- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
canım k.bakma özel msj atamıyorum msj sayım yeterli değilmiş çok saçma neysem
canım inanamazsın ama öyle bi toparlanma oldu ki anlatamam yarı yarıya düzeldi ve belli olmuyor bile ben çene olayını kimseye söylememiştim insanlar farketmedi bile sadece sana bi güzellik gelmiş diyorlar ama yaptırdığımı kesinlikle farketmiyorlar rahat ol canım bir hafta değil 4-5 günde iner htta daha kısa sürede:)
Canım şuan içim nasıl rahatlatı anlatamam. Allah senden razı olsun. Sürekli gel gitler yaşamaya başlamıştım. Kararsızlık en kötü karardan bile daha kötü. İnsanın dengesini bozuyor. Doktor seçimine ve ameliyat olmaya o kadar çabuk karar verdimki ama şu çene olayı beni mahvetti. Neyse şükür sen memnunsun. Çenedeki orantısızlık nasıl oldu. Toparlanma ne durumda ortada bir türlü birleşmiyorlar diyordun. Umarım sonuç iyiye gitmiştir. Çenedeki dolgunun kalıcılığı konusunda doktorunun söylediği nedir canım seni yine soru yağmuruna tuttum kusura bakma. Şimdiden teşekkürler...
yavbenim hatamdı herşey bu verilen yağların buharda sıcak yerde kalmaması gerek ılık ortamda olmalı bızım ev cok sıcaktı bırıncısı bu, ıkıncısıyse cok kaynar suyla banyo yaptım ben, yag dolguları da şiştikçe şişti böyle olunca, ve ben masaja 3.hafta başladım ılk haftada yapsaydım böyle uzamayacaktı şükür düzeldi gene sen 2.3. gunu duruma gore ayrık duruyorsa masaj yap ıkı taraftan baskı uygulayarak ortaya dogru it, yagların bı kısmı erıyecek dedi eger ıhtıyac olursa 2. dolguyu yaparız dedi merak etme hersey guzel olacakk
canım kesinlikle protez falan önermiyorum sakın yaptırmayın yani %50 şansınız var önceden vucud kabul eder mi etmez mi belli değil belki bi kerede yapıp kurtulacaksın ama öbür ihtimali göz ardı etme ya vucudun yuzun bu amelıyatı takılan sılıkonu protezı vs kabul etmez ise?? bir ömür buyu çenende ameliyat izi ile mi gezeceksin ve bu izleri yok etmenin yolu da baya tuzlu!! halam aynı şeyi yaşadı. bizim ailede de çene geryliği var ben de çeneme bu yuzden yag enjekte ettirdim
canım verdiğin bilgiler için çoookkk teşekkür ederim. Uyarılarına muhakkak dikkat edicem. Peki eğer ikinci dolguyu yaptırırsan dr. senden ücret alacak mı?
Çene protezini önermiyorum demişsiniz. Tam olarak halanız neler yaşadı daha detaylı bahseder misiniz? Ben çene implatı düşünüyordum. Yağ enjekti zamanla kötü olur gibi geliyor bana. Bir de ameliyat izi çok mu oludu halanızda
2 tane operasyon çok zordur iyi dayanmışsın
Teşekkür ederim yardımınız için. Yağ enjekte etmek daha kolay bir ameliyat ve izsiz ama yağlar cildi prüzlü gösterirmiş gibi geliyor bana. Bir de bir ünlü elmacık kemiklerine yağ dolgusu yapmıştı başta güzeldi ama zamanla deformasyona oldu ve cildi kötüleşti. Kendisi de keşke yapmasaydım diyordu. o yüzden yağ enjekte etmekten korkuyorum. Siz çenenize yağ enjekte etmişmiydinizhalam ismini vermicem ünlülerin doktoruna ameliyat oldu çenesi için adam çok rahat konuştu güven verdi ama işte sonuç bu hastane doktor uzman ekip ne kadar iyi olursa olsun sonuçta bu senin vücüdunlar ilgili verilen madde yabancı bi madde kimisinin vucudu bunu kabul ederken kimisi reddediyor %50 yani tamamen şansa kalmış ve öyle bir ameliyat izi varki halam yıllardır fotoğraf çektirmiyor uzun süre depresyonda kaldı ve evlenmedi!! o psikoloji çok başka bişey. bu işin geri dönüşü yok yağ enjeksiyonunu tavsiye ediyorum çünkkü kendi yağını sana geri veriyolar vucudun reddedme riski yok yarım saatten kısa sürüyor ağrısız sızısız bi işlem ertesi gün sosyal yaşama geri dönebiliyorsun ilk ameliyattan sonra verilen yağın bi kısmı eriyor çünkü bu ağlar belimizde ve karnımızda haeketsz durdukları için sabit klıyordu fakat çenemiz hareketli olduğu için eriyenler eriyor 2. bi ameliyat daha oluyorsun ve kalan yağlar ömür boyu çenende kalıyor
mathmazel sen yaptırdın mı cene ameliyatını karar verdin mi ben ameliyat günümü aldım cene ve burun ucu olucam ama hala kararsızlıklarım var ne zor işmiş yaa burda bir aakadaş vardı ceviz86 o benim doktora aynı ameliyatları oldu ama uzun zamandır yazmamış kendisi cok merak ediyorum
arkadaşlar merhaba,
ben de sizin gibi ayni durumdaydım çeneyle ilgili karar aşamasında kafam karışmıştı. İlk başta araştırmalarına çene için başlamıştım. Burun hiç aklımın ucunda bile yoktu. Hatta çene fotoğrafları ekleyip arkadaşlara fikirlerini sorduğumda çene yorumlarının yanı sıra burunla ilgilide yorumlar almıştım. Yaptığım araştırmalar sonucu iki doktor arasında kararsız kalmıştım. ve sonunda doktoruma karar verdim ve Emre beye görüşmeye gittim. Muayene sırasında benimde az çok bildiğim burnumdaki sağlık sorunlarıyla ilgili bilgi aldım ve ameliyat olmaya karar verdim. Daha ilk görüşmede ameliyat günümü aldım. Herşey o kadar hızlı geliştiki ama benim hiç tereddütlerim olmadı sadece burun ameliyatının yanında çeneme yapılacak uygulamanın ne olacağına bir türlü karar veremiyordum. Prolen mesh mi? yağ enjeksiyonu mu? ve sonunda yağ enjeksiyonuna karar verdim. Arkadaşlar ben vermiş olduğum karardan çok memnunum sonuçda çok iyi oldu. Eğer çenenizde aşırı bir küçüklük yoksa ve burun ameliyatıda olacak iseniz çeneyi sakın fazla büyüttürmeyin derim. Tabi bu benim fikrim. Ben burada arkadaşların yorumlarından çok çok fayda gördüm. O yorumlar sayesinde doktorumu buldum ve hem sağlığıma hem de daha hoş bir görüntüye kavuştum. Sevgilerimle...
arkadaşlar merhaba,
ben de sizin gibi ayni durumdaydım çeneyle ilgili karar aşamasında kafam karışmıştı. İlk başta araştırmalarına çene için başlamıştım. Burun hiç aklımın ucunda bile yoktu. Hatta çene fotoğrafları ekleyip arkadaşlara fikirlerini sorduğumda çene yorumlarının yanı sıra burunla ilgilide yorumlar almıştım. Yaptığım araştırmalar sonucu iki doktor arasında kararsız kalmıştım. ve sonunda doktoruma karar verdim ve Emre beye görüşmeye gittim. Muayene sırasında benimde az çok bildiğim burnumdaki sağlık sorunlarıyla ilgili bilgi aldım ve ameliyat olmaya karar verdim. Daha ilk görüşmede ameliyat günümü aldım. Herşey o kadar hızlı geliştiki ama benim hiç tereddütlerim olmadı sadece burun ameliyatının yanında çeneme yapılacak uygulamanın ne olacağına bir türlü karar veremiyordum. Prolen mesh mi? yağ enjeksiyonu mu? ve sonunda yağ enjeksiyonuna karar verdim. Arkadaşlar ben vermiş olduğum karardan çok memnunum sonuçda çok iyi oldu. Eğer çenenizde aşırı bir küçüklük yoksa ve burun ameliyatıda olacak iseniz çeneyi sakın fazla büyüttürmeyin derim. Tabi bu benim fikrim. Ben burada arkadaşların yorumlarından çok çok fayda gördüm. O yorumlar sayesinde doktorumu buldum ve hem sağlığıma hem de daha hoş bir görüntüye kavuştum. Sevgilerimle...
Mehaba canim,
Gecmis olsun.umarim biran once iyilesir ve sagligina kavusursun..ceneye yag enjeksionu yaptirmissin gecmis olsun.cenen kac mm gerideydi?ikinci bir seans gereklimi yag kaliciligini saglamak icin..
senin adına cok sevindim gecmiş olsun cok güzel omuşsun bu arada :) istanbulda olsam ben de emre ilhana yaptırırdım ama malesef cok uzağım izmir daha yakın olduğu için orda olucam ama dediğin gibi kafam cok karıştı silikon mu prolen mesh mi bi sürü protez türü var drum silikon diyor ama ben onu sağlıklı bulmuoyrum pek napıcamı bilmiyorum ameliyat günümü aldım ama kafam cok karısık ve gerginim.
ışılcım merhaba,
teşekkür ederim canım. Ben de silikon hakkında pek iyi şeyler duymadım. Nede olsa dışarıdan yabancı bir madde olmasının yanı sıra daha sağlıksız gibi görünüyor. Bende prolen mesh ile yağ enjeksiyonu arasında kararsız kalmıştım. Eşim beni çok korkutuyordu. Kaba olur ise erkek gibi bir çene sana yakışmaz ben senin ufak çeneni seviyorum ama çok istiyorsan sen bilirsin gibi şeyler söylüyordu. Beni birazda doktorum yağ enjeksiyonu konusunda yönlendirdi. Umarım her şey gönlünce olur canım gerilmemeye çalış. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?