Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Oncelikle cok gecmis olsun ciddi anlamda bi degislik yaratmis yuzunuzde
cok guzellesmissiniz.. Ancak benim asil metak ettigim konu ameliyat sonrasi neler yasadiginiz. Ben de ceneme dolgu yaptirmayi dusunuyorum ve burnumu da yaptrcm.. Iyilesme sureciniz ne kdr surdu ? Herhangi bi sikayetiniz varmi ? Bahsedilen yuvarlk kitleler sizin cenenzde de olustu mu ? Fiyati hakkinda sze ozel msj atark srmk istedm anck mesaj sayimdn dolayi yapamadm.. Yardmci olrsan sevnrm cnm..:hulya:

Mükemmel olmuş. maaşallah. diyim:)
Peki ne kadara mal oldu? Bende çenemi törpületmek istiyorum sanırım daha basit bir uygulama olur...

Evet lütfen pure- love ın sorusunu cevaplayabilir mi biri? ben de aynı cevabımerak ediyorum. burun ve çene beraber olacak benim de. hatta yanak ve alın. bu yüz bu kafatasına bol geliyor. içinin doldurulması gerek. ben size yapılan işlemi çoook beğendim. doktorun ellerine sağlık. ben de emre bey i istiyorum. ama yağ dolgusu ne kadar ömürlü? implant pahalı ve riskli ama ben de her 6 ayda bir dolgu yaptıramam. var mı bir bildiğiniz?öneriniz?

Merhaba canım.Çok güzel olmuş.Güle güle kullan burnunu.Bendede aynı sorun var.Dr um burun estetiği için çenemin küçük ve geride olduğunu,çene opersyonu da yaptırmam gerektiğini söyledi.Aynen senin ki gibi.Peki zor bir işlemmi? dolgu veya protezmi takıldı nasıl oldu canım..?Yardımına ihtiyacım var..

a aaa.. sanki iki farklı kişi.. :)
çok güzel olmuş.. DOktorun içten bir teşekkürü haketmiş

geçmiş olsun.... büyük değişim olmuş...yakınlarınız sizi tanımakta zorlandılarmı merek ettim doğrusu süperrrrrr...:79:

ceneme dolgu yaptırdım . gerideydı cenem doktorumda cenemle burnumu orantılamak için dolguyu yapmayı önerdi ve gercektende cok doğru söylemiş =)
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxx]

şimdi soracağım şey biraz saçma olacak ama çenem okadar çıkıkki kafaya taktım.Alt çeneyi dolğuyla ileri getirebiliyorlar da geride olan üst çeneye bişey yapamıyorlar mı?benim alt çenem üste göre çıkık görünüyor ve çok rahatsız oluyorum,cerrahi bir müdaheleye de girmek istemiyorum bıçaklı neşterli.dolguyla hallolabilir mi ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşım bende çeneye yağ eklettirdim ama iki tane çenem varmış gibi duruyor bi kısmı şişik 1 hafta oldu napcam

arkadaşım bende çeneye yağ eklettirdim ama iki tane çenem varmış gibi duruyor bi kısmı şişik 1 hafta oldu napcam

ponponperisi merhaba, canım çok geçmiş olsun.
Mesajını okuyunca çok sevimdim ve çok şaşırdım. Uzun zamandır forumlarda çenesine yağ enjeksiyonu yaptıran varmı diye arıyorum ama hiç kimseye rastlamadım. Ayrıca çenesine implant koyduran arkadaşlarda yağ enjeksiyonu hakkında bir şey bilmediklerini söylediler.
Arkadaşım sen den ricam bu konuda bana yardımcı olurmusun. 12 Nisanda burun ve çene operasyonu olucam. Doktorum polen mesh koymak istiyor ama eşim istemediği için ve ağız içine yapılacak kesiden dolayı iyileşme sürecimbenim işime geri dönüş tarihimi oldukça olumsuz etkileyeceği için yağ enjeksiyonu istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Sevgiler...

merhaba BenSenBen, ben de burun ve çene ameliyatı olucam bu yaz sana özelden msj atmaya çalıştım ama olmadı. Yağ enjeksiyonu çenede cok az gerilik varsa oluyor. Öbür türlü protez gerekiyor çenedeki silikliği gidermek için ben de baya araştırma yapmıştım. Burdan msn adresleri verilemiyor sanırım keşke orda konuşabilsek yaa ben de çene ameliyatı olmuş veya olacak birileriyle konuşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…