cennete düştüm

Terbiyesize bak! Neyse kendileriyle bir daha asla görüşmemek için de güzel bir bahaneniz olmuş.

Her şerde bir hayır vardır .)) Üzülsem de adına sevindim..Mutlu olun hep..Eşine sürekli ailesini anlatma mutlu ol aradaki farkı göster derim...Anlasın nasıl büyük bir hata yaptığını.

Görümcenin kocası kimmiş ki sana gelip bağırıyor hadsiz herif..

daha neler. bir o kalmıştı seni ezmeyen
o da tamamlamış olmuş

sewgicankurt abla neguzel yazmışın..şimdi naparlarsa yapsınlar.kaynanam çk karşı çıktı.ben babamlardayken geldi kocası falan.beni alıp göturcekmiş ewe ne diyon ya dedim cehenneme gitmem dedim al oğlunu otur ben bebeğıme bakarım dedim son sözum bu dedim..hala nasıl geçincen diodu.tek esyan yk napacan dedi.babacımda öyle bi ew düzdü ki bana utanıo şımdı ewıme gelince kaynana..

Bazen istediklerini alabilmek için ayağını sürümek gerek..Ağlamayana meme yok malum..

Dirayetli durman çok güzel..Asla kimseye ezdirme kendini.

Evine gelebiliyor hala? Yüzsüzlüğün de bu kadarı. Özür dilediler mi senden? Sebep neydi ki dış kapının mandalı bile olmayan gereksiz vede yüzsüz biri gelip sana bağıracak kadar? Hamilesin bir de... Bebeğinin sağlığı yerindedir umarım.

Kayınvalidenin zekası kesinlikle geri geri koşan cinsden .)) Aferin babana ! Ne sanıyorlar bunlar yahu...Asla yüz verme bu kadına.

terbiyesız nefret ediyorum ondan..şımdı daha i kurulsun o ewe.herakşam ordaydı anlayışsız.ta odama kadar gelip bağırdı bana.herkz bana hak weriyor.kaynanam hariç..damadına laf söyletmio .yazık ya

terbiyesız nefret ediyorum ondan..şımdı daha i kurulsun o ewe.herakşam ordaydı anlayışsız.ta odama kadar gelip bağırdı bana.herkz bana hak weriyor.kaynanam hariç..damadına laf söyletmio .yazık ya

Madem söyletmiyor sen de kendine sakın laf söyletme..Ver lafını kudursun insanımsı..Hamile kadına bağırıyor arsız ! Hem de görümcenin kocası..

Ahhhh bizimki olacaktı..görümcemin kocası bana bağıracak onu varya oracığa gömerdi...Eşin bu olaylara şahit oldu mu birebir ? Ben en çok tavrını merak ettim o an.

Aynen... Aynısını düşündüm de biri bana bağıracak ve benim beyim eniştenin dişlerini eline vermeyecek... Yok canıııım...

eş.im we görumcem wardı ewde.eşim sahip çıkmadı bana..çunku bana karsı çk guzel doldurulmuş bikaçgun önce..görumcem kocasına bikere sus demedi üstelik kardeşimin sana yapmadını yapıo oh dedi.kocasını resmen ustume saldı..eşım ayrı ewe çıkmasaydı affetmeyecektm onu

Böyle şeyleri okudukça hırs kaplıyor beni..Eşin gerçekten odun ! Sen orada ALLAH korusun bebeğini kaybedebilirdin bir şey olabilirdi..

Çok yanlış şeyler çok..Ama dikkatli ol derim..Eşini oradan dolduran ayrı evde de doldurabilir sakın unutma..İş eşinde bitiyor inan buna..

Eşin eğer orada o eniştenin dişlerini eline vermediyse sana karşı olan öfkelerini herdaim kusmak isteyeceklerdir..Ayrıca olayın daha yeni vuku bulduğu durumda evine yemeğe çağrılmaları da bana bir abes geldi..Zaten sen onları burnunun dibinde istemediğin için gittin o evden eşin ne demeye yangından mal kaçırır gibi eve direk davet ettiriyor ki anne babasını ?

senden kesinlikle bu yaşattıkları için özür dilemeliler..

Son düzenleme:
Kaderiminoyunu, daha dakika bir gol bir, bu yemekler ne erken başlamış öyle? Orada bağıran enişten, gazlayan görümcen, arka alan kayınvaliden, karısını eniştesine ezdiren eşin... Bir suçu enişte olmuş. Daha önce de demiştim, enişten o evden çıkmıyorsa suç onun değil, eşinin ailesinin tümü birden sorumlu. Topunun birden senden özürler dilemesi gerekirken yemeklere başlanmış bile. Eşin annesini çağırıyor ki irtibatımız kopmadı mesajı veriyor bana göre. Hala dimdik duramıyor farkında mısın? Herkese "he" deyince kıymetli olmuyorsun hala anlamadın mı? Bu olay sıcakken elinden ne geliyorsa yap. Senin şu hallerin devam ederse ayrı evde olmanız da birşey ifade etmeyecek benden söylemesi... Eşin ne durumda asıl onu merak ettim. Oh ne güzel ayrı yuvamız oldu mu diyor yoksa ana hasreti yüreğini kavuruyor mu.

kocasının iletişimi kesmesi bile lazımdı. hatta kapı mandalı konu sahibine bağırdıgı zaman
eşi ortalığı yıkması lazımdı. neyse önemli değil sanırım.
konu sahibi yapmıs yapacagını. eğer evıne gitmeseydı asla ev sahıbı olamayacaktı
nasıl sevındım yahu :124:
rabbim bebişle birlikte huzur, sağlık versin inşallah.

Cok sevindim. Eski konunu biliyorum ve cok uzuluyordum. Allah huzur versin yeni evinizde insaallah.

Kayinvalideni cok davet etme, yakinlasma tekrar. Bi zahmet cani gezme istiyorsa kizina gitsin, veya kizi ve kocasi gelsin kaynanana hem banyolarini da yaparlar orda terbiyesizler.

ayy canım cok sevındım. bende hamıle kalınca dogumuma 1 hafta kala ayrıldım. ınsan bu benım mi şimdi diyo kesın sende bu ev benım mi şimdi diyosundur. gercekten cok mutlu oldum senın adına. allah mutlulugunu daım etsın inş. kavgasız gurultusuz yuvan olur emi :) sen bide eşinle yaptıgın kahvaltının tadına bak. başbaşa çok daha lezzetli :)

bebeğiniz kısmetiyle gelmiş hayırlı olsun sizin için cennetinizde ömür boyu mutlu olun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…