canmaskım bende çene amlytı ile çenemi büyütmek istiyorum acaba yardımcı olurmusun nasıl bir amliyat geçirdin çene altındamı ağız içindenmi kondu,doktorun kimdi ne kadar ödedin,iyileşme sürecin ne kadar sürdü ve resim paylaşablrmisin.bu konuda bilgi sahibi olmak çok zor insanlar sanki hiç çene büyütme yaptırmıyor gibi yada saklıyorlar bilemiyrum yardımcı olurmusun canım bize
cnmaskm, protezini çıkartıp çıkartmamaya karar verdin mi? Ayrıca fotoğrafını ben de görebilir ve nasıl? Sevgiler
ışılll, bende çene ve burun amelytı olmak istiyorum acaba beni ekleyeblrmisin yada resim koyarmısın öncesi sonrası gibi,çene amelytı beni baya korkutuyor açıkcası.
canım sen medpormu silikonmu koydurdun çenene yoksa yağ dolgusumu yaptırdın,birde her ikisini ne kadara oldun biraz bilgi verirmisinBende çene etetistiği oldum. hemde cok mutluyum. doktorunuzu iyi secmelisiniz tabi. burun ve cene aynı anda oldum ben. 10 gün sonra herşey normalde döndü :)
Mrhb arkadaskar bende cene ameliyati oldum henuz ikinci haftamdayim, umdugum kadar zor degilmis, cenem cok gerideydi ufakti yani burun buyuk gibi duruyordu cene olmadigi icin. Protez riskli dediler vucut kabul etmezse o eziyet o masraf bosa. Dolguda bana yetersiz geliyordu cene cok ufak oldugu icin, genioplasty yaptirdim sislik cok az oldu dis cektirmissim gibi! 5 gun kadar surdu bu sislik. Agri vardi tabi biraz ama cekilmicek kadar degil suan yandan super duruyor ama onden alismam lazim onden kaba gibi geliyor ya sislik var biraz yada aliskin olmadigimdan cunki cenem hic yoktu nerdeyse. Resim gormek isteyen varsa ozelden gonderirim. Bantli halinide bantsiz halinide[/Q
benimde kuzenim olacak 3ay sonra sanırım sana ne kullanıldı o sanırım silikon protez koyduracak onunda çenesi hiç yok 1 yıl önce burnunu yaptırmıştıda çene kötü duruyo dar ve küçük bu arada geçmiş olsun... sen özel hastanededmi yaptırdın
benim ağız içinden konuldu canım,ağrı sızı olmadı ama yemek içmek ilk günler sıkıntılıydı 1 hafta sonra bandajlar çıkınca rahatlıyorsun ama şişlik çok fazla oldu bende şimdi biraz daha iyi ama hala bazen tuhaf geliyor,ne bileyim alışamadım bazen eski halim daha iyiydi diyorum bazen bu halim güzel geliyor
yan profilden çok güzel oldu ama önden hala büyük duruyor,çıkık çeneliymişim gibi sanki,daha küçülmez böyle kalırsa çıkartmayı düşünüyorum,10 gün sonra kontrolüm var doktorla görüşüp sonra karar vericem
resimlerim albümde var canım bakabilirsin
"Mrhb arkadaskar bende cene ameliyati oldum henuz ikinci haftamdayim, umdugum kadar zor degilmis, cenem cok gerideydi ufakti yani burun buyuk gibi duruyordu cene olmadigi icin. Protez riskli dediler vucut kabul etmezse o eziyet o masraf bosa. Dolguda bana yetersiz geliyordu cene cok ufak oldugu icin, genioplasty yaptirdim sislik cok az oldu dis cektirmissim gibi! 5 gun kadar surdu bu sislik. Agri vardi tabi biraz ama cekilmicek kadar degil suan yandan super duruyor ama onden alismam lazim onden kaba gibi geliyor ya sislik var biraz yada aliskin olmadigimdan cunki cenem hic yoktu nerdeyse. Resim gormek isteyen varsa ozelden gonderirim. Bantli halinide bantsiz halinide"
Merhaba smurfin, fotograflarini gorebilir miyim? Hangi doktora ameliyat oldun ve ne kadar tuttu? Cok tesekkurler[/Qbana resim gö
ben resimlerini görebilirmiyim
Mrhb arkadaskar bende cene ameliyati oldum henuz ikinci haftamdayim, umdugum kadar zor degilmis, cenem cok gerideydi ufakti yani burun buyuk gibi duruyordu cene olmadigi icin. Protez riskli dediler vucut kabul etmezse o eziyet o masraf bosa. Dolguda bana yetersiz geliyordu cene cok ufak oldugu icin, genioplasty yaptirdim sislik cok az oldu dis cektirmissim gibi! 5 gun kadar surdu bu sislik. Agri vardi tabi biraz ama cekilmicek kadar degil suan yandan super duruyor ama onden alismam lazim onden kaba gibi geliyor ya sislik var biraz yada aliskin olmadigimdan cunki cenem hic yoktu nerdeyse. Resim gormek isteyen varsa ozelden gonderirim. Bantli halinide bantsiz halinide
"Mrhb arkadaskar bende cene ameliyati oldum henuz ikinci haftamdayim, umdugum kadar zor degilmis, cenem cok gerideydi ufakti yani burun buyuk gibi duruyordu cene olmadigi icin. Protez riskli dediler vucut kabul etmezse o eziyet o masraf bosa. Dolguda bana yetersiz geliyordu cene cok ufak oldugu icin, genioplasty yaptirdim sislik cok az oldu dis cektirmissim gibi! 5 gun kadar surdu bu sislik. Agri vardi tabi biraz ama cekilmicek kadar degil suan yandan super duruyor ama onden alismam lazim onden kaba gibi geliyor ya sislik var biraz yada aliskin olmadigimdan cunki cenem hic yoktu nerdeyse. Resim gormek isteyen varsa ozelden gonderirim. Bantli halinide bantsiz halinide"
Merhaba smurfin, fotograflarini gorebilir miyim? Hangi doktora ameliyat oldun ve ne kadar tuttu? Cok tesekkurler[/Qbana resim gö
ben resimlerini görebilirmiyim
evrimcim sen hiç araştırdın mı?
yan profile çok etkisi oldu mu merak ettimm??canım olacağın ameliyat çene ucu büyütme ameliyatı, çene ucuna protez koyuluyor ben yaptırdım korkulacak bir ameliyat değil, doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?