Çok zor günler geçirmişsiniz
Ben evli değilim,bebek falan da beklemiyorum:)
Ama yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.
Ben 11 yaşındayken annem düşük yapmıştı
O zaman kardeşim olmasını öyle istiyordum ki
O kaybı yaşadığımız için çok üzülmüştüm,ağlamıştım
Ki bir annenin bunu yaşaması kimbilir nasıl bir duygudur
Ümitsizliğe kapılıyorum bazen demişsiniz
Lütfen böyle yapmayın,bol bol dua edin gönlünüzü de ferah tutun..
Siz yapabileceğiniz herşeyini yapın ve gerisini O'na bırakın :)
Umarım bu kez bebişinizi kucağınıza alırsınız
Çok iyi bir anne olursunuz ve umarım o da buna değecek hayırlı bir evlat olur :)
merhaba kızlar...
biraz uzun yazıcam kusura bakmayın...
2008in anneler günüydü....eşime günümün geçtiğini söyledim .bişey yoktur test yap dedi...korkuyorum test yapmaya dedim....korkmakla acıdan kaçılmıyormuş.....test yaptım ve pozitifti...dünyam yıkıldı...çünkü aşı olduğum için hamile kalırsam kesinlikle sonlandırılacak demişti doktorum...aşı yapılırken kan tahlilinde hamileolduğum çıkmamıştı çünkü daha 1-2 günlükmüş...yavrumu kaybettim.....:))))))
2008 öğretmenler günüydü...hafif kanamam olmuştu.ama ben hamileyim bu üstüne görme diye kan tahlili yaptırdım..sonucu eşim almaya gitti ısrarla...sonucu alamadığını yazıcının bozuk olduğunu söylediler dedi...akşam eğlenceye gittik ama eşim mutsuzdu belli oluyordu...sabah sonucu almaya gittiğimde eşimin aldığıı söylediler şaşırdım...sonuca baktığımda pozitifti...çok sevindim..eşimi aradım..niye böyle yaptın dedim...senin günündü negatif çıkınca üzülme diye yaptım dedi...meğer yan tarafta bir negatif yazısı görmüş hamilelik yok sanmış ama hamileydim...1hafta sonra içimden bebeğimin koptuğunu hissettim ve bebeğim melek oldu...
eşim iş nedeniyle uzak bir yere gitti...yapayalnız gurbette kalakalmıştım...eşime giderken sana müjdeyi vericem demiştim..bana inanmadı...amakısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim...havalaa uçmuştum..bu sefer kucağımda olacak dedim....6 ay boyunca yalnız başıma hamilelik geçirdim...eşim yanıma izine geldiği sırada bulunduğumuz yer bombalandı...veeeeeee o stresle bebeğim aşağı inmaya başlamış..hemen oradan ailemin yanına kaçtım ama rüyalar benimle gelmişti...yavrumla kendimi kurtardım sandımama kurtaramamışım..sancı ve kanama ile hastaneye yattım..ertesi gün dr doğum yapıcak sın ve bebeğin doğumdan sonra ölecek dedi...
hastanede herkes bebeğini kucağına alırken ben kızımı ölüme doğuruyordum eşimden uzakta......kızımın minik bedeni 12 saat dayanabildi..melek oldu...benim kucağımda uyuyacakken kara toprakta uyuyor.....
bu kadar acının ardından kafayı yemedinmi diyorsunuzdur..evet yedim...psikolojik yardım alarak kendimi biraz olsun toparladım....
şimdi ne mi oldu.......canım melek yavrularımın kardeşine HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......:ecrin_bebek::CüvCüv:
ALLAHIM KARNIMDAKı YAVRUMU KORU...ALLAHIM BU SEFER YAVRUMU KUCAĞIMA ALMYI SAĞLIKLA HAYIRLA BÜYÜTMEYı NASıP ET YARABBıM......
bu yazımı okuyan arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin nolur....
ALLAHIM KıMSENıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA YARABBıM...
Hayırlı olsuuun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlarrrr bebeğimin cinsiyeti belli olduuuuuuu OĞLUM olacakmışşşşşşşşşşşş:ecrin_bebek: opuyorumnanaktanŞeniz:lepi:gamyoncuiremsu
Hayırlı olsuuun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?