- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
çekirge bu ewe ulaşmak içn çk çabaladm sizlerde hep yanımdaydınız ewime bùtùn kk dawetli:-D
ayrı ewe çıktım arkadaşlarım .çok mutluyum allah beni kurtardı.şımdi gerıye dönüp baktığımda kocaman yalan göruyorum .haksızlıklar yalanlar ...lutfen kimse buhataya düşmesin.
gitmeyeceksin. sana laf eden kavga çıkaranların yanında işin ne. eşin hala sana yapılan hakaretleri anlamamış sanırım.ben nefretle agırladım onları.ama eşim çağırmış.bana kalsa suratına bakmam..kaynana hç bişe olmamış gıbı benle konuşuo ama ben ewet yada hayır başka muhabbetim yk..şımdı kafama takılan bayram meselesi.bayramda hepberaber olunck o pis herıfde orda.we eşim bana illede gidelim die baskı yapıo.ben ogundn sora nasıl onlarla biaraya gelicem? bide görumce bugun yarın doğurck yanına gitmek istemiyrm ama gitmesem eşım Olay çıkarcak napcam ben?
çekirge güzel dileklerin en guzel hedıye canım.allah razı olsun...
eş.im we görumcem wardı ewde.eşim sahip çıkmadı bana..çunku bana karsı çk guzel doldurulmuş bikaçgun önce..görumcem kocasına bikere sus demedi üstelik kardeşimin sana yapmadını yapıo oh dedi.kocasını resmen ustume saldı..eşım ayrı ewe çıkmasaydı affetmeyecektm onu
yuh manyak kadına bak. evliliği ne sanıyor. tabiiki ayrı eve çıkacaksınız. oğlu 5 yaşındada aldılar gibi. komedi ötesi kadın bu:)prezentabıl kontes...zaten ben babamlardayken kaynanalar bıze geldiğinde beni almak için gelmem ayrı ew olmadan dediğimde ayrıewe çıkıcamızı anlamış olması gerekki bizım apartmandançıkarken oğlumu aldılar benden die ağlıyomuş...
prezentabıl kontes...zaten ben babamlardayken kaynanalar bıze geldiğinde beni almak için gelmem ayrı ew olmadan dediğimde ayrıewe çıkıcamızı anlamış olması gerekki bizım apartmandançıkarken oğlumu aldılar benden die ağlıyomuş...
kızlar kontorum bitio bizaman giremeyebilirim birden net kesilebilir haberiniz olsun
ayrı ewe çıktım arkadaşlarım .çok mutluyum allah beni kurtardı.şımdi gerıye dönüp baktığımda kocaman yalan göruyorum .haksızlıklar yalanlar ...lutfen kimse buhataya düşmesin.
ben nefretle agırladım onları.ama eşim çağırmış.bana kalsa suratına bakmam..kaynana hç bişe olmamış gıbı benle konuşuo ama ben ewet yada hayır başka muhabbetim yk..şımdı kafama takılan bayram meselesi.bayramda hepberaber olunck o pis herıfde orda.we eşim bana illede gidelim die baskı yapıo.ben ogundn sora nasıl onlarla biaraya gelicem? bide görumce bugun yarın doğurck yanına gitmek istemiyrm ama gitmesem eşım Olay çıkarcak napcam ben?
göruşuyor çunku beni haksız göruyor..öyle görulmesi sağlanıyor ücuncu kişiler tarafından.
biz eşimle ayrıyken ona hep denmişki ayrı ewe çıksan o seni dinlemez yapamazsınız çekip gider ewden ..eşime az bi yok gitmeyelim desem biliyodum böle yapacanı dio.şimdi köye gitmem desem ailesi biz sana demiştik dicek..sen git demeyi dusunuyrm ama hç şansım yok biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?