- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
prolen ile mersilene arasında fark var kızlar ama tam olarak farkını bilmiyorum....
kızlar bahsettiğiniz maddeler küçük değişimler saglıyormus haberınız olsun görüstüğüm doktorlardan edindiğim bi bilgi
Evet ersilene mesh maddesi çok büyük değişimler sağlamıyor sanırım gördüğüm fotolardan edindiğim izlenim kadarıyla ama tam bir bilgi sahibi değilim yinede bir doktora sormakta fayda var...:)
ewet doktorum emre ilhana burdan tekrar tekrar teşekkür ederim =) hersey yolunda olması cok guzel ...
ben serhat tuncerle görüstum oda bana sılıkon önerdı kafam cok karısık ayrıca nacı beyden amelıyat tarıhı aldım ama o benım burnumu yapma taraftarı degıl guzel oldugunu savunuyor bende anlasamayacagımızı dusunuyorum uc boyutlu da bakıcaz bıde randevu aldım tekrar yanı benım durum cok karıstı üc amelıyat bırden olunca :))
ama benım kanaatım medporun en ıyı degısım sagladıgı yonde zaten bı cok doktor bunu öneriyor serhat beyde sılıkonu enfeksiyon rıskı az dıye tercıh edıyormus ve daha kolay sekıl verılıyormus ayrıca cıkarmak ıstendıgınde daha kolay cıkııyor fakat nacı bey medporunda enfeksıyon durumda cok kolay cıkacagını soyledı agız ıcı degılde cene altından konuldugunda enfeksıyon rıskı en az hatta yok ama protez takıldıktan sonra agız bakıımı cok onemlı distei kok curugu yuzunden protezın enfeksyn kapabılme rıskı her zaman mevcut mus
anladım cnm ben persembe gunu tekrar gıdıcem emre beyın yanına bu detayların hepsını konusacağım ozaman ben medpor deyınce sen medpor ıstersen yaparıs ama enfeksıyon rıskı fazla canım ya dedı.sılıkon faanda tavsıye etmedı.bakalım.bu kucuk değişimler konusunu emre beyle konusacağım o ne dıcek sonucta bu maddeyı uygulayan nerdeyse yok gıbı ben duymadım prolen mesh yada mersılene meshi baskasından o yusden en ıyısı emre beye bunu detaylı sormak onemlısı.medpor uygulatıpta cene altında dıkıs ızı bırakmannda mantığı yok bence ztn kendısıde ben cene altında calısıp ız bırkamayı tercıh etmıyorum demıstı bakalım kısmet ben sızede detaylı bılgı verırım kıslarr optumm
Crcs bana özel mesaj atmışsın ama cevaplayamıyorum kusura bakma istediğin konu ile ilgili bilgiyi burada paylaştım eğer pdf dosyasını açarsan orada resimler de göreceksin kendine iyi bak canım umarım ameliyatın başarılı geçer öpüyorum....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?