cennetteki meleklerim kardeşlerini yolladılar......:))Allah'ım sen bebeğimi koru...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neler çektiğini anlayamam ama o kadar samimi o kadar içten yazmışsınki gözlerimin dolmasına mani olamadım.Sonrasında da bir sürü sıkıntı çekmişsin ama mutlu sona çok sevindim.Poyraz'ına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin rabbim.

Son düzenleme:
neler yasamıssın neler gecirmişsin hayat işte karsımıza neler cıkıyo allaha şükür mutluluga ermissin canım ne güzel allahım bizlerede kısmet etsin

ne güzel böle birbirinize destek olmanız ben se cok yalnızım galiba sıkıntılarımı dinleyen tek kişi kocam artık onuda üzmek istemiyorum hersey içimde

amin canim allah insallah kucagina almayi nasip eder insallah bu sefer yuzun gulecek allah isteyen herkese saglikli evltlar nasip eder insallah bende kaybettim nedmek oldugunu anlarim bol sabir verir insallah

bu yazımı okuyan arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin nolur....

ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA YARABBİM...[/QUOTE]

Cok acilar cekmishsin, ama bence bu sondur, mutlu sona yaklasiyorsundur insallah. Oncelikle kotu dusunceleri at kafandan. Cunku insan kotu dusundukce kotu oluyor. Aglama, icli sarkilardan uzak dur, yuruyuse cik, ancaq eglenceli yerlere git, ve geriye bakam, Cunku adi ustunde gecmis gecmisdir, Insallah bu sefer olacak. dualar oku. Hayal kurmamaya calis, sadece iyi olcak hergun iyi olcak de. Ve inan bana iyi olcak, bu sefer onu kucagina almayi nasip edecekdir o guzel Allahim.

dualarını eksik etmeyen herkesten allah razı olsun...

oğluşum 2 yaşındaa....

sayfayı görünür biryerlere taşımakistedim ki umutsuzluğa kapılan herkese sabır ve umut olsun diye...

sevgiyle..

senin adına cok sevindim canım aynı yollardan geçmişiz ama benim ki biraz daha zor senin kinden. ben ilk bebeğimi 7 haftada 2.bebeğimi 11. haftada, 3. bebeğimi tam 9 aylıkken doğum sırasında kaybettim, 2 ay 2 gün oldu kaybedeli,hemde tam eşimin doğum gününde kaybettik, şimdi üzüntüden heryerim yara, yemek yiyemiyorum,uyku düzenim bozuk toparlayamıyorum kendimi, insallah sonum senin gibi mutlu olur benim de tüm melek annelerinin de

canım benim allah yardımcın olsun allahım sana saglıklı hayırlı evlatlar ersın bende 1. bebegimi 7ç. haftada ikincisinide dogduktan sonra 14.gun kaybettim iyi anlıyorum seni hemde sevmiş emzirmiş koklamışken.... rabim sana tekrar hayırlı mutluluklar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…