailem 52 sinden sonra yapariz diyor. Sizce ben mi yanlis dusunuyorum
Arada az bi zaman var, ne farkeder? Ailenizi uzmeye deger mi?Kizlar ablamin kaynanasi öldü. Enistemin annesi. Benimde bi söz kesme durumum olucakti. Simdi cenaze oldugu icin benim ailem kadinin 52 sini bekleyelim bize yakismaz diyorlar. Bu sefer yilbasindan sonraya kalmis olucak. Bende soyle dusunuyorum 40 ini bekleyelim de sonrasi yilbasina kaliyor 52si mi olmak zorunda zaten oynamali calgili bisey dusunmuyorum sadece aile arasinda söz kesilecek. Fakat ailem 52 sinden sonra yapariz diyor. Sizce ben mi yanlis dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?