3d ile operasyon sonrası profil gösteriyorlar diye biliyordum? bu tarz bi uygulama yapmadılar mı? geçmiş olsun.Kızlar ben medpor protez koydurmuştum, sonrasında yüzüme çok büyük olduğunu düşündüm ve 1 ay sonra çıkarttırdım.Ağız içinden koyulmuştu. Hiç bir zaman eski haline dönmeyecek sanırım çünkü 1 yıl oldu hala o alt dudakta gerginliği hissediyorum sanki boyle ekşi bişi yersinde bi tuhaf hissedersin ya ağzını devamlı o his ve bunla ömrüm boyunca yaşamak zorundayım.Çok ihtiyacınız yoksa yaptırmayın derim.Pişman olsanız bile değişmiyo hiç bişe ve eski haline dönmüyor, iyi düşünün.
Mrhb arkadaskar bende cene ameliyati oldum henuz ikinci haftamdayim, umdugum kadar zor degilmis, cenem cok gerideydi ufakti yani burun buyuk gibi duruyordu cene olmadigi icin. Protez riskli dediler vucut kabul etmezse o eziyet o masraf bosa. Dolguda bana yetersiz geliyordu cene cok ufak oldugu icin, genioplasty yaptirdim sislik cok az oldu dis cektirmissim gibi! 5 gun kadar surdu bu sislik. Agri vardi tabi biraz ama cekilmicek kadar degil suan yandan super duruyor ama onden alismam lazim onden kaba gibi geliyor ya sislik var biraz yada aliskin olmadigimdan cunki cenem hic yoktu nerdeyse. Resim gormek isteyen varsa ozelden gonderirim. Bantli halinide bantsiz halinide
Kızlar ben medpor protez koydurmuştum, sonrasında yüzüme çok büyük olduğunu düşündüm ve 1 ay sonra çıkarttırdım.Ağız içinden koyulmuştu. Hiç bir zaman eski haline dönmeyecek sanırım çünkü 1 yıl oldu hala o alt dudakta gerginliği hissediyorum sanki boyle ekşi bişi yersinde bi tuhaf hissedersin ya ağzını devamlı o his ve bunla ömrüm boyunca yaşamak zorundayım.Çok ihtiyacınız yoksa yaptırmayın derim.Pişman olsanız bile değişmiyo hiç bişe ve eski haline dönmüyor, iyi düşünün.
evet ya bende merak ettım banada burun +cene denıldı yag koyacaklarmıs ama nasıl oluyor erıyormu bunlar
Merhaba hanımlar.Benim bir sorum olacaktı.Gecenlerde birkaç plastik cerrah ile görüşttüm burun ameliyatı olmak için yanlız bu ameliyatı olmam için çeneminde yapılması gerekiyormuş.Yüzüme göre çok küçük,ve gerideymiş.Ortodontiste de muayneeye gittiğim de aynı şeyi söyledi.Bende endişeliyim, nasıl bir ameliyattır aranızda olan var mı? Hatta fotoraf bile ekleyeceğim yan profilden sizlerinde değerlendirmesi için.Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Ben tam 10 gun icinde eridi gitti. ama beceriksiz doktor agzimin icinede yag enjecte etti. eridi ama az birsey kaldi agzimin icinde.
kızlar çene dolgusu yaptıran var mı eriyor mu gerçekten de ,,?
herkes oldum olucam diye bahsediyo ama kimse doktor tavsiye etmiyo
merhaba ben bısey sorucaktım benımde alt cenem gerıde ve kucuk protez taktırcem gecen gunlerde sımulasyon bakmaya gttım doktora cene boyutumu blgsayarda dudak hızama getırdı fakat yanak yapım yanı yanak goruntum degısmedı yanı sız de similulasyon yaptrdysanız sımulasyon yanak derısındekı degısımı yansıtıyormu yoksa sadece ceneyı one mı getırıyor? Yanı sımulasyonda sızınde yanak seklınız cok degsmeyp amelyattan sonra nasıl bı degsıklık oldu ?ameiyattan sonra yanak seklınız degstımıarkadaşlar bende 20 gün önce burun ve çene ameliyatı oldum, çeneme protez konuldu ilk zamanlar çok tuhaf geliyordu hemen çıkartmayı düşündüm ama şişliklerim inince biraz daha normalleşti hala şişim ama bu haliyle bile güzel
merhaba ben bısey sorucaktım benımde alt cenem gerıde ve kucuk protez taktırcem gecen gunlerde sımulasyon bakmaya gttım doktora cene boyutumu blgsayarda dudak hızama getırdı fakat yanak yapım yanı yanak goruntum degısmedı yanı sız de sululasyon yaptrdysanız sımulasyon yanak derısındekı degısımı yansıtıyormu yoksa sadece ceneyı one mı getırıyor? Yanı sımulasyonda sızınde yanak seklınız cok degsmeyp amelyattan sonra nasıl bı degsıklık oldu ?ameiyattan sonra yanak seklınız degstımı ? yanı resımlerınıze baktım yanak seklınız cok degısmıs ama bu goruntunuz sımulasyondada mı boyleydı nolur cevap verın eger sımulasyondada bleyse benm doktorula knsmam gerek cunku sımulasyonda cenem one geldı ama yanak seklım aynı kaldıkorkulacak hiçbirşey yok. ben Abdülkadir Göksel'e hem burun hem çene ameliyatı oldum 1 yıl once. coookk mutluyum. kesinlikle her ikisi de çok doğal oldu. tavsiye ederim. korkulacak birşey yok.
bırde ben sızın cecenıze bayıldım aynı sızın gıbı olmasını ıstıyorum sıze nasıl bı medpor takıldı ? yanı sadace cene ucuna mı takıldı yokya cene ucunu ve yanlarını da ıceren v seklınde olanlardan mı takıldı? yardımcı olursanız ok sevınırım sıze bayıldım bende aynı sızın gbı cenemle boynum bır duruyor sıın gıbı bende cene kemıklerımın cızgı seklınde beirgn olasını ıstıyorum.korkulacak hiçbirşey yok. ben Abdülkadir Göksel'e hem burun hem çene ameliyatı oldum 1 yıl once. coookk mutluyum. kesinlikle her ikisi de çok doğal oldu. tavsiye ederim. korkulacak birşey yok.
bırde ben sızın cecenıze bayıldım aynı sızın gıbı olmasını ıstıyorum sıze nasıl bı medpor takıldı ? yanı sadace cene ucuna mı takıldı yokya cene ucunu ve yanlarını da ıceren v seklınde olanlardan mı takıldı? yardımcı olursanız ok sevınırım sıze bayıldım bende aynı sızın gbı cenemle boynum bır duruyor sıın gıbı bende cene kemıklerımın cızgı seklınde beirgn olasını ıstıyorum.
Ben izmirdeyim ege unisinde docente olucam cok iyi bir doktor ona buirun amelyati da olmustum ben simdi cenene medpor takacak simulasyonda cenemi uzatti ama yanak seklimo yanaginla boynumun bir gbi gorundugu gorunum duzelmedi sadece cenw boym izadi ole olnca moralm bozuldu ben sizin oncesi sonrasi fotolara baktm sizde incelersnz yanaak yainiz cok degsmus cene gerde olunca insanda ablak bi ifade oluyor fakat cene kemkleri belrgnlesnce bu duzelyor fotonuza bakaraanz ne demek isyedgmi anlarsnz cdden harika olmussunuz :) yani sizinde simulasyonda yanak gorintunuz degsmedi amelyattan sonra degsti ole mi demekki o zanan simulasyon cilt yanak gorinumunu deri gerlmesni yanstmyor aadece ceneyi one dgru parca ekleme gni izatyor benmdr moralm bozilmstu cnku amcim yuz lfademn yanaklarmn ssman goruntsnn giderlmesiMerhaba canim
Benim ceneme medpor degil silikon takildi. Seklinin nasil oldugunu bilmiyorum inan. Doktor br simulasuonda cenemi uzattigi zaman yanaklarimda tabii bir degisiklik olmadi. Ameliyat sonrasi da cenem bitaz one geldigi icin yanak seklim de degismis gorunuyor olabilir. Yeni halim o kadar hosuma gitti ki o kadar incelemed inan :) neredesin sen? Kime ameliyat olacagini netlestirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?