Merhaba hanımlar.Benim bir sorum olacaktı.Gecenlerde birkaç plastik cerrah ile görüşttüm burun ameliyatı olmak için yanlız bu ameliyatı olmam için çeneminde yapılması gerekiyormuş.Yüzüme göre çok küçük,ve gerideymiş.Ortodontiste de muayneeye gittiğim de aynı şeyi söyledi.Bende endişeliyim, nasıl bir ameliyattır aranızda olan var mı? Hatta fotoraf bile ekleyeceğim yan profilden sizlerinde değerlendirmesi için.Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
canım olacağın ameliyat çene ucu büyütme ameliyatı, çene ucuna protez koyuluyor ben yaptırdım korkulacak bir ameliyat değil, doktorun kim?
arkadaşlar çenesini büyütmek için implant taktıran var mı varsa resim koyabilir mi ortalama fiyat ne kadar bana bilgi verirseniz çok sevincem arkadaşlar lütfen paylaşalım bilgilerimizi.
arkadaşlar bende 20 gün önce burun ve çene ameliyatı oldum, çeneme protez konuldu ilk zamanlar çok tuhaf geliyordu hemen çıkartmayı düşündüm ama şişliklerim inince biraz daha normalleşti hala şişim ama bu haliyle bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?