- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
kızlar bende bu konuyla ilgileniyorum alt çenem ufak we biras geride duruyor ben hem biras önde we biras daha belirgin şekilli olsun istiyorum burun estetiği olurken yaptırmayı akıl edemedim neyse öğrenmek sitediğim ameliyatın maliyeti we ne kadar sürede normal yaşama dönebilriim we izmirde önerebiliceğiniz biri war mı ?
slm bende ıstıryrum hatta emre ılhanla gorustm bu konuda ben ıst dayım yalnız.bana protez dedı prolen mesh koyulabılrmıs madde olarak en az rısklı yanı komplıkasyon enfeksıyon rıskı bunda bence dedı ole am ben henus kara veremdım aılemle de knusmadım knusup olmayı dusunuyorum en kısa zmanda
ılgılenrsen sana pmden fıyatını atabılrım ama kendısı acbademde yapıyoramlytlarını cok az tuzlu ama değer bence.gıdıo sacma sapan bı hstnede yaptırıo bısıler kapmaktansa adsam gıbı yerde yaptırmak daaha ıyı varsın olsun 3kurus fazla olsn
cnm ben karar verdım tedavıye başlıyorum senın içinde hayırlı olur inş
Kızlar bir şey soracağım ben hem burun hem de çene ameliyatı olmak istiyorum ama ameliyatımı estetik konusunda uzman olan bir kbb doktoru yapacak acaba çene ameliyatımı da o yapabilir mi bilginiz var mı bu konu hakkında yani kbbcilerin alanına dahil bir ameliyat mı bu? Çünkü sanırım hambasporanın ameliyatını emre ilhan yaptı ve kendisi de bir kbbci....:)
saol cnm ınsallah resımlerını beklıyoruzz ozamn cnm oncesı sonrası gıbısındenbayanssulusmile
Soruma cevap veren yok mu kızlar kbbciler çene ameliyatı yapabilirler mi?
Evet haklısın canım bu arad kbbciler çene ameliyatı da yapabiliyorlar Bir makale buldum da ordan okudum. Kızlar bu arada en son teknolojiye göre çeneye konulan en az riskli ve en doğal sonucu veren implant çeşidi eğer kemiği uzatmak gibi bir çene ameliyatı düşünmüyorsanız merseline mesh denilen bir madde hem riski çok az hem çok doğal bir görünüm sağlıyor hem de çene de kayma yapmıyor ayrıca fiyatı diğer çene implantlarına görede oldukça uygun sizi bundan da haberdar etmek istedim öptüm.......:) Hepinizi.....:)
Evet şekerler ikiside çok farklı maddeler mersilene mesh diyeip youtube de aratırsanız bir tane video var oradaki doktor bütün implantları karşılaştırark anlatıyor ayrıca ben internette yayınlanan hem ingilizce hem de türkçe bazı makalelere de ulaştım bu implantla ilgili bazı veri sonuçlarıda var kesinlikle kayma yapmıyor ve kemiğe ayrıca dokularada tutunuyor mersilene mesh implant zaten yaprak gibi birşey ve doktor onu katlayıp dikiyor sonra çene şekline göre kesip çeneye bircm lik bir yerden yerleştiriyor enfeksiyon riski nerdeyse yok gibi olursada implant çıkartılmadan antibiyoriklerle tedavi edilebiliyor ve en önemlisi elle bile anlaşılması çok zor çok doğal bir madde sanırım ama ben türkiyede son teknolojiyi takip eden bütün doktorların bunu kullanabileceğine inenıyorum bakalım ben Bekir oksay'a olmayı planlıyorum ameliyatımı ama daha kendisi ile görüşemedim......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?