- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ben nefretle agırladım onları.ama eşim çağırmış.bana kalsa suratına bakmam..kaynana hç bişe olmamış gıbı benle konuşuo ama ben ewet yada hayır başka muhabbetim yk..şımdı kafama takılan bayram meselesi.bayramda hepberaber olunck o pis herıfde orda.we eşim bana illede gidelim die baskı yapıo.ben ogundn sora nasıl onlarla biaraya gelicem? bide görumce bugun yarın doğurck yanına gitmek istemiyrm ama gitmesem eşım Olay çıkarcak napcam ben?
elmeyra özur dileyecek ikiside benden ben bunu yaptırabilirim ama eşim firsat wermeyecek galiba..bayramda onla nasıl aynı ortama sokar beni dıe kendimi yiyorum
görumcemin kocası ewe gelip bana bağırıp çağırdı.bend ewi terkettim..ayrı ew olmassa bitti daha gelmem dedim.ailem çk sahip çıktı bana..eşimle gunlerce konuşmadık..sora kararını wermiş aradı we ew bakalım dedi.ewi tuttuk.o ewe eşya toplamaya gittim sadece.şımdı ewimdeym.kimseyı görmk istemiyrm okadar yorulmuşumki
çekirge bu ewe ulaşmak içn çk çabaladm sizlerde hep yanımdaydınız ewime bùtùn kk dawetli:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?