cennetteki meleklerim kardeşlerini yolladılar......:))Allah'ım sen bebeğimi koru...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok duygulandım Rabbim gönlüne göre versin, sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurluca bi ömür verir inşalah ,Allah yar ve yardımcın olsun .

Ya rahman y arahım olan allahım suphesızkı sen herseye gucu yetensın dularaımız eksıklerıyle kabul eyle sen hamıle arkadsımıza yar ve yardımcı ol melegı rabbım sana emanet sen onun melegını koru ve kolla amın ecmanın olsun ınseallah
rabbım ınseallah sag saglım kucagına almayı nasıp eder canım ınseallah busefer melegıne sag saglım kucagına alırısın rabbım herdaım yar ve yardımcın olsun rabbıme sıgın duanı eksık etme bende 6 haftalık hamıleyım bendımdebı dusugum oldu rabbım ınseallah ısteyen hersek hayırlı saglıklı evlatlar nasıp esın
ısyeten herkseın once gobegını sonrada kucagını doldursun
amın ecmanın olsun ınseallah

ay arkadaşım çok üzüldüm yaşadıklarına ama ..
sonra çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah bizlerede bu güzel müjdeyi nasip etsin..

allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle ve aynı kederi yaşadığımız tüm arkadaşlarla çok duygulandım okurken gözümden yaşlar pıt pıt aktı gitti ama sonu muhteşemdii allah ayırmasın bebeğini yanından kanından canından..

canım okurken bedenim ürperdi.
gözlerim doldu doldu........
ama ağlayamadım .
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
nasıl da bebeklerimiz için acı çekiyoruz.
nasılda yanıyor yüreğimiz işte biz anneyizzz,bizler anneyiz
ama en zoru da ölecek olan bebeğini doğurmak olmuştur eminim.
allah karnındaki evladını ve hepimizin evlatlarını bize bağışlasın
çünkü hepimizin cigeri ayrı yansa da acılarımız aynı.
dualarımız ortakkkk

canım öncelikle yazdıklarını okudukça gözlerim doldu ama son damlalar mutluluktan aktı desem yalan olmaz. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....
bu arada doğum günlerimiz aynıymış:)) inşaallah bu sene doğum gününü kuzucuğunla kutlayacaksın canım...

Son düzenleme:
merhaba ılk yazdıgınıza cok uzuldum fakat hamıle olmanıza da cok sevındım ınsallah onu kucagınıza alabılrsınız.benım de karnımda 3 aylık oldu oda bır melek olmusmudur hıc bılgım yok....

hepinize çok çok teşekkür ederim..dualarınız benimleydi hep biliyorum..bugünlere gelebildim..zor yollardan geçtim hamilelikte yaşanabilecek her zorluk beni buldu..düşük tehlikesi,kanama,erkekn doğum tehlikesi,erkekn kasılmalar,şeker sınırda çıktı amaaaaa hepsi geride kaldı çok şükür...
oğlumun doğum tarihi yaklaştı çok şükür..26.05.2010 çarşamba günü oğluşuma sağsalim kavuşucam inşallah...gamyoncuiremsu

yaşadıklarınız gerçekten üzüce ama sonrası iyi olmuş Allah tamamına erdirsin inşallah bende bebeğimi doğacağı gün kaybettim eylülde ama şimdi 2.5 aylık hamileyim Allah tüm isteyenlere hayırlısını versin inşallah bu sefer bizde bebeklerimizi kucağımıza alarak ayrılırız hastaneden ben hastaneden elim boş çıkarken çok kötü olmuştum inşallah bu sefer sevindirir Allah hepimizi amin

mehtap bebeğinize kavuştunuz inşallah.. nete girebilirsen yaz lütfen.merak ettimhihoyyyt

mhtp sizin adınıza çok sevindim...inşallah melek oğlum Kerem de bana tez zamanda sağlıklı bir şekilde kardeşini gönderir..Umarim bebeğin şimdi kucağında sıkı sıkı sık onu bağrına bas ve bizlerden de çok öp ve bizim içinde çok dua ediniz...mutlu sağlıklı uzun bir yaşam aile boyu sürünüz...saadetiniz hiç bozulmasın....sevgiler

canım allahım bu defa sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin bir daha aynı acıları yaşamazsın inşallah bende geçen sene kızımı kaybettim erken doğum olduğu için yaşayamadı şimdi tekrar hamileyim yine kızım olucak inşallah banada çok dua edin lütfen çünkü bebeğimin mezarına gitmek her seferinde daha zor geliyor karnımdaki bebek için çok endişeleniyorum

bende 2.5 yasındakı oglu kaybettım 2 sene once ve ozamandır tekrar cocuk yapmaya korkuyorum zıhınsel engelliydı yıne aynı olur dıye annelık duygumu bastırıyorum ama artık cıldırmak uzereyımbende anne olmak ve yenı dogacak cocugumun abısıne benzemesını ıstıyorum allah kımseye boyle acı yasatmasın

dua ettim senin için misler gibi bir yavrun olsun ( benimde meleğimin kardeşi olsun ki acısını bir nebze bastırayım.ben görmediğim dokunmadığım yavruma böyle yanıyorsam senin acının tarifi bile yokur

korkuyorum bende hem korkup hem çok istiyorum bir cesaret toplayalım ve önümüze bakalım tabi kalbimizde kaybettiğimiz yavrumuzla

merhaba canım.açıkçası okurken kendimi tutamayıp agladım.ne kadar şey yaşamışsın amam bu defa kucagına alırsın inş bebegini.ümidi hiç kaybetmememk lazım sözünün en güzel örnegi olmuşsun sen:)tebrik ediyrum.bu defa stressiz ve güzel bir hamilellik geçiririsin inş.bol bol dua ettiğini biliyorum inş hayırlısı olur.rabbim bebeklerimizi korusun hayırla kucagımıza almayı nasip etsin inş:)))maşALLAH sana canım:)))

Allah seninde, hepimizinde bebişlerimizi korusun, sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alıp hakkıyla büyütmek nasio etsin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…