Çene Estetiği Çene geriliği ve küçüklüğü!!

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

benim ağız içinden konuldu canım,ağrı sızı olmadı ama yemek içmek ilk günler sıkıntılıydı 1 hafta sonra bandajlar çıkınca rahatlıyorsun ama şişlik çok fazla oldu bende şimdi biraz daha iyi ama hala bazen tuhaf geliyor,ne bileyim alışamadım bazen eski halim daha iyiydi diyorum bazen bu halim güzel geliyor
yan profilden çok güzel oldu ama önden hala büyük duruyor,çıkık çeneliymişim gibi sanki,daha küçülmez böyle kalırsa çıkartmayı düşünüyorum,10 gün sonra kontrolüm var doktorla görüşüp sonra karar vericem
resimlerim albümde var canım bakabilirsin

Merhaba cnmaskm, ben de çeneme protez taktırmak istiyorum. Acaba hangi doktora yaptırdın? Ne tür bir çene protezi ve fiyatı ortalama ne kadar? Acilen bu bilgilere ihtiyacım var canım? Çok sağol.

cnmaskm, protezini çıkartıp çıkartmamaya karar verdin mi? Ayrıca fotoğrafını ben de görebilir ve nasıl? Sevgiler

ışılll, bende çene ve burun amelytı olmak istiyorum acaba beni ekleyeblrmisin yada resim koyarmısın öncesi sonrası gibi,çene amelytı beni baya korkutuyor açıkcası.

korkulacak hiçbirşey yok. ben Abdülkadir Göksel'e hem burun hem çene ameliyatı oldum 1 yıl once. coookk mutluyum. kesinlikle her ikisi de çok doğal oldu. tavsiye ederim. korkulacak birşey yok.

Bende çene etetistiği oldum. hemde cok mutluyum. doktorunuzu iyi secmelisiniz tabi. burun ve cene aynı anda oldum ben. 10 gün sonra herşey normalde döndü :)

Bende çene etetistiği oldum. hemde cok mutluyum. doktorunuzu iyi secmelisiniz tabi. burun ve cene aynı anda oldum ben. 10 gün sonra herşey normalde döndü :)
canım sen medpormu silikonmu koydurdun çenene yoksa yağ dolgusumu yaptırdın,birde her ikisini ne kadara oldun biraz bilgi verirmisin

evet ya bende merak ettım banada burun +cene denıldı yag koyacaklarmıs ama nasıl oluyor erıyormu bunlar

yag kıkkırdak konulunca erıyıp eskı halıne donuyormu acaba bılen varmı?

Mrhb arkadaskar bende cene ameliyati oldum henuz ikinci haftamdayim, umdugum kadar zor degilmis, cenem cok gerideydi ufakti yani burun buyuk gibi duruyordu cene olmadigi icin. Protez riskli dediler vucut kabul etmezse o eziyet o masraf bosa. Dolguda bana yetersiz geliyordu cene cok ufak oldugu icin, genioplasty yaptirdim sislik cok az oldu dis cektirmissim gibi! 5 gun kadar surdu bu sislik. Agri vardi tabi biraz ama cekilmicek kadar degil suan yandan super duruyor ama onden alismam lazim onden kaba gibi geliyor ya sislik var biraz yada aliskin olmadigimdan cunki cenem hic yoktu nerdeyse. Resim gormek isteyen varsa ozelden gonderirim. Bantli halinide bantsiz halinide

tatlişkom seninki silikonmu vidalı hangisiydi

"Mrhb arkadaskar bende cene ameliyati oldum henuz ikinci haftamdayim, umdugum kadar zor degilmis, cenem cok gerideydi ufakti yani burun buyuk gibi duruyordu cene olmadigi icin. Protez riskli dediler vucut kabul etmezse o eziyet o masraf bosa. Dolguda bana yetersiz geliyordu cene cok ufak oldugu icin, genioplasty yaptirdim sislik cok az oldu dis cektirmissim gibi! 5 gun kadar surdu bu sislik. Agri vardi tabi biraz ama cekilmicek kadar degil suan yandan super duruyor ama onden alismam lazim onden kaba gibi geliyor ya sislik var biraz yada aliskin olmadigimdan cunki cenem hic yoktu nerdeyse. Resim gormek isteyen varsa ozelden gonderirim. Bantli halinide bantsiz halinide"

Merhaba smurfin, fotograflarini gorebilir miyim? Hangi doktora ameliyat oldun ve ne kadar tuttu? Cok tesekkurler

slm arkadaşlar bu çene küçüklüğü nasıl bişey acaba çünkü benimde çenemde olabilrde çenem yok gibi direk boğazıma bağlanıyor böyle bişeymi varsa öncesi ve sonrası resim görebilirmiyim acaba

ya canım sana ne tür bir protez kullannıldı medpor mu yoksa silikon mu resimlerini görebilirmiyiz memnunmusun birde aaa pardon genioplasti nasıl bir teknik biraz bilgi verirmisinn lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…