Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
crs canım aralarındaki farkı bilmiyorum daha o kadar uzmanlaşamadım çünkü doktor değilim ama prolen mesh ile mersilene meshi karıştıryor olabilirmisin bence doktorundan tekrar bilgi al yada arasında ki farkı doktoruna sorabilirsin bence daha sağlıklı bilgi almak açısından.....:)

kızlar bahsettiğiniz maddeler küçük değişimler saglıyormus haberınız olsun görüstüğüm doktorlardan edindiğim bi bilgi

Evet ersilene mesh maddesi çok büyük değişimler sağlamıyor sanırım gördüğüm fotolardan edindiğim izlenim kadarıyla ama tam bir bilgi sahibi değilim yinede bir doktora sormakta fayda var...:)

Evet ersilene mesh maddesi çok büyük değişimler sağlamıyor sanırım gördüğüm fotolardan edindiğim izlenim kadarıyla ama tam bir bilgi sahibi değilim yinede bir doktora sormakta fayda var...:)

cnm mersılene mesh kullanarak yapılan amlytların resımleırnı nerde gordun sen bende bakmak isterdım gercı bnm prolen mesh dedı emre bey ama işte maddeyı de pek bılmedığım ve ılk kez duyduğum için yorun yapamadım o an cok gerıc persembe gıdıcem gorusmeye ama nerden buldun sen o resımlerı cnm bakmak isterdıımmm

ben serhat tuncerle görüstum oda bana sılıkon önerdı kafam cok karısık ayrıca nacı beyden amelıyat tarıhı aldım ama o benım burnumu yapma taraftarı degıl guzel oldugunu savunuyor bende anlasamayacagımızı dusunuyorum uc boyutlu da bakıcaz bıde randevu aldım tekrar yanı benım durum cok karıstı üc amelıyat bırden olunca :))
ama benım kanaatım medporun en ıyı degısım sagladıgı yonde zaten bı cok doktor bunu öneriyor serhat beyde sılıkonu enfeksiyon rıskı az dıye tercıh edıyormus ve daha kolay sekıl verılıyormus ayrıca cıkarmak ıstendıgınde daha kolay cıkııyor fakat nacı bey medporunda enfeksıyon durumda cok kolay cıkacagını soyledı agız ıcı degılde cene altından konuldugunda enfeksıyon rıskı en az hatta yok ama protez takıldıktan sonra agız bakıımı cok onemlı distei kok curugu yuzunden protezın enfeksyn kapabılme rıskı her zaman mevcut mus

ewet doktorum emre ilhana burdan tekrar tekrar teşekkür ederim =) hersey yolunda olması cok guzel ...

dr emre ilhan baya bi ünlü sanirim klubde hemen herkes onu konusuyor merak ettim yapigi burunlar süper ya bende olma istiyorum ama kbb olmasi beni tedirgenlestiriyor ayrica benim cenemde geride gecici dolgumu uyguladi yoksa burundan cikan kemikmi??bilmiyorumkismile

anladım cnm ben persembe gunu tekrar gıdıcem emre beyın yanına bu detayların hepsını konusacağım ozaman ben medpor deyınce sen medpor ıstersen yaparıs ama enfeksıyon rıskı fazla canım ya dedı.sılıkon faanda tavsıye etmedı.bakalım.bu kucuk değişimler konusunu emre beyle konusacağım o ne dıcek sonucta bu maddeyı uygulayan nerdeyse yok gıbı ben duymadım prolen mesh yada mersılene meshi baskasından o yusden en ıyısı emre beye bunu detaylı sormak onemlısı.medpor uygulatıpta cene altında dıkıs ızı bırakmannda mantığı yok bence ztn kendısıde ben cene altında calısıp ız bırkamayı tercıh etmıyorum demıstı bakalım kısmet ben sızede detaylı bılgı verırım kıslarr optumm

canım ben nacı celıkın cene altından calıstıgı hastasının resmını gordum ız cok belırsız onemsenmeyecek duzeyde ben rıske atmamak ıcın cene altı ıstıyorum sserhat beye sordum tekrar medpor kullanabılırmıyız dıye o da bana sılıkonun kemıgı erıtme durumu sadece bılımsel dergıler yayınlamıs bı bılgı pratık te onemsenmeyecek duzeyde bı gomulme oluyormus ve medpora gore ıstendıgınde mudahale etmek duzeltmek vs daha kolaymıs kafam karıstı bı kac dr ye hangı protezı tercıh ettıklerını sordum maılle bakalım ne dıycekler sende bunları gorustugunde soylersın emre beye

Kızlar mersilene mesh ile ilgili bilgiyi google girerseniz istanbul üniversitesi kbb bölümünün yayınladığı bir makaleden edindim doktorlar ismail çölhan sanırım ve arkadaşları diyor eğer oraya gider görüşme imkanı bulursanız sanırım en sağlıklı bilgiyi oradan alabilirsiniz ben esk de olduğum için gidemiyorum resimleri ise yabancı bir makalenin içerisinde gördüm
Bu adresten bakabilirsiniz resimlere :http://www.wedofaces.com/pdf/gross_archives_183.pdf

Ama bence en güzel sonucu medpor implantlar veriyor enfeksiyon riski olsada. Sakın ola silikon koydurmayın çünkü kemikte çok büyük tahbirat yapıyor diye okudum başka bir makalede de ama en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir en iyisi doktorlara güvenmek....:)

Crcs bana özel mesaj atmışsın ama cevaplayamıyorum kusura bakma istediğin konu ile ilgili bilgiyi burada paylaştım eğer pdf dosyasını açarsan orada resimler de göreceksin kendine iyi bak canım umarım ameliyatın başarılı geçer öpüyorum....:)

ewt cnm sna ozelden yazmıstım anladım cnm benimde yarına randevm işte gıdıp bı goruscem bakalım bunların hepsını detaylı bı sekılde soracağım bakalım neler dıyecek.yaa bıde merak edıyoru medporun yada konan maddenın herzmanmı enfeksıyon kapma rıskı var yoksa sdc dıkısler erınceye kadarmı?

Crcs canım sanırım enfeksiyon riski ameliyat sırasında ve sonrası dönemde daha fazla ama sonrasındada çene kemiğini etkilyecek dişlerin kökleriyle alakalı bir enfeksiyon gelişmesi söz konusu olursa o zman da risk yaratabilir diye düşünüyorum ama bunlar tabiiki çok düşük ihtimaller yurt dışında ki sitelerde ameliyat olup yıllardır bu implantlarla yaşayan kişiler var umarım gittiğinde mersilene ile ilgilide bilgi alırsın aslına bakarsan çok kolay kullanılan bir malzeme ama biraz teknik bilgi ve el becerisi istediği yazıyor makalelerde ve en önemlisi fiyatıda oldukça düşük diğer implantlara göre dediğim gibi istanbul üniversitesi kbb servisinda yayınlanan makalede ki geçen isim ısmail Çölhanı görürsen daha sağlıklı bilgi edinebilirsin zannediyorum....:) Çünkü ben ıstanbul da olsaydım kesin gider görürdüm kendisini....:) Öpüyorum canım sevgiler.....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…