- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
peki ne yapıcam eşim onlaqı çağardığında annesigili yani. hayır gelmesinler diyemıyorum.kurbanda da beni zorla göturcek köye ..zorla bişe yaptırılmaz ama yapılıo işte.köye hadi gittim diyelim orada nasıl dawranıcam suratlarına bakmıcam bu yetermi bilmiorum hırsımı alamadım.bırde ailesiyle göruşmeyince ben kendi ailemden oluyorum.tamam sizede gitmek yok gidemem falan dio
peki ne yapıcam eşim onlaqı çağardığında annesigili yani. hayır gelmesinler diyemıyorum.kurbanda da beni zorla göturcek köye ..zorla bişe yaptırılmaz ama yapılıo işte.köye hadi gittim diyelim orada nasıl dawranıcam suratlarına bakmıcam bu yetermi bilmiorum hırsımı alamadım.bırde ailesiyle göruşmeyince ben kendi ailemden oluyorum.tamam sizede gitmek yok gidemem falan dio
ponyo babacıma allah uzun ömur wersin.resmen tamam kızım seni oraya yollamam torunuma ben bakıcam dedi annemde öle.babam bunu onlara da söledi dawayı açın bıle dedi.resmen yolumu çizmiştik ayrı ew olmasaydı ailemle yaşayıp çalışıcaktım çocumuda gunduz anneme emanet edicektim.ta ki eşim ayrı ew kararı alana kadar
surrendır dediklerini dicem ama anlamaz..benim ailem hç bişe yapmadı harika bi ew düzdüler altına.ama el işte anlamazki.eşimin korkak olduğu bi gerçek
surrendır dediklerini dicem ama anlamaz..benim ailem hç bişe yapmadı harika bi ew düzdüler altına.ama el işte anlamazki.eşimin korkak olduğu bi gerçek
afedersin eşşek gibi anlayacak. kafasına vura vura anlatacaksın.
evi anası mı dizmiş acaba?
eşin babandan çekiniyor mu?
çekiniyorsa eğer babanla korkut eşini
ayrıca zorla kolundan tutup götüremez ya, küser sonra kendıne gelır.
baban size geldiği bir gün, eşinin yanında babana de ki, '' x dış kapının mandalı bana bagırdıgı için onunla gezdi, bende o varsa ben gıtmem dedım, o da dedi ki; o zaman bende ailene gitmem''
babanın yanında söyle bunları. arkanda baban da var mis gibi.
eşin alışsa varya, sana sesini bile çıkarmaya korkar.
adam olsaydı da kendi evini kendi dizseydi. mecbur babana kusura bakmayacak artık
Sırf inat için kendi evini düzen kayınpederiyle görüşmeyecek. Ne komik değil mi? Bence zavallı bir plan.
aklınca kızı korkutuyor. yiyiyorsa kayınbabasına desin
Kaderiminoyunu elindeki gücü bilse... Hazır evine de babası eşya almışken eşini kendi ailesine karşı ezik düşürmenin tam zamanı. Hem babası da hazır arkasında, sonuna kadar bu durumu kullansın valla. Ama kaderiminoyunu ne yapıyor? Hala eşinin ailesine karşı eziliyor. O kadar gereksiz ki. Sanırım sorun çıkmasın istiyor ama sorun çıkartmadan olmayacak. Bugün olmazsa 1 aya kalmadan zaten bir patlama olur. Yazık etmesin kendine.
'' sorun çıkmasın '' diye diye bu hale geldı zaten.
eşide biliyor kızın sorun istemediğini, kullanıyor bu durumu.
''aman sorun çıkmasın da ben gıderım'' diye düşüneceğini biliyor.
ya bu deve güdülecek, ya bu diyardan gıdılecek.
bu kız hep başı ağrılı şekilde mi dolaşacak yaa.
eşi konu sahibinin korkmadıgını görse geri adım atacak aslında
ama kaderımınoyunu fırsat vermıyor ki
ben o arsız görümcenın o adi kocasını ne yapardım var ya
Öyle, fırsat vermiyor gerçekten. Adam zaten sinmeye uygun karakterli, birde karşısında kayınbaba var.
O enişteye ayrı sinir oldum zaten. Eşi de bir alem Kendi eşimin de öyle beni arka almadığını görsem bir daha ona erkek gözüyle bakamam. Ama zaten iş eşime kadar gitmezdi. Bizzat kendim pişman ederdim o kadar da iddialıyım.
kaderimin oyunu bu duruma fırsat vermese feriştahı gelse kızı ezemez..Bence iyice bir burunlarını sürtecekti..Evi bile ayırsa asla dönmeyecekti bir müddet..Ciddiyetini anlayacaklardı durumun..
gaz vermek istemiyorum ama onlar benim elime düşecekti..Onlara gelin nasıl olur ben gösterirdim
Gerçekten öyle surrender..
Birgün kayınvalidemlerle kavga ettik hamileyim ben de kaderiminoyunu gibi..Kadın bana karşı saygısızca bir kelime kullanınca evden kimseden vedalaşmadan ayrıldım..
Eşimde peşimden geldi eve gidecegiz o ara elimde poşetler felan da var..Neyse kaynanam eşimi kapıda durdurdu ben de köşede onu bekliyorum :)) Agzına geleni saydı eşim de dinledi
Sonra geldi yanıma babamın elini öpmeden evden çıktık hadi geri dönelim öpelim dedi ..N'aptım biliyor musun ?
Elimdeki poşetleri kafasına geçirdim al dedim sana el öpmesi al al al !!
Sonra o sinirle anahtarı kayınvalidemlerde unutmuşuz eşim geri döndü almak için eve girdiginde baya bir kızmış bunlara...Eeee şıpı yediya benden aklı başına geldi...
Bazen böyle etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?