Ya birsey sorucam 7 si ciksin 40 i ciksin duydum da hic 52 si duymamistim var mi boyle birsey gercekten? Ben olsam umursamazdim acikcasi bir hafta sonrada yapardim ama aile yakinligiyla alakali bir durum o da 40 gun yeterlidir yani daha fazlasi ne gerek var?
Anlamını bilmiyorum kıyı Ege de yapılır.52 si nedir
Bende uyduruldu sanmistim 40 i biraz daha uzatmak amaciyla ama anlami varsa demeleri normal geldi simdi siz soyleyince.Anlamını bilmiyorum kıyı Ege de yapılır.
Aileleriniz samimiymiş canım. Severlermiş de. Enişten de yabancı değil. Ablanın eşi, abin sayılır. Acılılar henüz. Boşver aileni dinle. 52 gün beklemeyi unutursun da, etraftakiler senin beklememeni unutmaz. Sabret biraz. Baş sağlığı ve mutluluklar dilerimBizimkilerle enistemin ailesi samimilerdi. Bide ani bir ölüm oldu genc yasta. Hepimiz cok uzuldukte 40 ini anladim ama 52 si yani cok bi fark mi. Bem bunu soyleyince suclu oldum kotu nankor oldum yemin ederim ya
Ya müzikli,eğlenceli bir ortam olsa amenna ama aile arasında yüzük takılacak basit bir misafirlik misali bir durum,niye sorun olsun ben anlamadım? Çalgılı cengili bir ortam yok ki. 2 aile buluşup,kahve içip,sohbet edip yüzük takıp ayrılacak. Ha kırkı ha elli ikisi ne farkeder ki.Evet evde aile arasinda kucuk bir soz yılbaşına kadsr olur diyoduk. 52 si tam yilbasi. Sonraya kalmasin dedim bu sefer bana kizdi ailem ablani dusunmuyor musun diye
Yılbaşından sonra olsa ne olur?zaten bu kadar zaman beklemişsiniz. 1.5 ay daha bekleyin.telasiniz neden anlamadımYani ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum. Dunurlerle cok samimiydi annemler 52 si olmadan murvet yapmak doğru degil dediler. Bende biraz tepki gosterdim eglenmiycez zaten niye bekleyelim diye. Bu sefer ben suclu oldum
Acil evlenmeleri mi gerekiyor, aşktan duramıyorlar mı anlamadımArkadaşım ne fark eder? 52-40=12 yani? 12günü bekleyemeyecek durumda olamazsınız herhalde
Yani ne bileyim,bu medya aşkı öyle bir anlatıyor ki sanırsın önüne geçilemez,denizler dağlar aşılır vs bilmem ne. Yahu öyle bir şey değil,gayet de sağlıklı kafa ile yaşanabilecek güzel bir duyguyu “sana geliyorum ya Rabbelalemin” tarzında bir hale getirdilerAcil evlenmeleri mi gerekiyor, aşktan duramıyorlar mı anlamadım
Mecbur bekliycem bizimkileri cigneyememde fazla mi hassas daSonuçta düğün tarihinizi ileri kaydırmayacak değil mi bu isteme. İsteme olsa da olmasa da müstakbel eşinizle aynı aralıklarla görüşmeye devam edecek ve ayrı evlerde yaşamınıza devam edeceksiniz ta kii düğüne kadar. O yüzden 2-3 ay bekleyiin sizden eksilen birşey olmaz. Sonuçta ani bir ölüm olmuş ve yakın bir iletişimin varmış. Ertelemek zorunda kaldığınız isteme değil de nikah olsa ve yaşınız ileri olsa beklemeyin derdim.
bizim buralarda 40 indan sonra bide 52 si oluyor o da en son iste. Babamlarda diyorki hepsini bitirirelim ustumuze duseni yapmis olalim o yuzden erteleyelim 12 -15 gun falab52 si nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?