Çenemi Tutamayışım :(

Sizin karakterinizde olmak çok iyi bence ne güzel içinize atmıyorsunuz.Ben kimseye derdimi anlatamam ,özelimi anlatamam hatta soru sorulmadığı sürece konuşkan biride değilim.Oyüzden insanlar beni soğuk ,mesafeli hatta sinirli bulur.Bu iyi bir şey değil bence.

sonradan düştüğün vicdan azabını yaşamamak için anlatmayacaksın . yeteri kadar kendini anlat . bu kadar.

Aynı ben.

ahaha aynı benim kocam yahu olmuş de geç çok mu zor diyorum yok illa fikrini söyleyecek

İçinden konu aklına gelince 10'a kadar say sonra sus sus diye baskı yap kendine Olmadı yine istek mi var çaktırmadan kendi kolunu cimcikle.

ahaha aynı benim kocam yahu olmuş de geç çok mu zor diyorum yok illa fikrini söyleyecek

ya berbat bir huy bu, olmuş de geç yani diyorum ben de kendime, ama yok çıkıyor,
dün bizim işverene hem anlamıyorsun hem konuşuyorsun dedim mesela
daha önce de karın haklı, gömleğinin rengi çok çirkin demiştim (sarı gömlek almış eşi de türkücü gömleği demiş)
yani adam yine çok konuştum dimi diyince, yok ne demek dinliyoruz de, karım gömleğime çirkin dedi diyince zevk tabi de geç, ama yok dilim kopsa başka şekil söylerim kesin

oooo senin durum cok fenaymiss senin yaninda olsam ve laflarindan birini yesem, kesin oturur aglardim ben

Bende bi de şey var evet çok açık sözlüyüm söylerim anlatırım falan ama birini kırmaktan acayip derecede çekindiğim için söylemek istediğim şeyler çok sert olacaksa çoğu zaman susuyorum sonra ben kırılıyorum baya gerizekalıyım sanırım ben ya

ben de tamamen oyleyimmm cok sert olanlari bir iki kisi haricindeki kimseye soylemem. Onlar da nazimi cekenlerimdir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…