cennetteki meleklerim kardeşlerini yolladılar......:))Allah'ım sen bebeğimi koru...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim...saol...

ağlattın beni yaaa...
inşallah bu yavrumu kucağıma almak nasip olur....
siz evlendiğinizde inşallah böyle şeyler yaşamazsınız ...insan bomboş kalıyor herşey anlamsızlaşıyor....yaşamayan anlayamıyor..allahımda kimseye vermesin de anlamsınlar hiç...

canım dualarım sen ve tüm hamişlerle :Saruboceq:

umarım hepimizde bebişlermizi kucaklarmıza aldığımız günü görürüz...
bende 4buçuk aylık hamileyim...
benimde hafif kanamam oldu..çok çalışmıştım o gün evde...:gitme:
şimdi daha dikkatliim..
hep dinleniyorum ya..korkuyorum bişey olcak diye hep..
sende bol bol dinlen...bırak işlerde kalıversin nolcak sanki :hulya:

amin canım allah sağlıklı bi şekilde yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin

tebrik ederim mehtapcim, cok sevindim canim, seninle eylül kisminda gün sayiyorduk hatirladinmi ? ikimizde hamileyiz suan ne güzel, insallah bebeklerimiz bize tutunur ve annelerini üzmezler... bende 7. haftadayim ama bebisim henüz gözükmedi, kese var ama kendisi yok... 10 gün sonra tekrar dr gidecem o zaman gözükür umarim...
kendine cok iyi bak...

merhabalar kızlar ..dualarınız için allah razı olsun...
nazarcım hatırlamamzmıyım...allahım hepimizin bbeklerinini hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza versin...

merhabalar kızlar...
uzun zamandır yoktum...hastanede yatıyordum..iğnem içim heyet rapaorunu alamaya gidiyordum ki yolda aşırı derecede kan boşandı ve acilen hastaneye yatırıldım..12 gün bırakın tuvalete oturmama bile izin vermediler....şimdi eve çıktım..ama hala kahverengi lekelenmeler devamediyor daha uzun süre yatak istirahati yapmak zorundayım....bebeğim iyi ama içerdeki kanama devam ediyor...allahım hayırlısını versin...ne olur sizde duanızı eksik etmeyin...

canim Rabbim yardimci olsun hayirlisini versin. morelini cok yuksek tut hep guzel seyler dusun, Rabbim melegini korur.

bugün dr kontrolüm vardı...
lekelenmeler dışında herşey çok güzel....zaten lekelenmelerde kardeşim oldu ayrılamıyoruz...napalım sevene terket denmiyor..işin şakası tabi...
bebeğimi görmek hareke ettiğini kalp atışını görmek harikaydı...cd verdi dr başa alıp izliyorum ...allahıma binlerce şükür...
darısı isteyen herkese.......

mhtpcım canımmmm nasılsın yiğen nasıl bakalımmmm
uzun zamandır denk gelmiyorum sana bende merak etmiştim tatlım nşlhh kötü bi şey yoktur diyeee
allaha şükür ikinizde iyiymişsnz
rabbim korusun ikiniizide yat dinlen iyi şeyler düşün
duacınım sende dua et bizler içinnn çokk öptüm ikiniizide opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayşencim canım benim..çok şükür iyiyiz...allahım kucağıma aldığım günleri de gösterir inşallah...

ah canımmm her an hem bebeğime hem sizlere dua ediyorum inan...kendim gibi istiyorum güzel haberlerinizi....

ayy canım yaaaa...hayırlı ugurlu olsun tatlım..ALLAHIM bu güzel yavrunu sana sag salim bagışlasın...tebrik ederim canım.çok rahar bir hamilelik geçirmen dilegimle.:Saruboceq:

inşlhh o günleride görüceksin canım
doğum haberinide alıcaz tabi resminide görücez inşlhhh
ee inşlhh bende o zamana kadar yetişirim sana allah kısmet ederse
allaha emanet olun canım benim opuyorumnanaktan

canım inşallah kucağına alırısn bütün dualarım seninle o kadar zor günler yaşamışsınki allahım inşallah mhtp arkadaşımızın bebeğini kucağına almasını nasip et yarabbim bak birinci duamı ettim bile hep edicem canım sağlıkla
kal

ayy canım o kadar çok sevindim ki anlatamam
Allah kucağına aldığın günleri de göstersin
kötü günlerin hepsi geride kaldı
Artık sadece bebeği düşün hayatımm

kızlarrrr bebeğimin cinsiyeti belli olduuuuuuu OĞLUM olacakmışşşşşşşşşşşş:ecrin_bebek:opuyorumnanaktanŞeniz:lepi:gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…