cennete düştüm

kaderiminoyunu keşke baba evinden dönmeden önce şartlarını sıralasaydın sanki burnunu az sürtmüşsün gibi geldi bana..Evi tutup ayrı eve çıkarıp seni sürekli onlrla yüz göz edecekse inan bana bir anlamı yok..Suan sana o evden çıktıgın için durum daha katlanılır gibi geliyor ama ciddi ciddi tavrını koymalısın..

Eşinin o adamla görüşmesi onur kırıcı gerçekten..Ama ciddiyim bu konuda eşini onlardan ayırdıgını düşünüp sana daha da yüklenmeye yeltenecekler..

Aslında senin kocandan ne köy olur ne kasaba ama olmuş birkere..

Kadın namustur yahu mahremidir bir erkegin gelen giden tepesine binsin o da erkeğim diye ortalıkta dolansın..

İradesiz gerçekten..Yahu anlamıyorum başka bir erkek bu yahu ! Gelip senin karına bağırıyor...Genişler geniş...

Son düzenleme:
gitmeyeceksin. sana laf eden kavga çıkaranların yanında işin ne. eşin hala sana yapılan hakaretleri anlamamış sanırım.
eşinede rest çek artık. isterse o gidebİlir. senden özür dilenmedikçe ne işin var onlarla.

biz eşimle ayrıyken ona hep denmişki ayrı ewe çıksan o seni dinlemez yapamazsınız çekip gider ewden ..eşime az bi yok gitmeyelim desem biliyodum böle yapacanı dio.şimdi köye gitmem desem ailesi biz sana demiştik dicek..sen git demeyi dusunuyrm ama hç şansım yok biliyorum

çekirge güzel dileklerin en guzel hedıye canım.allah razı olsun...

Amin cümlemizden inşallah
Ama arkadaşlara katılıyorum sadece ev ayırmak çözüm değil sende biliyorsun
O haydut enişteyle görüşmemeniz lazım yani eşinde görüşmemeli
Herkes belki de bu yüzden rahat, herkes sinirini senden çıkarıyo. Nasılsa bişey olmaz yine bizle konuşurlar ederler diye

eşine de diyecek çok şey varda neyse akıllanıp ayrı eve çıkabilmiş hayret..

görümcen ve kocası tam yolunmalık hadlerini bildirceksin bi güzel..ah ah ben olacaktım ki orada terbiyesizler!

şunlarla görüşme biraz mesafeni koy kafan rahat etsin.

prezentabıl kontes...zaten ben babamlardayken kaynanalar bıze geldiğinde beni almak için gelmem ayrı ew olmadan dediğimde ayrıewe çıkıcamızı anlamış olması gerekki bizım apartmandançıkarken oğlumu aldılar benden die ağlıyomuş...

yuh manyak kadına bak. evliliği ne sanıyor. tabiiki ayrı eve çıkacaksınız. oğlu 5 yaşındada aldılar gibi. komedi ötesi kadın bu:)

Numara çekmiş hasbam :)) Tipik kaynana metodları bunlar..Ciddiyim eşine bu konuda iradeli durusunu göster..İstemedigin şeyi zorla yaptıramaz kimse sana

kızlar kontorum bitio bizaman giremeyebilirim birden net kesilebilir haberiniz olsun

Sen telefondan mı giriyosun
İnternet paketin yoksa girme zaten kontörlerin su gibi akıp gitmesin
İyiysen sorun yok
Ama ayrı eve çıkmakla bitmiyo iş mesafenizi de koymanız lazım bunu unutma
Mutluluklar dilerim yeni yuvanda

eğer enişten benden özür dilerse gelirim tabiki diyeceksin
tabiki gelmek isterim ama enişten benden özür dilemeli böyle şeyler söyle bakalım ne olacak
onlar benimde ailem bende onlarla olmak isterim aynı evde yaşadık birbirimiz üstünde hakkımız var ama içimdeki kırgınlık bitmeden gelemem oda ancak özür dilemesiyle olur de

soylediklerine bak ya sanki 2 yasinda cocuk elimden alicaklarmis
resmen sok oldum ben simdi anladim demekki sizi ayirmak istiyordu
o yuzden bunlari yapti bilenler bilir odasina bir tv bile izin vermezdi
oglu onunla otursun diye bence otur dua et bunlardan kurtuldu die

ayrı ewe çıktım arkadaşlarım .çok mutluyum allah beni kurtardı.şımdi gerıye dönüp baktığımda kocaman yalan göruyorum .haksızlıklar yalanlar ...lutfen kimse buhataya düşmesin.

Hayırlı uğurlu olsun canım benim.
kendimi gördüm sende.
bende aynen senin gibi olmuştum. ayrı eve çıkınca oh diyip nefes almıştım.
evet lütfen kimse düşmesin böyle bi yanlışa ve oturmasın kayınvalidesiyle.
ne kadar iyi olursa olsun illaki sorun çıkıyor.

göruşuyor çunku beni haksız göruyor..öyle görulmesi sağlanıyor ücuncu kişiler tarafından.

Kaderiminoyunu, sizin durumlar düzelmemiş ki :44: Böyle giderse ayrı evin ne anlamı kaldı? Sen o evde değilsin ama hala sana cehennemi yaşatmaya kararlılar. Eşinde gram basiret yok. Olay çıkaracaksa da çıkarsın. En kısa zamanda tavrını koymazsan sonunuzu iyi görmüyorum bilesin. Böyle adama şans hiç verilmezdi, çocuk bile yapılmazdı da neyse. Bir erkek dimdik durabilmeli karısının arkasında, koca diye evde tutulmaz bu adam...

Sakın ama sakın taviz verme. Kayınvaliden o evden ayrılmanın öcünü almayı planlıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…