- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
merhaba BenSenBen, ben de burun ve çene ameliyatı olucam bu yaz sana özelden msj atmaya çalıştım ama olmadı. Yağ enjeksiyonu çenede cok az gerilik varsa oluyor. Öbür türlü protez gerekiyor çenedeki silikliği gidermek için ben de baya araştırma yapmıştım. Burdan msn adresleri verilemiyor sanırım keşke orda konuşabilsek yaa ben de çene ameliyatı olmuş veya olacak birileriyle konuşmak istiyorum
ponponperisi merhaba, canım çok geçmiş olsun.
Mesajını okuyunca çok sevimdim ve çok şaşırdım. Uzun zamandır forumlarda çenesine yağ enjeksiyonu yaptıran varmı diye arıyorum ama hiç kimseye rastlamadım. Ayrıca çenesine implant koyduran arkadaşlarda yağ enjeksiyonu hakkında bir şey bilmediklerini söylediler.
Arkadaşım sen den ricam bu konuda bana yardımcı olurmusun. 12 Nisanda burun ve çene operasyonu olucam. Doktorum polen mesh koymak istiyor ama eşim istemediği için ve ağız içine yapılacak kesiden dolayı iyileşme sürecimbenim işime geri dönüş tarihimi oldukça olumsuz etkileyeceği için yağ enjeksiyonu istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Sevgiler...
hulyanisanur merhaba,
aramıza hoş geldin. Ne yazık ki mesaj sayısı 25 olduktan sonra göre biliyorsun.
hulyanisanur merhaba,
aramıza hoş geldin. Ne yazık ki mesaj sayısı 25 olduktan sonra göre biliyorsun.
merhaba BenSenBen, ben de burun ve çene ameliyatı olucam bu yaz sana özelden msj atmaya çalıştım ama olmadı. Yağ enjeksiyonu çenede cok az gerilik varsa oluyor. Öbür türlü protez gerekiyor çenedeki silikliği gidermek için ben de baya araştırma yapmıştım. Burdan msn adresleri verilemiyor sanırım keşke orda konuşabilsek yaa ben de çene ameliyatı olmuş veya olacak birileriyle konuşmak istiyorum
Işılll merhaba, ben de özel mesaj atamıyorum. Mesaj sayımızın 100 olması gerekiyor. Ben 12 Nisanda kısmetse burun ameliyatı olucam. Çeneyi yaptırmaktan vazgeçtim eşim hiç istemiyor çene için baya sorun çıkardı sadece buruna razıyım artık. Yaptırıp mutsuz olan arkadaşların da olması beni etkiledi açıkçası. Evet bu operasyonu olan çok kişi yok onun içinde çok fazla yorum yapan yok. Özel mesaj yazmaya başlaya bildiğimiz zaman msn ekleriz. Sevgiler...
canım kesinlikle protez falan önermiyorum sakın yaptırmayın yani %50 şansınız var önceden vucud kabul eder mi etmez mi belli değil belki bi kerede yapıp kurtulacaksın ama öbür ihtimali göz ardı etme ya vucudun yuzun bu amelıyatı takılan sılıkonu protezı vs kabul etmez ise?? bir ömür buyu çenende ameliyat izi ile mi gezeceksin ve bu izleri yok etmenin yolu da baya tuzlu!! halam aynı şeyi yaşadı. bizim ailede de çene geryliği var ben de çeneme bu yuzden yag enjekte ettirdim
merhaba ponpoperisi, vücut protezi kabul etmezse cıkarılır niye ameliyat izi kalsın ki? ağız içinden konmuyor mu nasılsa? sendeki değişimler nasıl keşke görebilsem doktorun kim çenenin büyüdüğü önden de belli oluyor mu? ben yağ enjeksiyonu düşünmüyorum eriyor tekrarlanması gerekiyor umarım benim vücut kabul eder protezi...
ben de kimseye rastlamadım kendimden başka kuzucumm. implant yaptırma sakın onu vucüt kabul etmeye biliyo benım halam ımplant yaptırdı ve vucudu amelıyatı kabul etmedı yıllardır yuzunde amelıyat ızlerıyle gezıyor. yag enjeksıyonu daha ıyı bı yontem sonucta kendı yagınla yapılıyor ve vucudunun atma reaksıyon gosterme riski yoks.
burun amelıyatıyla bır arada yaptırmak cok mantıklı cunku cenen gerıdeyse burnuna yaptırdıgın estetık ne kadar dogal guzel olursa olsun burnun gene buyuk gozukecek ve memnun kalmayacaksın!
ben de ıkısını bır arada yaptırdım dediğim gibi cenemde bi taraftaki yaglar daha cok sarkmıs gıbı duruyo yani malesef ortada birleşmedi konan yaglarama inan ki çeneli olmak cok guzel bı duygu bu halini bile seviyorum
arkadaşlar lokal anestezzi altında oluyor ve ınanın hıc bırsey hıssetmıyorsunuz korkmayın sakın hatta klasık muzık çalıyo kafa da bi dünyaa bi daha yapın bile dersiniz
benim belimden yağ aldılar ve yağiğne ile çeneme 2 noktadan enjekte ettiler. iz vs olur diye korkuyordum aa iz olmadı kesinlikle.ameliyttan sonraa kucuk bantları cıkarabılırsınız 1 saat sonra falln. belınızdekı bantları da 2gun sonra duş alırken cıkartırsanız daha kolay olur çünkü belınızde tuylar varsa acı cekebılırsınız banda yapısıyo. belde cok hafıf morarmalar olacaktır bı hafta ıcınde gececek onlar merak etmeyın. cenede ıse morarma olmadı benım hemen gunluk yasamınıza gerı donebılısınız şişlikler de 1 hafta ıcınde gecer öyle anlatıldıgı gıbı aman aman bı şişlik olmuyo zaten.yaglar bır sure sonra erıyecektır cunku bu yaglar beldeyken hareketsız oldugu ıcın erımıyor cene hareket halınde oldugu ıcın erıyecektır bı kısmı bu yuzden 2-3 ay sonra işlem tekrar edilir doktordan doktora degısıyo fıyat ama genelde 1500-2000€ arasında fiyatlar sormak istediğiniz birşey varsa cekınmeden sorun benım de sorularım var ama deneyımlı arkadaslar olmadıgı ıcın maalesef yanıtsız kalıyor
ya da bu konuyla ılgılı doktora gıdecek olan varsa benım durumumdan da bahsetsın benım doktorum o kadar yogun kı aramaya korkuyorum
Arkadaşlar resim yükledim bakabilirsiniz
ponponperisi, öncesine ait resimlerin varmı yağ enjeksiyonu öncesinde çenen nasıldı. En azından benim resimlerine bakarak mukayese yaparmısın.
ya sen durumu resmi gördün ne düşünüyosun nası gözüküyo ofss onların ortada buluşması gerekıyodu bırı sagda bırı solda komikk 3.haftamın 3.gunundeyimöncesinde gerideydi canım baya işte yandan güzel hoş insanın yuzu anlamı bile değişiyo da önden fena oldu aslında flaş patladıgı için o kadar belli gözukuyo normalde aynadan bakınca o kadar kesin gözükmüyor
canım şu anki durum yani resimlere bakınca biraz fark var. Bu durum başından berimi böyleydi zamanlamı oluştu. Ama çok öyle kafaya takılacak kadar değil. Flaş patladığı için diyorsun zaten. Yağ enjeksiyonundan sonra çeneye şekil vermek için herhangi bir korse veya bant katılmıyor mu. Doktorunla görüştünmü o ne diyor. Zamanla bu orantısızlık düzelecektir diye düşünüyorum lütfen canını sıkma. Düzelmes ise doktorun muhakkak gerekeni yapacaktır. Basit bir işlem olduğunu sen de söylüyorsun zaten. Zamanla eriyeceği için bir sonraki işlemde en kötü ihtimalle diğer tarafa biraz daha fazla enjekte edilir ve orantı sağlanır. Endişelennmmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?