• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cennete düştüm

çok sevindimsenin adına. ama o kayınvalidenin dakika 1 gol 1 evinde yemeklerde işi ne. orada enişteyi tutup seni korumamış ki.
hoş aynı şey eşindede var. keşke eşinin burnunu biraz daha sürttürseydin. ne bu ya,tek bulmuş ma aile ezmişler o gün seni. eşin dahil.

Son düzenleme:
senin adına sevindim .konularını az çok biliriyorum.
bundan sonrasında eşinin ailesi ile aranıza biraz mesafe koymalısınız.
tamam tamamen ipler koparılamıyor belki ama evine geliş gidişleri az olsun:))
ayrıca bir damat nasıl oluyor da evin hamile gelinine bağırabiliyor eşler de susuyor.
ailenizde yüzgöz olma potansiyeli çok yüksek ve bu çok tehlikelidir.
çünkü kimden ne tepki ne hakaret işiteceğini bilemezsin.
sana tavsiyem mesafeli ve mağrur dur.az konuş yerli yerinde konuş.
eşin de evine sahip çıksın.
ev ev üstünde olmuyor işte.
bu forumda okuduğum örneklere oturduğum yerde çok sinirleniyorum.
sonuçta karı-kocanın arasında bin türlü şey geçer.
küsülür barışılır tartışılır.
bi bakarsın ertesi sabah bişey olmamış gibi sarılırsın vs.
aile büyükleri hele ki herşeye karışan-dilinin ayarı olmayan müdaheleci aile büyükleri ile aynı çatı altında bir evliliği sürdürmek çok zor.

Hayır gördüğümüzde şer şer gördüğümüzde hayır vardır.

Bundan sonra biraz daha stratejik oynaman lazım.

Enişte sana hakaret etmiş tmm da senin eşin yalı kazığımı hicbir şeye sesiniz cıkarmamış. Kaynana gazlamış, görümce gazlamış, eş de izlemiş.

Ayrı eve cıkmak çözüm değil bundan sonra daha dikkatli olman lazım.

ben nefretle agırladım onları.ama eşim çağırmış.bana kalsa suratına bakmam..kaynana hç bişe olmamış gıbı benle konuşuo ama ben ewet yada hayır başka muhabbetim yk..şımdı kafama takılan bayram meselesi.bayramda hepberaber olunck o pis herıfde orda.we eşim bana illede gidelim die baskı yapıo.ben ogundn sora nasıl onlarla biaraya gelicem? bide görumce bugun yarın doğurck yanına gitmek istemiyrm ama gitmesem eşım Olay çıkarcak napcam ben?

ben nefretle agırladım onları.ama eşim çağırmış.bana kalsa suratına bakmam..kaynana hç bişe olmamış gıbı benle konuşuo ama ben ewet yada hayır başka muhabbetim yk..şımdı kafama takılan bayram meselesi.bayramda hepberaber olunck o pis herıfde orda.we eşim bana illede gidelim die baskı yapıo.ben ogundn sora nasıl onlarla biaraya gelicem? bide görumce bugun yarın doğurck yanına gitmek istemiyrm ama gitmesem eşım Olay çıkarcak napcam ben?

Sana hakaret eden adamla hala görüşme derdinde mi? adam özür dilesin görüş tabi sorun değil, özür dilemeden bence olmaz.

eşim dolduruşa geldiği içn hep beni haksız göruyo..enişteye kızmadı bile..göruşuyo onunla..beraber biyerlere gittiler bile..bunun önune duramıyrm..beni onla göruşturme diyorum.şimdilik uzak tutuyom ama ilerde duzelir dio..eşim korkak bi ınsan kimseyle küs kalamıo bende tam tersi.ayrı ewe çıktık ama ınce bi noktadayım

elmeyra özur dileyecek ikiside benden ben bunu yaptırabilirim ama eşim firsat wermeyecek galiba..bayramda onla nasıl aynı ortama sokar beni dıe kendimi yiyorum

konularını biliyorum ayrı eve çıkmak için kk da az mı beyin fırtınası yapmadık
ne yalan söyleyim hamile kaldıgını görünce biraz kızmıştım
bu kız ayrı eve cıkmak için para denkleştiremiyor bide hamile kalmış diye
desene bebek kısmetiyle geldi
cidden çok sevindim keşke bu kadar çirkefleşmeden size zamanında izin verselerdi
babana helal olsun evini dizmiş...
bayramda ne yap et bu tavrından asla vazgeçme
o adam senden özür dilyece ama bu senin istemenle olmaz
belliki eşinin saflığını iyi kullanıyorlar
herşey eşinde biter canım sen ne kadar kendini paralasanda boş

eşin ne biçim insan ya hala seni savunmuyor ve sana hakaret eden kişiyle görüşüyor sen haklı yada haksız ol sana bağırıp çağıran adamla nasıl görüşüyor neden rest çekmedin görüşme diye

canım yaa inan kendim feraha çıkmış kadar sevindim, aylarca ne çektin neler yazdın burda, bebek hayırla geldi demek ki Allah ağız tadı versin yerine yakıştırsın gerçekten çok sevindim :nazar:

Nihayet.

Hadi gözün aydın , o kadar takipte bulunduk yorum yaptık
Eee kk yı bi yemeğe götürürsün artık :1:

Hayırlı olsun

görumcemin kocası ewe gelip bana bağırıp çağırdı.bend ewi terkettim..ayrı ew olmassa bitti daha gelmem dedim.ailem çk sahip çıktı bana..eşimle gunlerce konuşmadık..sora kararını wermiş aradı we ew bakalım dedi.ewi tuttuk.o ewe eşya toplamaya gittim sadece.şımdı ewimdeym.kimseyı görmk istemiyrm okadar yorulmuşumki

Gelen vuruyo giden vuruyo sana da
Enişte beyin ne haddine ki seni kovmak
Kendi evi mi sanki

Back
X