Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
gııtım geldımk kıslar emre beyle gorstum bana prolen mesh -mersılen meshte olabılr dedı cok buyuk değğşimler yapmıyormus dedım o kullanılacak yoğunluğa gore değişir dedı fazla koyarsan daha buyk olur dedı.medporu konustuk ewt en ıyısı medpor dedı ama enfeksıyon rıskı olduğunu soyledı.dusunmekteyım suanda medporuda dusunuyorum ama enfeksıyondan korkuyormmmmmm kıslarrr

Armine85 ameliyat kararını verdiğine sevindim canım artık aramızdan biri daha kararını verdi ve bu yola girdi darısı bizim başımıza bakalım sen ameliyat ol da bizi de tecrübelerinden yararlandır umarım herşey çok yolunda gider ve de istediğin sonuca kavuşursun aaaaa resim koymayı da unutma biz garipler...:) için canım......:)

Armine implanta karar vermişsin peki ağız içinden mi yoksa çenein altından mı koyulacak çene implnatın bu konu hakkında da bilgi verirmisin aaaaa birde en önemlisi fiyat konusunda da bilgi verirsen çok memnun olurum. Nedense burada kimse fiyatlar konusunda açık bilgi vermiyor merak etmeyin kızlar kimse doktora gidip şuna bu kadar ameliyat yapmışsınız demez heralde değil mi......:) Aman birden niye snir yaptıysam....:) Öpüyorum hepinizi....:)

armine85 anım ameliyatın nasıl geçti şu an nasılsın bizleri biraz bilgilendirir misin?

benım 1,5 yıl oldu unuutum bile cenemide burnumuda ..sankı hep böleydim ben okdar doğal ..cenemde burnumda aynı ameliyatta yapılmıştı .. enfeksion konusu cok gecior .. burun ameliyatında bile risk var dr bunu ilk anda sölüor .. ağız tabikidaha zor.dişlerimi fırcalamak yok sanıordum misal ama değilmiş .. ilk dişlerimi fırcaladım .. eğer ialaçlarınızı ve temiz,liği tam yaparsak sorun yok . ben 2 gun kala ceneye ewet dedim çünkü doktoruma güvendim .. bayanssulusmile

Saol Hmabospara verdiğin bilgiler için peki çeneye koyulan implantın kayma durumu olduğundan bahsediliyor yani insan o saatten sonra artık hiç mi çenesini elleyemeyecek şöle ne biliyim çenesinin altına elini koyup hiçmi düşünceye hayallere dalamayacak.......:) kafam biraz karışık da bu konuda sen bunları yapabiliyor musun peki?

ewet ilk zamanlar gercekten cok zor dudağımda bir tuhaflık var sanıorum ama göruntude yok ..hanı dişçi vurur ya morfil iğnesini tuhaf oluruz ona benzer bişi tarif edememki.. neyse 6 aydan sora alışıorsunuz burun ğibi unutuluyor. kayma nasıl oluyor bilmiorum benımkı yerıden ve sağlam kayık mayık değil:=) emre beyle konuşunca söledi bana istediğin an cıkarabilirm ama iim şimdi çıkmasın=) korkulacak bişi değil ama sabır isteyen mevzu ..

ewt bende emre beyle gorustuğumde bu enfeksyon konusuna cok takıldı kafam ve devamlı bunu sormustum kendısıne cunkü dr olarak kendısıne guvenıyorum ne bıleyım oda bana en sonunda suan bızım yaptığımz sey araba almadan kaza yapma rıskınden bahsedıyoruz gıbı demıstı suankı konusmamız. cok ufak bı ıhtımall ama ben kesınlıklee olmass dıyemem demıstı kandırmıyor yanıı :)tabı amlıyt olunacak yerın temızlığı ve sorası cok aama cok onemlıı boyle ben medpor dusunuyorm halada dusunmekteyımmm:)

Aynen canım ben de medpor düşünüyorum sanırım hambospara nın implantı medpor değildi. ınsanın kafası karışıyor tabii ben bir çok makale okudum enfeksiyon riski düşük olsada özellikle medpor implantlarda böyle bir şeyin olma ihtimalinde çıkartılması zor diye biliyorum ama başka bir doktorla konuşan bir arkadaşda ismini hatırlamıyorum yine kb den doktoru zor olmadığını söylemiş allak bullak oluyor insanın aklı. Kayma derken canım sanırım bazı implantlar çeneye vidslarala bağlanıyor ama bazılarıda bu da doktorun tekniğine bağlı galiba dokulara yer oluşturularak dokuya direk dikiliyor ne biliyim aklıma geldi sorayımmm dedim........:)

Malum sağlık bu ince eleyip sık dokumak lazım tabii sizin gibi deneyimli arakadaşların bizlere verdiği bilgiler ve güvenle biraz daha iii oluyor.....:)

ewt canım hampospaanın kı medpor deıll ben ozellıkle sormustum emre beye cunku oyle soz konusu sağlık olunca boyle oluyor.ama enfeksyn rıskı gercekten cok az ama var maaleseff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…