- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.914
- 798
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
görumcemin kocası ewe gelip bana bağırıp çağırdı.bend ewi terkettim..ayrı ew olmassa bitti daha gelmem dedim.ailem çk sahip çıktı bana..eşimle gunlerce konuşmadık..sora kararını wermiş aradı we ew bakalım dedi.ewi tuttuk.o ewe eşya toplamaya gittim sadece.şımdı ewimdeym.kimseyı görmk istemiyrm okadar yorulmuşumki
görumcemin kocası ewe gelip bana bağırıp çağırdı.bend ewi terkettim..ayrı ew olmassa bitti daha gelmem dedim.ailem çk sahip çıktı bana..eşimle gunlerce konuşmadık..sora kararını wermiş aradı we ew bakalım dedi.ewi tuttuk.o ewe eşya toplamaya gittim sadece.şımdı ewimdeym.kimseyı görmk istemiyrm okadar yorulmuşumki
sewgicankurt abla neguzel yazmışın..şimdi naparlarsa yapsınlar.kaynanam çk karşı çıktı.ben babamlardayken geldi kocası falan.beni alıp göturcekmiş ewe ne diyon ya dedim cehenneme gitmem dedim al oğlunu otur ben bebeğıme bakarım dedim son sözum bu dedim..hala nasıl geçincen diodu.tek esyan yk napacan dedi.babacımda öyle bi ew düzdü ki bana utanıo şımdı ewıme gelince kaynana..
sewgicankurt abla neguzel yazmışın..şimdi naparlarsa yapsınlar.kaynanam çk karşı çıktı.ben babamlardayken geldi kocası falan.beni alıp göturcekmiş ewe ne diyon ya dedim cehenneme gitmem dedim al oğlunu otur ben bebeğıme bakarım dedim son sözum bu dedim..hala nasıl geçincen diodu.tek esyan yk napacan dedi.babacımda öyle bi ew düzdü ki bana utanıo şımdı ewıme gelince kaynana..
terbiyesız nefret ediyorum ondan..şımdı daha i kurulsun o ewe.herakşam ordaydı anlayışsız.ta odama kadar gelip bağırdı bana.herkz bana hak weriyor.kaynanam hariç..damadına laf söyletmio .yazık ya
Madem söyletmiyor sen de kendine sakın laf söyletme..Ver lafını kudursun insanımsı..Hamile kadına bağırıyor arsız ! Hem de görümcenin kocası..
Ahhhh bizimki olacaktı..görümcemin kocası bana bağıracak onu varya oracığa gömerdi...Eşin bu olaylara şahit oldu mu birebir ? Ben en çok tavrını merak ettim o an.
Evine gelebiliyor hala? Yüzsüzlüğün de bu kadarı. Özür dilediler mi senden? Sebep neydi ki dış kapının mandalı bile olmayan gereksiz vede yüzsüz biri gelip sana bağıracak kadar? Hamilesin bir de... Bebeğinin sağlığı yerindedir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?